Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar
K

Vorig jaar de website van ignatius gevonden en uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een erotische massage. Bij aankomst best wel een beetje nerveus want ondanks dat je van alles gelezen hebt toch niet weten wat je te wachten staat. Na het kennis makings gesprek, waarbij ik niet het achterste van mijn tong liet zien (tja zo zit ik eenmaal niet in elkaar bij mensen die ik niet ken) begonnen met de massage sessie. En ik kan alleen maar zeggen in 1 woord GEWELDIG. Hij voelt heel goed aan wat je wil en hoe je het wil. Van stevig naar zacht en van top tot teen. Gouden handen heeft hij en ik raad een ieder dan ook massagepraktijk Happiness aan. Je komt er zwevend vandaan.

Default Avatar
Edwin

Een heerlijke massage gehad van Ignatius, heb al eens (erotische) massages gehad maar die van Ignatius overtreft alles. Persoonlijk kan ik zeggen en beamen, dat de massage van Ignatius, in een woord fantastisch zijn.
Ik kan me niet herinneren, dat ik ooit zo'n perfecte massage heb gehad, helemaal af !!!!!! Alles klopt zoals beschreven op zijn website, van begin tot het eind, het was voor mij eindeloos! Deze (erotische) massage van Ignatius was de eerste van hem, maar zeker niet de laatste. Ignatius jij bent een super, weldadige masseur, die er bovendien zeer aantrekkelijk uitziet en je bij binnenkomst direct op je gemak stelt en ook duidelijk uitleg geeft wat voor soort massage, je graag wilt, b.v. stevig of zacht, met op de achtergrond heerlijke relaxte muziek, werkelijk alles klopt.
Ik verheug me nu al op de volgende massage van Ignatius.

Default Avatar
E.

De ontspanningsmassage was in 1 woord: heerlijk. Ignatius stelt je op je gemak, is duidelijk en professioneel. Het voelde als een liefdevolle massage met kracht. Ik kom zeker terug, en dan ga ik zonder twijfel voor de erotische of dominante variant. See ya, xx

Default Avatar
Hugo

Al weer een tijdje geleden een afspraak bij Ignatius gemaakt. Natuurlijk wat gespannen.
Weet niet wat er te wachten staat. Maar wat een beleving. Je kunt het je gewoon niet voorstellen.
Echt van begin tot einde. Ignatius is een echte gastheer. Op je gemak stellen door rustig vragen te stellen.
Wat je lekker vindt en vooral niet. Overal rekening mee houden. De massage is een genot om te ondergaan.
Ik zeg gewoon die afspraak maken, als je al een tijdje een onvergetelijke ervaring op wil doen.
Wil het liefst vandaag weer....

Default Avatar
Groentje

Lieve, stoute, lekkere, ondeugende, heerlijke, duivelse Ignatius,

Ik heb er lang over gedaan om uiteindelijk een afspraak bij jou te maken. Het heeft bijna een jaar geduurd! Dat had alles te maken met mijn angst, onzekerheid en zenuwen. Maar toen ik je zag en in je ogen keek, wist ik dat ik wilde blijven. Jouw lieve blik, zachte en warme uitstraling en je zwoele stem maakte me rustig.

Na een kennismakingsgesprek met een hele hoop vragen richting mij, noemde je me een "groentje" en eenmaal begonnen met de erotische massage had je het over "lijken die bij jouw in de tuin lagen" en dat ik "jouw bezit" was geworden. Op dat moment was dat niet zo grappig, maar kort daarna kon ik er flink om lachen. Je hebt een aparte en leuke vorm van humor.

