Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar
Bernadette

Ik twijfelde al een tijdje om een afspraak te maken, niet omdat ik het niet durfde maar omdat het natuurlijk tijd vergt en ik daar de tijd voor wilde nemen.
De dag was gekomen en ik heb een afspraak gemaakt, redelijk snel nadat we contact hebben gehad kon ik de afspraak maken.
twijfelde een beetje met aanbellen..... is dit wel het juiste adres wel?
Natuurlijk was ik gespannen omdat ik dit niet dagelijks doe en het was toch wel een beetje vreemd. (vond ik)
Nadat we de "intake" hebben gehad, allerlei vragen over gezondheid en wat me ertoe heeft gebracht om te komen, ben ik op de tafel gaan liggen.
De massage was ontspannen en de olie was warm! dat was erg lekker.
Ik had een massage geboekt van 120 min (ja al ik iets doe dan wil ik alles) en dus ook een body to body gehad. Dit was een zeer aparte ervaring, zeker heerlijk, maar ik vind het moeilijk om niets te doen en maar te liggen..... normaal dan doe ik actief mee.
Zowel de achterkant als de voorkant is grondig onder handen genomen, ik heb me volledig kunnen laten gaan en van genoten.
De nacht heb ik heerlijk geslapen de dag erna alleen een beetje spierpijn in mn benen. Kortom, ik heb ervan genoten!!

Default Avatar
Lique

Regelmatig laat ik mij masseren bij verschillende masseurs. Deze keer was ik in Eindhoven en kwam bij Ignatius. Waarom? Omdat ik het fijn vind om aangeraakt te worden en elk lichaam dat ook nodig heeft. De eerste keer bij een nieuwe masseur onderga ik de massage om te ervaren wat voor masseur iemand is. Ik zal niet snel aanwijzingen geven behalve natuurlijk wanneer iets niet prettig is.
Ignatius is een prettig en vriendelijk persoon waarmee ik snel 'gezellig' zat te kletsen...ik lag dan ook snel ontspannen te genieten totdat Ignatius zijn vinger in mijn neus stak, dit was grappig maar haalde mij ook uit mijn ontspannen modus. Daarna lukte het niet meer om helemaal te ontspannen en dat was jammer. Ignatius heeft een heel eigen manier van masseren die ik nog niet bij andere masseurs ben tegengekomen. De combinatie van hard/zacht en de overgangen waren voor mij iets te abrupt. Op zich heb ik een prima tijd bij Ignatius gehad maar het was niet helemaal mijn 'cup of tea'.

Default Avatar
Dilana

Na ruim een week met spit te lopen, werd ik gek van de pijn kon niet meer op of neer. Wilde zo snel mogelijk geholpen worden, kwam zo bij Ignatius terecht. Ik kon dezelfde dag nog komen. Ik heb door chronische klachten inmiddels heel wat massages gehad maar de ontspanningsmassage van Ignatius stak er met kop en schouder bovenuit. Na behandeling had ik veel minder pijnklachten, het was een heerlijke massage, maar ook heel kundig. Ook was de interactie prettig en werd ik ook op een positieve manier aan het denken gezet. Super!

Default Avatar
Happy Clappy

Een hemelse, zeer unieke ervaring van een zeer unieke massage. Op dit moment ben ik nog altijd in een roes en ik voel dat ik nog een tijdje nodig ga hebben om te landen.

Ignatius, ik sta ervan versteld hoe snel jij mijn vertrouwen hebt gewonnen en ik mij heel veilig voelde in jouw handen en armen.
Hierdoor heb ik heel veel vrijheid gevoeld om zonder schroom deze erotische massage te kunnen beleven en mijn lichaam te kunnen laten uitdrukken wat ik voelde.

Ik heb erg genoten van jouw wat ruigere aanpak afgewisseld met een tintje zachtheid. Ik hou toch wel van het stevige werk.
Wat betreft mijn haren; ik vond dit zeker leuk, ik was alleen aan het wachten tot je er hard aan ging trekken; blijkbaar heeft mijn gelaatsuitdrukking jou wat anders vertelt.

