Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar
Karin

Nooit eerder had ik de stap gezet om een erotisch massage met happy end te vragen aan een voor mij onbekend persoon en er nog een hoop geld voor te betalen ook, ik vroeg mij af hoe dit zou voelen.
Tot mijn grote verbazing was het aanbod karig, heb mij oprecht verwonderd over het grote verschil dat er blijkbaar is tussen man en vrouw.
Het is toch 2016 of ben ik in de war?
Ignatius site sprong er tussen uit en maakte een goede indruk, makkelijk vindbaar en kwam betrouwbaar over, voor mij een groot nadeel erg ver weg....
Mijn nieuwsgierigheid won, werd ontvangen door de zelfde open vriendelijke blik die ik herkende van de foto op de site.
Voelde onmiddellijk ontspannen en betrouwbaar.
Ignatius vroeg me naar mijn verwachting, stelde doordachte to the point vragen, mmmm prettig dacht ik, daar hou ik van
Ik heb geprobeerd mijn verwachtingen te verwoorden, en hem gevraagd vooral op zijn eigen manier te werk te gaan en zijn gevoel en ervaring te laten vloeien, ik zou aangegeven als iets onprettig was of anders zou kunnen.
Ik ben ontspannen gaan liggen, heb me over gegeven, heb heerlijk genoten van de variatie aan massage technieken, opbouw aan seksuele energien, hoogtepunten, ontladingen.
De heerlijke warme olie die Ignatius gebruikte was een extra genot, niet te vergeten het verrassend aangenaam effect dat mijn systeem ervoer, bij het eerste aanblik van zijn prachtige naakte lichaam, die had ik niet verwacht maar zeker niet als onprettig ervaren.
Ik heb weinig tot geen aanwijzingen hoeven geven, Ignatius voelde veiloos aan waar ik behoefte aan heb.
Wat ik bewonder is de professionaliteit die Ignatius heeft laten zien in de uren die we gedeeld hebben, en ben hem dankbaar voor deze mooie ervaring, het was het geld en lange rit waard.
Het antwoord op de vraag hoe voelt het om een onbekende te betalen voor lichamelijk genot en ontspanning dat verder gaat dan de normale grenzen voor massage is nu ook voor mij beantwoord.
Bij massagepraktijk Happiness heel goed, een aanrader wat mij betreft.

Default Avatar
Lisa

De mooiste dag van mijn leven heb ik jammer genoeg pas op m'n 55e mogen beleven. Ik heb altijd gedroomd over een erotische massage, maar já je bent getrouwd dus waren mijn gedachten dat je zoiets niet doet. Op een gegeven ogenblik is er een moment in mijn leven gekomen waarop ik anders ben gaan denken. Via Google: erotische massage voor vrouwen stond bovenaan de website van Ignatius. Alles stond mij meteen aan en hoefde er niet over na te denken om een afspraak te maken. Twee dagen later stond ik enigsinds gespannen voor de deur maar daarna gaat alles gewoon vanzelf. Ignatius stelt je ontzettend op je gemak, is zeer professioneel, heeft magische handen, een pracht lijf, fijne stem en is zó lief voor je. Voelt precies aan wat je nodig hebt. Er is een wereld voor me open gegaan en ik kan het iedereen aanbevelen. Het is zeer de moeite waard.
Ignatius bedankt, het was Super en je bent Super!!!