Je hebt me gegeven wat ik jarenlang heb gemist in mijn relatie. Ik ben overdonderd door jouw mannelijkheid, jouw dominantie op een heerlijke manier, en jouw aanrakingen over heel mijn lichaam daar waar ik ze graag wilde hebben. Je weet de spanning zo op te bouwen dat ik wenste dat er nooit een eind zou komen aan jouw behandeling. Ik wilde alleen maar meer en werd letterlijk "hongerig". Je hebt mijn honger weten te stillen op jouw bijzondere manier van werken. Ik ga hier niet beschrijven "hoe", dat moeten de potentiële klanten maar voor zichzelf bij jou komen uitzoeken. Maar 1 ding is zeker en heb ik je al verteld: je hebt me warm ontvangen en alles gegeven wat ik nodig had en zelfs meer dan dat. Als ik jouw behandeling zou moeten beoordelen ben je cum laude geslaagd. Voor iedereen die nog op zoek is, twijfelt of overweegt: gewoon doen, Ignatius maakt je Happy!

Default Avatar
Tammy

Ik hoorde van een vriendin dat ze een ontspanningsmassage had gekregen van Ignatius. Ze vertelde mij dat er ook meerdere mogelijkheden waren zoals een erotische massage. Ik was gelijk enthousiast toen ik dat hoorde en heb haar om het nummer gevraagd. Direct gebeld voor een afspraak van 2 uur die zaterdag erop want ik had al rekening gehouden dat als iets lekker en fijn is de tijd zo ontzettend snel gaat. Eenmaal bij Ignatius aangekomen ging de tijd voor ik het wist aan mij voorbij. Helaas (positieve zin) ik zal niet teveel in details treden voor de dames en heren die dit lezen. Dat ook zij verast kunnen worden van de magische handen en uitstraling, en niet te vergeten zijn atletische lichaam de andere kwaliteiten van Ignatius zijn: de positieve rustige vibe, een erg prettig aura en ook rekening houd met jou aura zijn mensenkennis, inlevingsvermogen, en zijn duidelijk en oprechtheid spraken mij erg aan. Door al deze eigenschappen laat hij jou helemaal opgaan in de massage. Ik liep wankelend op wolkjes bij hem de deur uit en eerlijk gezegd zijn nu na bijna een week die wolkjes nog niet vervlogen.

Default Avatar
Miss D

Ignatius weet het ijs meteen te breken. Na veel te lang onnodig getwijfel een afspraak gemaakt en geen seconde spijt van gehad.
Weer een mooie en leuke ervaring rijker!
Ignatius wil graag weten wat voor vlees hij in de kuip heeft en wat je wensen zijn, vraagt hier naar. Je kunt dit duidelijk aan hem aangeven en hij staat absoluut open voor feedback. Je kunt verwachten dat hij dingen aanvoelt, maar niet dat hij gedachten kan lezen.
Persoonlijk wilde ik zoveel mogelijk op me af laten komen en gewoon ervaren.
Op een heerlijk verwarmde massagetafel verwent hij je hele lijf met warme olie. Ignatius heeft lef, durft af te tasten naar wat je lekker vindt, is dominant in z'n handelen. Als je op de tafel ligt en je trekt je mond niet open, ben je toch echt aan hem over geleverd. Hij bijt, plaagt, geeft billenkoek als je niet luistert en laat je ervaren wat het bestaan van een G spot inhoudt 🙂
Mensen die preuts zijn, kunnen naar mijn idee beter thuisblijven, want het kan best n grensverleggend spektakeltje zijn. Preutsheid thuislaten kan indien mogelijk ook een optie zijn natuurlijk, want het is een leuke ervaring, maar wellicht kan de overgang wel wat heftig zijn. Ignatius is een man met weinig gene en verwacht dit ook enigszins van zijn 'slachtoffer. Denk dat hij zo zijn werk met maximale passie uit kan voeren en het voor beide partijen het mooiste verloop heeft.
Ik kom graag nog eens terug, misschien kom ik dan toch eerder tot meer ontspanning, ik kan niet zo makkelijk loslaten. Nu ik weet wat ik kan verwachten, zal dit een volgende keer wellicht beter gaan. Succes met alles Ignatius!!