Je hebt er wel wat werk aan gehad, maar dit is de eerste keer in mijn leven dat ik tot een volwaardig orgasme gekomen ben en het is sowieso de eerste keer dat ik gespoten heb.
Smaakt naar meer. (Ik weet alleen niet waarom ik daarom moest huilen)

Ignatius, met je intuitieve aanpak breng je sowieso uniek werk, heel veel respect hiervoor! Heel hartelijk dank voor gisterenavond; mij zie je zeker nog terug.

Default Avatar
John

Mr Ignatius is een imposante man met een verhaal. Dat verhaal voel je en ervaar je tijdens zijn gepassioneerde erotische massage die ik van hem in een twee uur durende sessie ontving. Zijn magische lijf die B2B over mij heen gleed was sensationeel. Hij neemt de tijd voor je. Kijkt zeker niet op de klok. Prettige tafel prima ruimte die ik persoonlijk niet zo sfeervol vond. Maar ik kwam tenslotte voor een massage! De massage geeft ie met passie voor zijn vak. Het was ook geil. De Happy ending was afstandelijk maar lekker als afronding van een mooie middag bij deze zeer sympathieke man.

Thx man.

Default Avatar
Ingrid

Na het lezen van zoveel goede recensies en een uitgebreide website waarin Ignatius vol enthousiasme vertelt over zijn massages heb ik besloten om bij hem een ontspanningsmassage te boeken van 90 min.
Een cadeautje voor mezelf om met een energieboost mijn vakantie te beginnen. Maar ook om een nieuwe uitdaging aan te gaan voor mezelf om juist te kiezen voor een massage van een man. Eens kijken of ik me volledig kan en durf te ontspannen. Je moet jezelf toch bloot geven en je kwetsbaar op durven te stellen. Nou dat is helemaal goed gekomen!!
De sfeer was erg ontspannen, Ignatius masseert volledig vanuit zijn gevoel maar wil ook interactie zodat hij weet wat je wel of niet fijn vindt op dat moment. Hij is erg professioneel en gooit heel zijn passie en enthousiasme in het masseren.
Soms hard en stevig maar ook vaak strelend en heel liefdevol.
Het was een heerlijke massage. Ik ga zeker nog eens terug omdat ik weet dat iedere massage weer anders zal zijn als je komt.
Fijn om op deze manier 90 min verwend te mogen worden.

Bedankt,

Ingrid.

Default Avatar
Huisvrouwtje

Na overleg met mijn man, leek een bezoek aan Ignatius een goede stap voor mij, om zodoende te ervaren hoe het is, door een ander naar een hoogtepunt gebracht te worden. Je blijft immers niet altijd jong, en als vijftiger dus tijd optimaal van je lichaam te genieten. Een afspraak was zo gemaakt, en dus op deze ochtend richting Eindhoven gereden.

Daar sta je dan, volwassen en zelfverzekerde vrouw, aan de voordeur van het huis van Ignatius. Toch wel de nodige spanning voel ik, hoe ziet hij er uit, hoe zal het zijn met iemand anders, en kan ik mij wel volledig overgeven aan een vreemde man. Tja en dan gaat de deur open en staat Ignatius ineens voor je neus. Wat een mooie verschijning, prachtige lach, en prettig in omgang. We gaan naar boven, waar mijn 2 uur durende erotische massage plaats zal vinden, inclusief body to body met hoogtepunt.

Terwijl we wat praten en ik mij ontdoe van mijn lingerie, geeft Ignatius mij complimenten, en voel ik mij geheel op mijn gemak. Of ik eerst maar op mijn buik plaats wil nemen op de massagetafel. Het is lekker warm en de sfeer is goed. Ik kijk terwijl we beginnen naar zijn naakte lichaam. Wow wat een goddelijk geheel, en wat een droom die eigenlijk uitkomt. Prachtig om te zien en nog fijner om te voelen zo blijkt.

De tijd gaat in sneltrein vaart voorbij. Op mijn buik en rug liggend, onderga ik de massage als een jonge meid, die voor het eerst seks heeft met haar vriendje. Overal voel ik zijn handen en zijn lichaam. Hij kruipt over mij heen en gebruikt zijn handen, buik, billen en andere lichaamsdelen om mij te verwennen. Samen met de warme olie, heel veel olie zo blijkt, is het heerlijk om te ondergaan. Soms heb ik de wil om verder te gaan, wat zou ik hem vast willen pakken en ervoor zorgen dat we uiteindelijk echt gemeenschap met elkaar zouden hebben. Toch blijft het bij masseren. Teder, dan weer hard, soms wat klappen op mijn billen (wist niet dat dit zo lekker was), doen mij vragen naar een hoogtepunt. Een vinger, meerdere vingers, zijn volle vuist, wat voelt het heerlijk om zo gevuld te worden. Uiteindelijk kom ik meerdere keren spuitend tot mijn hoogtepunt.