Default Avatar
Isabelle

Ik ging op internet surfen voor een erotische massage voor mij en mijn vriend. Steeds kwam ik terug op de site van Ignatius. Ik kreeg al positieve kriebels bij het idee om eens 'stout' te doen. Aangezien Ignatius alleen individuele massages doet, ben ik er zonder medeweten van mijn vriend naartoe gegaan.
Gezonde spanning had ik toen ik aanbelde.
Best lastig om meteen helemaal vrij te zijn, maar Ignatius stelt je goed op je gemak. Dan gaat het gebeuren. Eerst op mijn buik liggen... Heerlijk warme olie en een licht stevige relaxte massage. Als hij met zijn handen lichtjes langs de zijkant van mijn borsten gaat en vervolgens tussen mijn benen, gaat er een tinteling door mijn lichaam. Op een gegeven moment heeft Ignatius door dat ik wel heel opgewonden word van zijn dominantie en dan wordt hij afwisselend zacht en afwisselend dominant. Met zijn hele lichaam rolt hij over me heen. Heerlijk intiem is dat. De spanning bouwt zich op. Dan draai ik me om en wordt de voorkant onder handen genomen. Eerst relaxend en dan steeds erotischer. Ik moet me inhouden om het allemaal te laten gebeuren en hem niet naar me toe te trekken om sex te hebben. In plaats daarvan spuit ik alle opgebouwde spanning eruit. Ik heb geen besef meer van tijd en Ignatius is ook niet van de klok. Wat kan hij teasen zeg. Toen het klaar was, moest ik bijkomen en kon ik nauwelijks afscheid nemen. Rozig ging ik weer naar mijn woonplaats terug. De volgende dag kreeg ik nog een app om te vragen hoe ik het had ervaren. De persoonlijke touch vind ik echt heel fijn!
Dank je Ignatius. Kus op je voorhoofd

Default Avatar
Debby

120 min klinkt lang maar is zomaar voorbij ....
Met een gezonde dosis spanning stond ik daar voor de deur ... mezelf afvragend doe ik hier goed aan en wat staat er te gebeuren maar veel tijd had ik niet, want daar stond Ignatius al voor me.
Ik kan eerlijk zeggen dat ik stijf van de spanning stond en dat terwijl ik altijd heeeeel goed mijn mondje weet te roeren maar nu kwam er maar weinig uit mij.
Een gesprekje gehad waarin ik voelde dat mijn onrust langzaam wegebde ... er kwam een vertrouwd ontspannen gevoel voor terug.

Met knikkende knieën op de beruchte massagetafel gekropen en mezelf geprobeerd uit mijn hoofd te krijgen .... maar geloof me daar heeft Ignatius heel wat voor uit de kast moeten halen.
Na een dik uur kwam er eindelijk ontspanning in mijn hoofd een gevoel dat ik eindelijk alles los kon laten niet meer denken maar gewoon laten gebeuren, ervaren en genieten.
En hoe lastig is het om aan te geven wat je lekker vind ... maar gelukkig is Ignatius een meester in het lezen van de kleinste signalen kon ik mij nu nog mooi achter verbergen maar de volgende keer moet ik die stap gaan nemen.

Je weet niet wat je overkomt in je stoutste dromen kun je je dit niet indenken ... waar je toe in staat bent en hoe snel je je grenzen bij een wild vreemde man opzoekt en dan ook nog eens in de 7e hemel beland.
Ik schrok daarvan niet gedacht dat ik die spanning zocht .... dat moet nog steeds op me inwerken.
Daarnaast is het een hele opgave om niet gelijk terug te vallen op je oude vertrouwde gewoontes wanneer Ignatius je grenzen opzoekt en dit buiten je comfort zone is.
Juist daardoor heb ik enorm veel geleerd over mezelf en wat ik wil en wat mij bevredigd en dit omdat het in een geborgen, vertrouwde setting gebeurt.

Ignatius je bent een lief, integer, bijzondere man met gouden handen.
Ik heb genoten een aanrader.

Default Avatar
Tony

Voor het eerst een super erotische massage gehad van Ignatius. Wat een fantastische man. Al op de website sprak hij me aan en dat gevoel heeft me niet bedrogen. Hij stelt je direct op je gemak. Direct het gevoel alsof je hem al jaren kent, en dan moet het nog beginnen…..Mooie ogen en prachtige body…Na een korte intake mocht ik gaan liggen….alles was nieuw voor me en ik gaf me aan hem over voor hetgeen komen zou zonder verwachtingen.. Zo proffesioneel heb ik het nog nooit ervaren. Hij weet exact hoe hij alles moet raken en masseren en geeft je het gevoel één te zijn met hem.Geen afstand, maar het gevoel intiem verbonden te zijn. Voor het eerst dat ik een man voelde, zo dicht bij, zo passievol en teder. Ik kan het nog bijna niet bevatten…al halverwege baant je je in de 7e hemel…en dan ben je pas op de helft…..Het zal zeker niet bij deze éne keer blijven.
Ignatus, je hebt mij op deze regenachtige dag een prachtdag bezorgt die ik niet zal vergeten. Een aanrader voor iedereen. Ik hoop snel weer te komen.