Default Avatar
Daniëlle

Wat een overweldigende heerlijke ervaring, nooit gedacht dat ik zo kon genieten en verlangen naar gewoon aangeraakt te worden.
Alle aandacht Was op mij gericht een prachtige, respectvolle man, met een goddelijk lichaam, en magische handen die me van top tot teen alle plekjes masseerd en verwend, zoals ik dat graag heb. Heel teder, verleidelijk, stout, af en toe heerlijk dominant!!!
Ignatius is een ervaren man, die je op je gemak stelt, wat humor tussendoor en erg professioneel!

Het liefst ging ik iedere week, helaas heb ik daar de tijd niet voor..

Ik ga zeker terug, om te gaan genieten en even alles om me heen te kunnen vergeten, het Was voor mij de eerste keer geweest, dan laat je alles op je afkomen en hoe!!!
De volgende keer kan ik het waarschijnlijk bewuster en nog intenser beleven...
Kortom het Was gewoon echt WAUWWW!!!

Default Avatar
A new fan

Overweldigend, misschien wel te overweldigend. Je ben gewaarschuwd 😉

Ik was voorbereid, wist door eerdere ervaringen waar ik naar op zoek was. De massage moest in ieder geval grondig, stevig zijn en tegelijkertijd zo erotisch mogelijk, bij voorkeur door een aantrekkelijke masseur, die zich letterlijk bloot zou geven. De tekst van de website van Ignatius zat sinds het maken van de afspraak in mijn hoofd. Ik heb deze bij herhaling gelezen, kon het niet geloven. Al die woorden, die transparantie, onomwondenheid, eerlijkheid, oprechtheid. De tekst wond me hoe dan ook op. Naarmate Eindhoven dichter bij kwam, nam de opwinding toe. Met een 'score' van 8 belde ik aan. De controlefreak in mij maakte overuren, maar in a split second ging het gevoel door me heen dat ik gek werd werd toen achter de deur Ignatius verscheen, gekleed in slechts in grijze joggingbroek, die niets aan de verbeelding overliet. Het interview over mijn ervaringen met massage, mijn wensen, zijn kijk op massage, zijn manier van werken, kostte me dan ook veel meer moeite, dan ik me voorgenomen had. Ik 'wist' wat ik weldra te zien zou krijgen: Ignatius in vol ornaat. Niet te geloven: dat lichaam moet je zien! En dan zou ik dat vervolgens ook nog gaan voelen, bedacht ik, intens gaan voelen, dat lichaam, in zijn volledigheid. En dat gedurende 2 uur. En toen ontstond het gevecht in mij: ik wilde namelijk niet al halverwege exploderen. Gelukkig had ik nog de helderheid van geest om Ignatius dat aan te geven. Wat er toen volgde is bijna niet te beschrijven. Ik wil een poging doen, alleen al om de overweldigende ervaring voor me zelf te duiden, onder woorden te brengen. Ik voelde warme olie over mijn lichaam besprenkeld worden, veel olie. Ik voelde handen, die ik nog nooit gevoeld had, niet hier en daar, maar overal en ongeveer tegelijk. Ik voelde voeten in mijn hals, krachtige benen, die sierlijk over mijn lichaam bewogen, maar dan weer stevig tegen me aandrukten, een torso die mijn lichaam beroerde en waarborgde, een massage door billen die me zo'n hemels gevoel gaf, dat ik hoop dat mijn gezicht de volgende keer als in een beweging meegenomen kan worden. Want dan houd ik mijn ogen open en kan ik van heel dicht bij de erogene zone van Ignatius zien, zijn anus, zijn perineum, zijn edele delen. Nu voelde ik het contact met een fantastisch lichaam, dat acrobatisch over mij heen ging, terwijl tegelijkertijd bij herhaling met ferme hand naar mijn basis gegrepen werd om vervolgens mijn ballen, mijn pik, mijn reet op fluwele wijze intens gemasseerd te voelen. Ik zat zogenaamd in hemel zes en een half, toen Ignatius het me vroeg. Maar in werkelijkheid was ik de 7e hemel al ruimschoots gepasseerd. De subtiele beroering van mijn eikel moet in het vervolg dan ook tot de laatste seconde bewaard worden. Want zo geil als ik ben geworden, zo gering hoeft de toevoeging nog te zijn om me vervolgens volledig te laten exploderen. En dit meer dan hemelse genot wil ik wel de volledige 2 uur kunnen ervaren.