Uiteindelijk is de tijd voorbij gevlogen, en sta ik weer buiten, wederom wat onwennig, maar met een glimlach zoals ik die blijkbaar zelden vertoon. Wat was het geweldig. Thuisgekomen, heerlijk douchen, en midden op de dag, kruip ik heerlijk naakt in mijn bed. Ik probeer in te slapen, wat echter niet direct wil lukken. Ik blijf opgewonden zo blijkt en onderga in mijn gedachte nogmaals de hele massage. En ineens heb ik mijzelf ook thuis nog eens tot een geweldig hoogtepunt weten te brengen.

Thanks lieve Ignatius, ik kom zeker weer bij je terug. En ja dames, mochten jullie dit lezen, wacht niet te lang, maar geef je lichaam net als ik dat gedaan heb, over aan deze weldoener.

Xxx

Default Avatar
Mr. Naamloos

Vandaag dė topmassage beleefd van Ignatius. Ik heb al diverse massages mogen ervaren bij anderen waaronder ook diverse tantra massages maar de erotische massage van Ignatius is echt het einde.
Tijdens de body to body massage voelt het aan alsof hij heel je lichaam aan het bereiden is als een jockey op een paard. Zijn prachtige gespierde, geoliede bruine lijf bespeelt je de ene keer stevig en dan weer teder waarbij je je gekoesterd voelt en een warm contact voelt met de gever.
De massage van twee uur is geweldig, je wordt volkomen ontspannen en je lijf wordt verwend en spannend bespeelt. Ignatius laat je zo ontspannen terwijl hij ondertussen alle plekjes van je lichaam laat voelen met spannende strelingen en heftige massages met vingers, handen, armen, billen etc. etc.
Zijn site geeft al heel veel informatie over zijn werkwijze maar de werkelijkheid is nog verrassender.
Ik raad iedere vrouw en man aan om te gaan genieten en als herboren weer te verlangen naar de volgende afspraak met Ignatius.
Schoonheid en genieten in zijn sfeervolle massageruimte met een prachtige man daar kun je niet meer omheen.
Tot gauw.

Default Avatar
Lady Green uit Belgie

Ik kom uit Belgie. De perceptie bestaat dat Belgen schromer zijn dan Nederlanders. Dat was ik ook toen ik de eerste online contact opnam met Ignatius voor een afspraak.
Ik ben bedrijfsleidster, heb een eigen zaak in Belgie en probeer professioneel gezien dagelijks ‘mijn mannetje’ te staan in een mannenwereld. Een wereld waar vrouwelijkheid en kwetsbaarheid geen plaats heeft. Enkel ratio, beslissingskracht en leiderschap.
Ik ben 40, ben gelukkig getrouwd met m’n eerste lief. Ons huwelijk is een huwelijk van waarden, respect, vertrouwen, we laten ons gezin opgroeien in een gezonde en gebalanceerde omgeving.
We hebben een normaal sexleven voor een koppel dat > 20 jaar getrouwd is. We vrijen 2 keer per maand uit liefde, nooit meer echt uit onweerstaanbare begeerte. Fantasie/ innovatie/ uitproberen maakt geen deel uit van ons sexleven. We hebben beiden enkel elkaar als partner gekend en zijn nooit op pad gegaan om nieuwe impulsen of ideeen te krijgen. Ons referentiekader is dus enkel elkaar.
Doom een “temptation” die de laatste twee maanden op m’n pad is gekomen ben ik de tunnel van de begeerte ingegaan. Echter besloot ik op tijd dat een minnaar niet op z’n plaats was; wilde me emotioneel niet hechten en vooral m’n man niet kwetsen.
Maar hierdoor heb ik wel de nood gevoeld en gevoed om mijn vrouwelijkheid volledig te ontdekken en te beleven. Ik droomde er stiekem van dat iemand me in mijn vrouwelijkheid zou ‘nemen’
In mijn fantasie droomde ik er ook al heel lang van een zwarte man te mogen begeren..
Ignatius heeft mijn fantasie volledig overschreden; een prachtige zwarte man met een goddelijk lichaam, een heerlijke combinatie van mannelijkheid, kracht en dominantie en toch ook die empathie en liefde die hij uitstraalt.
Het werd een ongelooflijk onweerstaanbare en spirituele reis..Ignatius is dan ook de beste lover die iedere vrouw zich kan inbeelden!
Ik kwam binnen als een groentje en voelde me een sexuele vrouw als ik buitenging
De body to body is een must; de kracht van Ignatius zijn lichaam voelen is onweerstaanbaar en maakt je gek! Ik heb werkelijk gesnakt naar zijn lichaam, zijn handen, naar een hoogtepunt.. Het liefst van al wil je dit alles laten uitdraaien in een once in a lifetime bezwete vrijpartij maar die fantasie neem je lekker mee naar huis en koester je voor heel lang.
Dit wordt geen once in a lifetime experience..neen, dit gun ik me nog..
1 tip voor ladies met lang haar; verwacht je eraan dat je haar vettig wordt door de heerlijke bodyolie..geen bespreking plannen dus achteraf alhoewel Ignatius op een gastvrije manier je de douche aanbiedt.