Default Avatar
Dunja

Heerlijk, 90 minuten lang heb ik genoten van een ontspanningsmassage. Dit was precies wat ik even nodig had. Voor mij was dit de eerste keer dat ik naar een masseur ging en ik vond het toch wel een beetje spannend in het begin. Ignatius stelde mij meteen op mijn gemak door wat over zichzelf en de behandeling te vertellen. Wat hij erg belangrijk vindt, is communicatie. Hij wilde graag dat ik tijdens de massage aangaf wat ik fijn vond of minder fijn vond. Dit heb ik gedaan en daar paste hij zich op aan. Ik vond het een super fijne massage en ik ga zeker snel terug. Ik raad het iedereen aan!

Default Avatar
Pieter

Na lang twijfelen toch de stoute schoenen aangetrokken. Nooit eerder heb ik een erotische massage ondergaan en daarom ging ik enigszins gespannen richting Eindhoven. Die spanning verdween vrijwel meteen toen ik binnen was. Ignatius stelt je snel op je gemak.
De massage zelf was onbeschrijfelijk. Geweldig! Wat een lichaam heeft deze man. Eén bonk spieren.
Ik moest na afloop echt even bijkomen en ben nu nog aan het nagenieten.

Default Avatar
Din

Super goede massage en een onvergetelijke, sensuele beleving. Ik zoek al een tijd naar een goede masseur die ook erotische massage kan geven en ik ben blij dat ik Ignatius heb leren kennen. Binnenkort weer afspreken!