Aan Ignatius: ik was een meer dan stille genieter. Aan wat er door mee heen ging, heb ik hierboven geprobeerd woorden te geven. Het is mijn streven om je er ter plekke deelgenoot van te laten zijn. Aan mij heb je a new fan!

Default Avatar
Frenck

Al vrij snel tijdens mijn oriëntatie op internet naar de massage en masseur waar ik naar op zoek was, kwam ik op de site van Happiness. Vol spanning en zenuwen de stap gezet!
Ondanks mijn spanning voor de eerste keer, heeft de humor en de persoonlijke benadering er voor gezorgd dat ik genoten heb van een heerlijke massage! En zeker terug ga komen!

Default Avatar
Michael

Onlangs voor de eerste keer bij Ignatius geweest. En wat een fantastische ervaring was dat. Ruim twee uur lang van top tot teen verwend door een geweldige masseur die er ook nog eens geweldig uitziet. Hij voelt feilloos aan waar je gevoelige plekjes zitten en gebruikt daarbij letterlijk zijn hele lichaam. Stevig en gevoelig, alles op een respectvolle maar zeker ook erotische wijze. Een echte aanrader voor iedereen die durft te genieten van een massage. Ik kom snel terug, want deze massage is simpelweg verslavend….!

Default Avatar
Ponneke

Ik wil je heel erg bedanken voor de fantastische massage gisteren middag.

Ik heb wel wat te melden wat betreft de ervaringen die ik opgedaan heb en de spiegel die je mij voorhield.

Ik ging naar jou toe, niet wetende wat ik zou aantreffen. Had alleen maar verhalen/foto's op je site gelezen.
Dan ben ik daar en ontmoet een heel erg open man, die niet van leugens e.d. houdt en iedereen in zijn waarde laat.
Je zegt gewoon je mening recht in mijn gezicht. What you see is what you get.

Ik zit zo ook in elkaar wanneer ik op bekend terrein ben, maar bij jou was ik dat niet. Ik was aan het aftasten. Ik hoop dat je dit begrijpt. Maar wel mijn complimenten voor jou. (Jij kende mij totaal niet en toch bleef je trouw aan wie je bent.)

Ik liet daarom ook niet het achterste van mijn tong zien, terwijl jij al die tijd heel open bleef en mij antwoordde of vragen vroeg. Dus vond jij mij niet altijd helemaal eerlijk. Dat is helemaal waar!

Ik wil je graag complimenteren voor je gedrag en je eerlijkheid/openheid.

Voor mij was het heel speciaal en ik heb gelukkig weer wat geleerd in mijn leven.
Ik kan jou vertrouwen, weet ik nu, en dat wist ik niet toen ik arriveerde.

Jij hebt me laten zien dan er nog steeds mooie mensen bestaan die dat kunnen, maar vooral ook doen.
Heel bijzonder om mee te maken.
Daarvoor wil ik je heel erg bedanken.

Je hebt mij een prachtige 61ste verjaardag gegeven.

Default Avatar
Jan

De massage van Ignatius is inderdaad grensverleggend. Op een onnavolgbare manier gebruikt hij zijn hele (prachtige) lijf tijdens de genotvolle behandeling. Heel subtiel voegt hij een aantal extra’s toe. Was een bijzondere ervaring en een eye-opener die ik iedereen kan aanbevelen die eens wat anders als het geijkte wil.

Default Avatar
Oprah

Lief zijn voor mezelf, dat is iets wat ik heel belangrijk vind. En dus lag ik op de tafel bij Ignatius voor een twee uur lange ontspanningsmassage. Het is een fijn gevoel dat iemand de tijd voor je neemt en weet wat hij doet. Ik heb al vaak massages gehad maar ik erger me dan wel eens aan het feit dat sommige zones deskundig omzeild worden, alsof mijn billen, buik,... er niet toe doen. Het is heerlijk dat je gewoon kan gaan liggen en je over kan geven aan de deskundige en zelfverzekerde handen van een man die doelgericht en professioneel te werk gaat. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en twijfel nu of ik misschien een keer voor de erotische massage zal gaan...