Default Avatar
Yonneke

Ik wilde je laten weten dat ik het een superervaring vond vanmiddag!
Dank je wel voor de fantastische massage en mijn complimenten dat je voor elkaar gekregen hebt wat ik nog niet eerder zo ervaren heb.
Het is goed om te weten dat het niet altijd aan mij ligt, ik zoek het te vaak bij mezelf. Ik ben er ook wel achter dat ik wel prima kan ontspannen en ik misschien minder in mijn hoofd zit dan ik denk.
Kortom, ik ben tot de conclusie gekomen dat het wel goed gaat met mij:)
Je bent een warm en open persoon en je ziet er fantastisch uit. Ik voelde me erg op mijn gemak bij je. Respect voor je werk!
Nogmaals hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring en tot ziens

Default Avatar
F.

Overweldigd en niet in staat tot een heldere analyse van het gebeurde verliet ik enkele dagen geleden de praktijk van Ignatius. Nu enkele dagen later kom ik tot de conclusie dat de hemelse massagetechniek en totale focus op mezelf in een sfeer zonder terughoudenheid of schaamte, ertoe hebben geleid dat ik meermaals een hoogtepunt heb kunnen beleven zoals ik dat nog niet eerder had gehad.
Alle beloftes zijn ingelost...

Default Avatar
Justin

Paar weken geleden erotische massage van 2 uur gehad van Ignatius. Het was een geweldige ervaring, het voldeed aan mijn verwachtingen. Vooral de body to body massage is zeker een aanrader. Voor herhaling vatbaar! Till next time!!

Default Avatar
Groningse meid

Al tijden had ik het in mijn hoofd om mijzelf eens lekker te laten masseren. Maar wegens een druk bedrijf, druk gezin en andere uitvluchten was het er niet van gekomen.
Ben al 26 jaar getrouwd met een hele lieve man, prima seksleven nog steeds, vond hij het toch eens tijd de knoop door te hakken en mij te laten verwennen. Ik wilde zelf uitzoeken waar..
Op internet op zoek gegaan en kwam uit bij de site van Ignatius. Na het lezen van alle recensies toch heel nieuwsgierig geworden en uiteindelijk gekozen voor een erotische massage van 2 uur.
Toch een beetje nerveus aangebeld en Ignatius deed de deur open. Na een kort gesprekje wat de bedoeling was en wat mijn wensen waren, naakt plaats genomen op de massagetafel. Dat was al spannend.
Het was heerlijk. Het duurde wel even voor ik volledig op mijn gemak was en mij kon overgeven aan dit goddelijk lichaam, glanzend van de hete olie, en vooral het body to body was genieten. Hij gleed echt met zijn hele lichaam over mij heen. Wauw.
Na enkele hoogtepunten had ik ook totaal geen besef van tijd meer. Hij nam echt alle tijd en aandacht voor mij.
Vooral het squirten was heel bijzonder. Wist niet dat ik dat in mij had.
Mijn man had het er eerst wel moeilijk mee maar hij geniet nu nog elke dag van mijn ervaring want ik moet echt zeggen dat het zelfs ons eigen seksleven tot een hoger niveau heeft gebracht.
Het was de lange rit dubbel en dwars waard.
Ignatius hartelijk dank hiervoor en ik kom vast nog wel een x weer. Je bent een Topper!
Liefs en groetjes.