Default Avatar
Groentje

Het voelt vreemd om hier mijn heel intieme verhaal te vertellen, wetend dat dit door vele onbekenden gelezen gaat worden. Ik denk dat ik niet de enige ben die op de één of andere manier haar vrouwelijkheid/ sexualiteit terug wil vinden. Ik ben 40 jaar oud en getrouwd. Ik ben zeer religieus opgevoed en heb van jongs af geleerd dat je niet teveel aandacht aan je lichaam moet besteden, omdat het draait om de geest. Verder leerde ik dat mannen er op uit zijn om vrouwen te gebruiken voor sex en dat je als vrouw de taak hebt om je puurheid te bewaren en erop voorbereid moet zijn om altijd "Nee" te zeggen. En als je getrouwd bent dan moet je je man plezieren. Ik wilde altijd braaf zijn dus ben in mijn jeugd nauwelijks uitgegaan, weinig vriendjes gehad, laat staan dat ik durfde te experimenteren met sex. Toen ik mijn man leerde kennen en we trouwden, was ik opgelucht dat "het" mocht. Als je verliefd bent is alles heerlijk en bovendien wist ik niet wat ik kon verwachten van een relatie, maar ik was ervan overtuigd dat alles goed zou komen. We hielden tenslotte van elkaar. Maar na een tijdje begon ik mij eenzaam te voelen, met name tijdens het vrijen. Nu, jaren later, zijn we erachter gekomen dat mijn man niet in staat is tot het delen van intimiteit. Dat uit zich op alle terreinen van het leven maar vooral in bed. Ik ervaar dat als een groot gemis en verdriet. Alsof een deel van me verhongert. Verder ben ik nu van mening dat je lichaam en geest niet van elkaar los kunt koppelen maar dat ze één geheel zijn. Voelt je geest zich verdrietig dan zal het te merken zijn in pijn of verwaarlozing van je lichaam. Verzorg je je lichaam goed, dan voel je je beter. Je lichaam is een essentieel onderdeel van je wezen en dus de moeite waard om aandacht aan te besteden. Ik ben bezig met een zoektocht hoe ik goed voor mezelf kan zorgen op het gebied van sport, voeding, kleding, make-up en sexualiteit. Mijn man en ik staan nu verdrietig genoeg op het punt van scheiden. Dit bracht mij op een paar vragen die ik graag beantwoord wilde zien. Ten eerste: zou ik sequeel open kunnen staan voor een andere man? En ten tweede: tijdens sex met mijn man kon ik niet klaarkomen. Zou het kunnen liggen aan een blokkade van mijn kant, of spelen er andere factoren mee? Met deze twee vragen kwam ik bij Ignatius terecht. En ik moet zeggen dat hij er met de grootste gevoeligheid mee omgegaan is. Vanaf het begin voelde ik me bij hem op mijn gemak en gerespecteerd zonder oordeel, waardoor ik mij vrij voelde om mijn verhaal te vertellen. Eenmaal op de tafel, begon hij met een ontspannende massage met heerlijke warme olie en bouwde die geleidelijk aan op, steeds luisterend naar mijn lichaam en naar wat ik aangaf. Er was zo veel interactie, steeds intenser, uitdagend, met humor, speels. Maar er waren ook momenten van intieme geborgenheid. Meerdere keren stroomden de tranen over mijn gezicht. Het was helend. Het was liefdevol. Ignatius is behalve een zeer aantrekkelijke man, ook een eerlijk en integer persoon. Ik had meteen het gevoel dat ik hem kon vertrouwen. Ik voelde mij niet verplicht tot iets. Ik kon mij verrassend genoeg totaal aan hem overgeven , al hadden we elkaar nog maar net ontmoet. Het was een totaalbelevenis. Met het grootste gemak bracht hij mij naar een intens hoogtepunt. De tijd stond stil. Daarna kwam hij even rustig en aandachtig bij me zitten en gaf me de tijd om bij te komen . Mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb door de massage van Ignatius veel geleerd over mijn lichaam, maar ook veel andere zaken die ik nu nog niet eens besef. Ik denk dat het nog een tijd lang zal blijven doorwerken. Dit gun ik iedereen. Het is doodeng om de stap te nemen, maar het is onbetaalbaar en dubbel en dwars de moeite waard.

Default Avatar
Jo

Een massage van Ignatius is meer dan een geweldige ervaring! Ik ben nogal een control-freak en zit erg in mijn hoofd. Tijdens het introductie gesprekje met Ignatius bleef dat ook wel een beetje, hoewel ik me wel gelijk al helemaal thuis voelde bij hem. De blik in zijn ogen en zijn persoonlijkheid zijn erg prikkelend en tegelijkertijd voel ik me er enorm bij op mijn gemak, er is gelijk een gevoel van vertrouwen. Hij is direct, heeft humor en is enorm goed in spiegelen; hij kan heel goed teruggeven wat hij bij je ziet gebeuren.

Als ik eenmaal op de tafel lig en ik voel zijn handen met heerlijke warme olie over me heen gaan, ben ik eigenlijk direct volledig ontspannen en kan ik me helemaal overgeven aan het geweldige genot! Al binnen een minuut op die tafel weet ik dat dit de eerste maar absoluut niet de laatste keer is dat ik daar zal liggen! Van te voren heeft hij gezegd dat ik aan moet geven wat ik lekker vind, omdat hij geen gedachten kan lezen..... Maar hij lijkt feilloos hele subtiele signalen op te pikken van mijn lichaam en reacties en doet precies dat met zijn handen waardoor ik compleet in extase raak. Ik kreeg echt het gevoel dat de wereld om ons heen helemaal verdwenen was en hij was er voor de volledige 100% voor mij! Normaal ben ik nogal een pleaser, altijd gericht op het genot/plezier van de ander. Maar op die massagetafel was het anders: alles draaide om mij. Wat een heerlijk gevoel, dat had ik op die manier nog nooit eerder meegemaakt. Zoals ik na afloop tegen Ignatius zie: ik ben van pleaser naar genieter gegaan en het voelt heerlijk!
Een absolute aanrader voor een ieder die echt wil genieten, zijn/haar lichaam beter wil leren kennen en het heerlijk vindt om lekker geteased te worden en daarbij gigantisch opgewonden te raken.......

