A shoulder to cry on

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Het is waar… mensen zijn zo voorspelbaar! Door even naar hun verhaal te luisteren kan ik hun gevoelens over bepaalde dingen en de motieven voor hun daden nauwkeurig analyseren. Het is zelden dat ik er naast zit. Best wel beangstigend als je erover nadenkt. Als je weet wat ik weet, zal je zeer sceptisch zijn als je iemand hoort zeggen: “Maar ik ben niet zo als andere mannen of vrouwen”. De persoon weet niet waar hij of zij het over heeft. Zoals computers een besturingssysteem hebben, runt ons brein ook op een ingewikkeld systeem. De apps (ervaringen en overtuigingen) die geïnstalleerd zijn in het brein kunnen wel van mens tot mens afwijken, maar het besturingssysteem blijft hetzelfde. Dat systeem dicteert hoe we reageren op bepaalde stimuli. Als je honger hebt gaat je maag rammelen. Dit geldt voor ieder mens op de planeet die in bezit is van een maag. Dit is een vrij eenvoudig voorbeeld, maar het geeft wel weer dat wij allemaal hetzelfde reageren op bepaalde stimuli indien de omstandigheden niet drastisch van elkaar afwijken.

Wat betreft de romantische man-vrouw relaties is in de psychologie bekend dat vrouwen een dualistische voorplantingsstrategie hebben. Ze zoeken alfa en bèta-eigenschappen in hun partner. Vanaf de tienerjaren tot ongeveer hun dertigste, ondergaat het overgrote gedeelte van de vrouwelijke bevolking de ‘bad boy-fase’. In deze fase doen ze niets meer dan jagen op mannelijke mannen – de foute types die twee functies bevredigen, namelijk: avontuur en wilde seks. Zodra ze een gezin willen stichten gaan ze op zoek naar ‘mister Dependable’. Een man die zijn zaken op orde heeft, verantwoordelijk en betrouwbaar is. Maar stiekem hunkeren ze toch weer naar avontuur. De lust naar een onvoorspelbare bad boy zal nooit gesust worden.

Dit gedrag zag ik ook bij miss Brown, een negerin van in de veertig. Ze leefde in het verleden. Haar ex had vorig jaar een eind aan hun relatie gemaakt zonder haar een reden te geven. Dit knaagde van binnen aan haar. Hoe kon zo’n lieve man haar in de steek laten? In haar optiek was de relatie prima. Ze woonden op een afstand van elkaar en zagen elkaar één tot twee keer per week. Hoewel ze elkaar niet vaak zagen, hadden ze gedurende de dag continu contact met elkaar. Ze wist alles van deze man: waar hij was, met wie hij daar was, en tot hoe laat hij daar was. Verrassingen of onvoorspelbaar gedrag zat niet in zijn aard. Hij is het boegbeeld van dependability: het type persoon dat nooit afwijkt van zijn vaste patroon. Haar andere exen waren niet zo. Dat waren de wat wildere types waar ze af en toe gek van werd. Zo gek zelfs dat ze heel confronterend gedrag vertoonde zoals opbellen of onaangekondigde huisbezoeken plegen om te zien waar – en vooral met wie – hij zijn tijd spendeerde. Dit gedrag was niet nodig bij mister Dependable. Waarom zou ze? Ze wist toch van iedere stap die hij maakte. Er was geen gevaar, geen onbekende factoren. Geen nood om paniekerig te doen of onzeker te worden over haar relatie. Alles was onder controle.

Ik moest lachen toen ik dit hoorde, want dit is niets nieuws voor mij. Hier zie ik weer voor mijn ogen het scenario afspelen dat ik al tal van keren heb gezien. De arrogant die ik ben, onderbrak ik haar om het verhaal voor haar af te maken. “Kijk, mevrouw Brown. De enige reden waarom jij nog zo aan hem denkt is niet omdat je hem geweldig vindt, maar omdat jij het niet kan accepteren dat een man van zijn caliber JOU heeft gedumpt. Hoe durft een softie, hoe aardig hij ook is, jou te dumpen? Je ego kan het gewoon niet aan dat een man die jij als lager beschouwt jou heeft laten hangen.” Yup, dat klopte. Ze had zelf gezegd dat de relatie niet echt seksueel was. Dat was haar eerste motief niet. Het had veel langer dan andere relaties met bad boys geduurd voordat ze seksueel actief met elkaar waren (hint 1). Zijn functie voor haar was dat hij altijd voor haar klaarstond wanneer ze hem nodig had (hint 2). De seks was ook niet mind-blowing (hint 3). Ze vindt het dus jammer dat ze geen schouder meer heeft waarop ze van tijd tot tijd kan uithuilen. En daar heb ik begrip voor. We hebben allemaal een luisterend oor nodig.

Het lesje dat je hieruit moet trekken is dat er een groot verschil is tussen hoe vrouwen en mannen een partner selecteren. Een man kijkt voornamelijk naar externe factoren als schoonheid. Vrouwen letten meer op wat een man voor haar kan doen: goed neuken of taken verrichten. Elke relatie is een uitwisseling van goederen of gunsten. Vaak heeft het niet met liefde te maken. Dus als je jezelf als man herkent in meneer Dependable, vraag jezelf dan af of je het wel eens bent met het hokje waar je vrouw je in duwt. Wil je gezien worden als mister Cock of Cuck?

Als laatst wil ik zeggen dat de vrouw in kwestie geen slecht mens is. Ze doet gewoon waar ze voor geprogrammeerd is. De bad boy waar ze helemaal gek van wordt, zal vast het langste bij haar blijven ongeacht zijn roekeloze, onverschillige, egocentrisch gedrag. Sterker nog, bij hem kent ze geen grenzen en zal voor zijn aandacht en goedkeuring door de modder kruipen. Aanschouw welke emoties een beetje onzekerheid in een vrouw ontwaken. Vrouwen zijn van nature control freaks en als ze iets niet kunnen controleren of temmen, dan raken ze geobsedeerd door datgene dat in hun weg staat. Dit soort gedrag zal miss Brown vast niet bij de softie vertonen, omdat het niet nodig is en hij het ook niet waard is. Als alles volgens haar zin gaat, voelt ze zich veilig en gerustgesteld. Hoewel deze emoties zeker positief zijn, kent het ook een negatieve kant: afname van seksuele spanning.