Default Avatar
Soof

Ik had de stoute schoenen aangetrokken en heb een afspraak gemaakt bij Ignatius voor een massage. Ik ga regelmatig naar de sauna, neem dan vaak een massage, ik heb een nogal zware baan, en heb het nodig af en toe even goed te relaxen. De massages in de sauna zijn voor mij meestal niet ontspannen genoeg. Ik heb op internet gezocht en kwam bij Ignatius terecht.
Het was een hele rit naar hem toe, maar daar stond ik dan voor de deur. Toch met knikkende knieën aangebeld en daar stond Ignatius. Hele vriendelijke man, en we gingen meteen naar boven. Zijn kamer heel sfeervol ingericht met kaarsjes en een mooi muziekje op. Eerst bespraken we de verwachtingen en werden de huishoudelijke mededeling gedaan en werd ik op mijn gemak gesteld. Ik vond het allemaal heel spannend, dacht dat ik me moeilijk zou kunnen ontspannen en moeite zou hebben om me helemaal te geven.
Maar toen ik daar op de tafel lag en de warme olie op mijn lichaam voelde en de handen van Ignatius voelde, overal op mijn lichaam, kwam de ontspanning al snel.
Wat een genot, 2 uur lang is er alleen aandacht voor mij, er wordt niks van mij verwacht, af en toe wordt er wat harder gemasseerd, Ignatius had van te voren aangegeven geen gedachten te kunnen lezen, dus toen hij aan mijn haren had getrokken, wat ik niet fijn vond, heb ik dat tegen hem gezegd. Meteen stopte hij ermee en ging lief verder met masseren. Het was zo heerlijk, geen enkel stukje lichaam is overgeslagen.
Uiteindelijk heb ik verschillende hoogtepunten gehad. Bijna had ik ook kunnen squirten, maar ik durfde me daar niet aan toe te geven.... misschien lukt dat de volgende keer, want terug ga ik zowiezo! Zalig was het! Dank je wel Ignatius, je bent een topper!

Default Avatar
Paul

Super massage ondergaan bij Ignatius! Een Masseur van klasse, heel professioneel. Mooie ruimte, fijne muziek, verwarmde tafel, niet te vergeten de masseur, allemaal ingrediënten voor een zeer geslaagde massage! Na een kort intake gesprek heeft hij 2 uur gemasseerd! En hoe? Heb al veel massages gehad, maar deze staat bovenaan t lijstje! Ga zeker terug, echt een aanrader!

Default Avatar
rendier

Dit vrouwtjesrendier kwam gespannen binnen. Niet nodig, want Ignatius stelde me meteen op mijn gemak. Hij nam ruim de tijd voor me en vroeg naar mijn verwachtingen. Ignatius gaf heel duidelijk aan dat respect hoog in het vaandel staat bij hem. Zijn massage met aandacht, warme olie en stevige handen was werkelijk heerlijk en bracht mij op een hoogtepunt; heerlijk!!! Dit had ik echt niet verwacht. Ik geef hem een 10 met een griffel 🙂
En... niet onbelangrijk; wat heeft hij lieve ogen en een prachtig lijf. Mijn idee: niet twijfelen, maar laat je verwennen. Je doet jezelf tekort door niet te gaan.

Default Avatar
Daan

Beste Ignatius,

Heel lang geleden je site bekeken omdat ik op zoek was naar een erotische massage door een man. Je site sprong eruit door de foto's van jezelf: niet alleen je krachtige en mooie lijf maar ook je open en vriendelijke gezicht was dat ik je site heb onthouden.
Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt en daar ben ik blij mee. Ik koos voor de erotische massage van 60 minuten.
Alles voelde goed aan, hoe je met me omging in het begin voor de massage, maar ook de manier van strijken, stevige lange bewegingen af en toe plagend en teder. De opbouw van de massage was ook zeer prettig. Mijn hele lichaam is aan de beurt geweest en de tijd vloog voorbij... dat was dan ook het enige minpuntje. Een volgende keer kies ik voor een langere variant. Ik denk dat de body to body massage voor mij wel een meerwaarde is want de volgende keer wil ik ook wel wat meer van je mooie lichaam voelen als alleen je handen en armen.
Een dik tevreden klant dus!