Default Avatar
Jules

Eigenlijk zat ik er al een tijdje over te denken om bij Ignatius langs te gaan. In die tijd heb ik veel beoordelingen van andere mannen gelezen.Die waren allemaal super-positief; nu ik zelf geweest ben is mijn ervaring dat die mannen gelijk hebben; het is geweldig bij Ignatius. Hij begon met een gesprek om te weten wie ik ben, wat mijn verwachtingen zijn, en om mij uitleg te geven over zijn aanpak. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij hem; zijn handen masseerden mij heel krachtig en dan weer zacht, en steeds vol aandacht voor mij. Gaandeweg namen de erotische elementen toe op een heel aangename wijze, en steeds respectvol. Tenslotte bracht hij mij naar een climax, ik zag echt sterretjes. Rustig nagenieten, en weer op de been komen. Ignatius had mij gezegd dat hij er voor zou zorgen dat ik op vleugels de deur uit zou gaan; dat was helemaal waar! Ik voelde mij geweldig, hij ziet mij zeker terug.

Default Avatar
Annet

Geheel in lijn met mijn afspraak ben ik rijkelijk laat met mijn beoordeling.
Gelukkig was het een ervaring die genoeg indruk heeft gemaakt om geen detail te vergeten.

ik ben n alleenstaande moeder van "zogenaamd middelbare leeftijd" die zich, zoals velen, nog 27 voelt.
Ben ooit op de site van Ignatius terecht gekomen en was meteen Enorm nieuwsgierig hoe iemand er toe komt deze dienst te verlenen.
Uiteraard vroeg ik me ook af hoe IK zo'n behandeling zou ondervinden.

Omdat ik op seksueel gebied best happy ben, geen last heb van blokkades en me vrij gemakkelijk kan geven verwachtte ik er "gewoon" van te kunnen genieten.
Enige wat me tegenhield was het financiële aspect, 'n rib uit m'n lijf.

Toen de blog voorbij kwam over 'n verrassing voor de eerste die n afspraak zou plannen op z'n verjaardag , heb ik in n spontane (totaal onverantwoorde) opwelling gereageerd en bleek ik ook nog eens de gelukkige winnaar te zijn van "IETS"....... Yeehaaaa...... toch...?!

Zo zat ik dus op de bewuste dag opeens in mn autootje voor n rit van ruim 200 km richting Eindhoven.
Bij aankomst even kort kennis gemaakt en gekletst en vervolgens kon ik plaatsnemen op de zo geroemde massagetafel.

onder t mom van "als je iets doet, doe je het goed" had ik gekozen voor de meest uitgebreide massage.
Eigenlijk had ik niet echt speciale verwachtingen, behalve uiteraard dat ik heus zou genieten en tot 1 en waarschijnlijk meerdere orgasmes zou komen.

ik kan nu vol overtuiging zeggen dat dat 'n GROOT UNDERSTATEMENT is!

Hoewel ik me liggend op n massagetafel vooral een lomp blok vlees voel, (wees eerlijk, je ligt er op je AllerOncharmantst bij )
was ik in No time alle besef van plaats en tijd kwijt!

Kan me herinneren dat Ignatius me op n gegeven moment zei even weer goed op de tafel te gaan liggen, en ik niet eens door had dat ik er overdwars op lag. Need i say more...?!

Van de terugreis kan ik me weinig meer herinneren.
Geloof dat ik meer dood dan levend in m'n autootje ben gestapt maar ben 2 uur later gelukkig in goede gezondheid en extreem ontspannen m'n bed ingerold. Heerlijk !