Default Avatar
Sven

WOW! Wat een unieke ervaring. De aandacht waarmee Ignatius je masseert is fantastisch. Bij elke aanraking kijkt, luistert en voelt hij hoe je daar op reageert zodat hij precies weet wat je fijn vind. En inderdaad ik zeg ook luistert want ik haast van begin tot eind heb ik gekreund van genot. In het begin voelde dit een beetje ongemakkelijk maar het was haast onmogelijk om dit te bedwingen. Het is zeker een aanrader om je er helemaal aan de massage over te geven. Totale ontspanning en volledige overgave dat heeft mijn ervaring hemels gemaakt. Elke aanraking van zijn handen, armen en lichaam is vol aandacht en doordacht!

Zo intiem en opwindend de massage aan de ene kant is, zo professioneel wordt hij uitgevoerd. Van aankomst waar je direct wordt gerust gesteld tot de intake, de muziek, massagetafel en hygiene. TOP!!!

Liefs Sven

Erotisch massage / body tot body

Default Avatar
Happy

Ik heb enorm genoten van de spannende erotische massage die ik heb mogen ontvangen van deze mooie adonis. Het was een hele stap voor mij, maar ik heb er zeker geen spijt van. Zoals in eerdere reviews al beschreven, geeft hij zichzelf helemaal. Hij voelde goed aan wat hij bij mij kon/mocht doen. Het was een hele beleving en ik ben blij dat ik het mee heb mogen maken. Op het moment dat je bij hem op tafel ligt, gaat er zo veel door je heen (terwijl je eigenlijk zou moeten ontspannen). Hij laat je zo veel verschillende en afwisselende sensaties voelen, het is overdonderend. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Default Avatar64
Anne

Nadat ik de stoute schoenen had aangetrokken, moest ik ruim vier maanden wachten totdat Ignatius weer terug was. Ik kan nu zeggen dat dat wachten zeker de moeite waard was. Ignatius, ik ben met een big smile op mijn gezicht aangeschoven in de file, op de terugweg. Het was een hele bijzondere en fijne ervaring en ik heb ook dingen geleerd over mezelf. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar. Ik vond alleen een van jouw huisregels soms wel een beetje moeilijk: 'handjes thuis'.

Default Avatar
Jaap

Heb een heerlijke massage gehad van Ignatius. Wat een heerlijk mens. Aandacht voor de mens en zijn lijf, masseert gevoelig, stevig, hard, al naar gelang dit nodig is. Een intieme en warme omgeving. Je kiest je eigen muziek. Goedlachs. Een mooie man die je wensen op een goede en plezierige manier vervult. Een aanrader!

Default Avatar
Sara

Ik voelde me al een tijdje erg gespannen en had het idee dat ik wel een fijne, relaxte massage kon gebruiken. Meerdere malen heb ik al gebruik gemaakt van een massage in een spa of sauna maar deze massages vond ik altijd maar voorspelbaar en ook zeer afstandelijk. Voor mij mag er bij een massage wel wat meer gevoel bij komen kijken. Ik was niet direct op zoek naar een erotische massage maar wel naar een warm iemand die mij op een andere manier zou kunnen en willen aanraken. Het prettige bij Ignatius vond ik het onvoorspelbare en de liefdevolle aanrakingen die toch net iets anders aanvoelen dan een standaard massage in een sauna. Het gaf mij een warm en prettig gevoel en ik zou het zeker nog een keer willen ondergaan.

Default Avatar
gertjan

Ik vond de massage van Ignatius een weldaad. Ik beveel zijn kwaliteit en inzet oprecht aan. Je bent een ander mens na deze ervaring.
Ik zal zeker vaker gebruik maken van zijn diensten. GJ