Hartelijk dank daarvoor.

Default Avatar64
Mister J.

Aldoende leert men…….

Je zoekt maar kan het niet vinden. Je wilt “iets” maar weet je eigenlijk wel wat? Je voelt iets; maar wat voel je nu precies?
Ken je dat gevoel? Vast zitten in patronen zonder eigenlijk het daadwerkelijk mee te maken? Oké STOP!

Blijkbaar zit er in je bewust zijn en deels onbewust zijn een element wat meer verlangt, meer wilt voelen, meer wilt ontvangen. Dat gevoel gaat steeds meer spreken; positief want je leeft! Leef dan ook! Ik heb het ervaren; en geloof me…….. ik heb het terug!

In mijn dagelijkse werk ben ik druk, ik heb een intensieve baan en om te zorgen dat ik zeker weet dat ik genoeg uren maak laat ik in de avond de molen nog lekker doordraaien met vrijwilligerswerk. Allemaal hartstikke goed hoor ik je denken. Tot dat!
Op zo een moment is Ignatius daar die je meeneemt in een oase van rust met jouw gevoelens, jouw emoties jouw sensitiviteit, jouw seksualiteit en jouw geheimen. Je ontdenkt je verlangens je innerlijke drang naar compleetheid en meer……. Je wilt nog meer voelen en beleven en meemaken. In die wereld begeef je je met Ignatius.

Het vertrouwen heeft een fractie van een seconde nodig om er zeker van te zijn dat zijn professionaliteit ook de insteek is. Zijn aanwezigheid, warmte, liefde en lichaam zorgen dat dit massage op Top niveau is waarbij de meest intieme zones worden beroerd; Volledige overgaven is ook Top sport hierdoor is het dan ook zo enorm fijn moment…. je levelt …. onderweg naar de TOP! J.

Default Avatar
Levensgenieter

Daar zit ik dan in de trein, onderweg naar huis na een lange 120 minuten lange (erotische) massage gehad te hebben. Op de heenweg wist ik niet dat ik met zó een onwijs goed gevoel naar huis zou gaan. Ik wist niet zo goed wat ik moest verstaan onder een erotische massage. Maar wauw.. ook al zou ik er wel verwachtingen van hebben gehad, dan haalde dat nog steeds het niveau niet van wat het echt uiteindelijk is. Ignatius heeft echt magische handen lijkt het. Terwijl hij mij masseerde, hoopte ik stiekem dat er nooit een einde aan zou komen. Het leukste vond ik dat de afwisseling tussen heel zacht en lief en heel dominant en wild. Vooral plagen kan die heel goed en dat maakte het juist extra spannend en leuk. Want tja.. het lekkerste moet je altijd voor het laatst bewaren hè. Over zijn gastvrijheid ben ik ook heel erg te spreken, voelde mij super erg thuis! Hij let ook niet op de tijd en dat is erg fijn en voelt het minder zakelijk. Bedankt Ignatius, ik ga weer achterover leunen in de trein en goed nagenieten!

Default Avatar
Wilco

Voor eerste keer afspraak gemaakt voor een erotische massage (incl. body-to-body). Met de nodige spanning aangebeld. Werd spontaan ontvangen door een zéér prettig ogend persoon. Werd al snel door Ignatius op m'n gemak gesteld met een praatje waarin tevens de noodzakelijke dingen op prettige wijze besproken werden.
Aangezien ik uit m'n werk door was gekomen kon ik even opfrissen onder de douche. Fijn voor Ignatius en fijn voor mij. Teruggekomen in de massage ruimte was Ignatius al naakt. Alle stress viel van me af en afwachtend plaatsgenomen op de massagetafel. Eenmaal begonnen was het enkel en alleen genieten van de deskundige, superfijne massage. Onvoorstelbaar hoe Ignatius mijn lijf bewerkt met het zijne. Volledig ontspannen was daar helaas het einde van de massage al weer. Kon rustig bijkomen en wederom mezelf opfrissen zodat ik niet met olie op m'n lijf weer mijn kleding aan moest. Nog fijn even nagepraat waarna een hartelijk afscheid.
Ignatius: super bedankt en ik kom zéker weer bij je terug!