HET VERSCHIL:
Waarin Ignatius zich volgens mij onderscheidt ten opzichte van andere erotische masseurs/masseuses, is dat hij geen genoegen neemt met "goed".
Hij wil altijd iets "Onvergetelijks" neer zetten.
Ongeacht de tijd en inspanning die het hem kost.
Bij de 1 kan dat totaal anders zijn als bij n ander, maar het zal nooit "gewoon waar voor je geld" zijn.

Een heel mooi streven, pas alleen op dat je op den duur ook nog aan je Eigen verwachtingen kunt voldoen.
Je legt de lat extreem hoog voor jezelf meneertje Jeroe....! 😉

De beloofde verrassing die ik mocht ontvangen was een superdeluxe doosje met daarin 2 mooie glazen Geisha ballen. Leuk!
Heb ze al heel regelmatig gedragen en ben er blij mee.
Ben er van overtuigd dat wanneer ik deze balletjes 2 weken aan een zou dragen, mijn bekkenbodemspieren gevaarlijker zijn als de scharen van n kreeft..!

'N absolute aanrader dus voor de dames. 😉 Dus voor iedereen die nog twijfelt, gewoon doen! Gun het jezelf!

Liefs, Annet

Default Avatar
Natas

Mijn eerste kennismaking met jou Ignatius: warm, integer, charismatisch, professioneel en met een geweldig gevoel voor humor. In je behandelruimte hangt een ontspannen en fijne sfeer. Ik voelde me bijna meteen op mijn gemak. Onder jouw handen heb ik een perfecte relax massage ervaren, stevig en teder. Een speciale gewaarwording, heerlijk en boven verwachting. Ondanks dat ik van nature een gever ben, versta jij de kunst Ignatius om me ontvanger te laten zijn, even alles los te laten. Een geweldige uitdaging … in mijn geval J. Dat was dan ook meteen het moeilijkste van de avond voor mij: aan jou aangeven wat IK graag wil. De verantwoording legde je (terecht!) bij mij. Gek genoeg kan ik doorgaans makkelijk verantwoording nemen, zowel privé als zakelijk. Echter, voor alles wat mij persoonlijk aangaat blijkt dat een veel grotere uitdaging. Grappig dat je me liet inzien dat dit ook een vorm van egoïsme is. Vanuit het oogpunt van de gever, in dit geval jij dus. Zo had ik het nooit bekeken, maar het gaf me misschien wel dat zetje tot overgave. Maar goed, mijn doel om me uit mijn stand-by stand te laten halen, mijn lichaam weer eens echt te ‘voelen’ na een heavy periode, is meer dan bereikt. Ik heb ervan genoten. Bedankt voor je warmte, je tijd, je humor, directheid en respect. En mocht je ooit les gaan geven in “The art of …” hou ik me zeker aanbevolen. Jij mag mijn eerste klant (proefkonijn) zijn, if you’ll allow me J. Ik gun jou hetzelfde gevoel wat jij je klanten geeft: aandacht, respect, volledige ontspanning en overgave en het onbetaalbare gevoel even de enige en belangrijkste persoon op deze wereld te zijn. CU soon, without a doubt!

Default Avatar
Itodb

Een geweldige ervaring.
Bij binnenkomst ben is mij netjes uitgelegd wat er te verwachten was, wat er ging gebeuren (of kon gaan gebeuren) en ook daarbij wat er van mij verwacht werd, zodat Ignatius kon reageren op mijn wensen of 'moves'.
De massage was werkelijk heerlijk, helemaal compleet. Echt 'van kop tot teen', zonder een plekje over te slaan. Ik heb meer dan 2 uur lang genoten. Echt voor iedereen aan te raden.
Ignatius, nogmaals dank je wel.

Default Avatar
Lilith

Ook ik heb met zenuwen voor de deur gestaan! Het was voor mij de eerste keer een erotische massage en vond het super spannend. Maar inderdaad zoals anderen ook schrijven Ignatius weet je vrij snel op je gemak te stellen. Ik stond open voor alles, had weinig ervaring op dit gebied en wilde grenzen over met mezelf. Nou die ben ik over gegaan....!!! Met veel respect en warmte brengt Ignatius je naar die 7e hemel!! Een week later ben ik weer gegaan omdat ik meer wilde ontdekken en dat is zeker gelukt. Heb bij deze super man nog meer geleerd wat ik fijn vind. Deze goddelijke handen ga ik zeker nog eens voelen!
Ik gun dit elke vrouw! Sterker nog dit zou iedere vrouw moeten doen voor zichzelf!

Default Avatar
Miss

Ik zocht een integere en goede masseur voor mijn eerste erotische massage. Ik voelde me kwestbaar en was tegelijkertijd erg nieuwsgierig...

Zorgen waren niet nodig. Ignatius is een warm en genereus mens die mij volledige aandacht gaf. Ik heb mijn lichaam weer een beetje leren (her-)ontdekken en gemerkt wat ik lekker vind qua aanrakingen. En dat ik het best fijn vind als de ander een beetje bazig is en de leiding neemt 🙂

Een heel fijne massage met happy end (!) - Ignatius, je bent een mooi mens en een geweldige masseur. Thank you x

Default Avatar
Marcia

Wij 2 vriendinnen nieuwsgierig gemaakt door spuiten en slikken en de website met alle lovende recensies de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.
Niet dat het veel uitmaakt, maar wel duidelijk gemaakt dat we geen relatie hebben, we ook niet tegelijkertijd wilden maar na elkaar. Uitgelegd dat we wegens druk leven en rekening moeten houden voogdij en omgangsregelingen ver vooruit een afspraak plannen.
Voor mijzelf sprekend, op de afgesproken tijd vriendin weer opgepikt, zij was eerst gegaan anders zou ze niet meer durven. Ze was sprakeloos, het moest nog even indalen bij haar en ze kon er ook niet zoveel over zeggen, behalve dat Ignatius open is en je op je gemak stelt.
Nu was het mijn beurt, met gierende zenuwen aanbellen en het ondergaan.
Hoe ik het ervaren heb? lees de reviews en ik kan het allemaal beamen.
Vriendin gaat zekere terug om nog meer ontspannen te genieten, nu ze weet wat haar staat te wachten.
Ik wil eigenlijk met hem trouwen, dan kan ik iedere dag van hem genieten. Helaas voor mij voelt hij zich dan erg gebruikt.

Default Avatar
James

Desondanks een 4 uur durende trip, regen en harde wind, nagels niet geknipt, geen Happy End, was het zeker de moeite waard om door jou gemasseerd te worden. Ik heb erg genoten van je massage en je prettige gezelschap. Voor mij was het wel een Happy End. Ik kom zeker een keer terug.

Default Avatar
Liz

Overmorgen word ik 51.. ik geef mezelf een erotische massage van 120 min cadeau.. Bijna 20 jaar lang heb ik af en toe gesmacht naar een goede erotische ervaring, een gigolo durfde ik niet te bellen, vreemdgaan kwam niet voor in mijn vocabulaire, uiteindelijk na 20 jaar mijn eigen ontdekkingsreis naar intimiteit en erotiek begonnen die nu al zo'n 3 jaar duurt. Daar hoort ook deze massage bij. Zonder praten alleen maar voelen en ervaren. Heerlijk! Ik hoef alleen maar te ontvangen. En Ignatius geeft! En hoe!! Zonder woorden voelt hij aan wat ik nodig heb, intuitief. Dankjewel Ignatius.

Default Avatar
Sandra

Onlangs bij Ignatius genoten van een erotische massage. Natuurlijk in het begin wat nerveus, maar dat verdween snel. Ignatius legt uit wat er gaat gebeuren en stelt je op je gemak. Daarna onderging ik een heerlijke massage, echt van top tot teen! Heerlijk om te ontspannen en te genieten van alles wat je voelt.... Het was een heerlijke ervaring, ik heb ervan genoten en ben zeker van plan nog eens te gaan!