Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar
een stoute juf

Het was een hete donderdag..........Ontzettend genoten. Een prachtige man met een strak lijf en hele lieve ogen en een goed gevoel voor humor. Ik was meteen verkocht. Het was een niet vanzelfsprekend uitstapje en best spannend. De 1ste x dat ik erotisch ben gemasseerd. Maar Ignatius stelt je op je gemak. Vraagt en luistert. Je kunt helemaal aangeven wat je fijn en niet fijn vindt.
De massage alleen al is heerlijk. Zo intens en goed. Het erotische was echt geil en heerlijk om mee te maken. Een hoogtepunt was snel bereikt. Terwijl ik daar van bij kwam masseerde hij heerlijk verder. De tijd vloog voorbij.
Dames, deze man weet wat hij doet en is echt een aanrader. Mij gaat hij zeker terugzien. Jammer dat het zo ver rijden is.

Default Avatar
Jos

Ik kende Ignatius al langere tijd als een zeer bekwaam en toegewijde masseur en wilde zelf ook wel eens ervaren hoe een erotische massage van hem zou aanvoelen. WOW....... net zoals hij dat met een gewone massage altijd al heeft gedaan, heeft hij nu ook de erotische massages naar een hoger level getild!
90 minuten volle toewijding, 90 minuten goede massage en 90 minuten sensuele prikkeling. Helemaal voor jezelf, zonder dat Ignatius op eigen gerief uit is. Puur, eerlijk en het voelde volkomen natuurlijk. Hoe kan je beter ontspannen?
Bedankt en graag tot weer!

Default Avatar
Hans

Een beetje zweverig naar huis gereden. Nu nog aan het nagenieten van 2 uur wellness bij Ignatius. Hij heette mij van harte welkom in zijn praktijk en kon direct doorlopen naar de massageruimte. Die ziet er professioneel, strak en mooi uit. ( Ik bedoel nu de praktijkruimte....;-) ) Ignatius stelt een aantal vragen, die hem meer inzicht geven in degene die bij hem is. Relaxt en aandachtig wordt er geluisterd. Hij legt de nadruk op open en transparant zijn. Iets wat tijdens de gehele sessie ook heel duidelijk merkbaar. Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat de massage begint op zijn prachtige tafel. Allebei naakt geeft een band van vertrouwen, respect en verbondenheid. Af en toe, die geweldige warme schaterlach...... Ignatius vraagt met regelmaat of het zo oké is qua druk en bezigheden. Ik kan eigenlijk nauwelijks antwoord geven onder zijn warme, stevige handen en armen. Heel overwogen zijn zijn aanrakingen, grepen en strijkingen. Afwisselend van sterk en krachtig naar licht en tintelend. Heel bijzonder is het wanneer hij met zijn adem over je lijf beweegt. Dit is echt een heeeeeeeeeeeel goede masseur, die niet schroomt om subtiele, speelse, magische maar bewuste wijze het deel erotiek te verweven met de "normale" massage. Twee uur vliegen om met zo'n prachtige mens naast je. bij je, op je.......... Tijdslimiet aardig overschreden zonder probleem. Hij maakt alles waar wat er vermeld staat op de site. Wat ben ik onder de indruk van Ignatius........op alle gebied............ Tot gauw en erg bedankt!

Default Avatar
Florence

Pasgeleden zag ik Ignatius in actie bij het tv-programma Spuiten en Slikken, en gelijk wist ik: dit wil ik ook! Dus niet geaarzeld en een afspraak gemaakt. Met hooggespannen verwachtingen en een tikkeltje gespannen ben ik naar hem toegegaan. Toen de deur openzwaaide stond hij daar met ontbloot bovenlichaam, wow! We gingen naar boven en daar legde Ignatius e.e.a. uit en wilde van mij ook wat dingen weten. Hij zei dat hij hoopte dat ik na afloop met een big smile weg zou gaan.
Nadat we een gepast muziekje hadden uitgezocht mocht ik gaan liggen. De massage begon, wat een feest!! Hij kreeg het voor elkaar dat ik al snel ontspande en mij helemaal over kon geven. Enkele keren vroeg hij hoe het was en mijn aanwijzingen volgde hij gelijk op. Ik vond het erg fijn dat het zo afwisselend was: ontspannend, sensueel, opwindend en exploderend. De big smile stond al heel snel op mijn gezicht door de fantastische massage en soms ook door zijn bulderende lach. Ik voelde me na afloop 10 jaar jonger! Ik ga zeker nog eens terug.

Default Avatar
Gonzalo

De deur werd geopend, waar ik werd gegroet door een paar doordringende ogen. Het was het begin van eindeloze sensaties en helende prikkels. Daar lag ik dan, geleid en verleid door stevige handen, waarmee alle ongemakken uit mijn lichaam werden gedreven. Jouw handen die zacht draaide op mijn gevoelige punten, uw rusteloze handen verloste mij van elke pijn in mijn lichaam, waardoor mijn gedachten van de dagelijkse beslommeringen werden gehaald.
De deur opende een tweede keer, ditmaal waren de zenuwen achtergelaten, kon ik wederom het gevoel die door je handen, vingers, borst, benen voelen, je adem teweegbrachten ervaring. Maar dit keer met meer vertrouwen en zonder terughoudendheid die we allemaal eens meemaken.
Uw werk is een kunstvorm in sensualiteit, toewijding en welzijn jegens uw klanten. Zonder twijfel laat ik me weer door uw gouden handen masseren.

Default Avatar
Steef

Fantastische erotische massage gehad van Ignatius. Eerdere ervaringen vallen weg in het niets na deze massagesensatie met groots hoogtepunt. Hij leest je lijf en erotische behoeftes als een mooi boek, en niet als losse hoofdstukken.
Ignatius vertelde van te voren goed wat hij doet en vroeg duidelijk naar wat ik wilde. Heerlijke body-to-body, knallend hoogtepunt met prostaatstimulatie, en er wordt niet op de klok gekeken.
Kortom, zoek niet verder naar teleurstellende amateurs of louche massages die voor het snelle geld gaan, maar maak een afspraak bij Ignatius!

Default Avatar
Joy

The Ignatius Experience!

Het is zondag en ik zit heerlijk te bubbelen in een bad met mijn goede vriend en we zitten wat te geiten wat er zoal mogelijk is buiten 'het gangbare ' om.
Al snel komen we op de massage met happy end voor mannen en vraag mij voor de zoveelste keer af of die er ook zou bestaan voor vrouwen. Mijn vriend geeft het enige juiste antwoord daarop: GOOGLEN! Dus bij thuiskomst het net op en googlen maar.
Direct stuit ik op de site van Ignatius en 1 uur verder heb ik de spannendste afspraak gemaakt van mijn leven.

Natuurlijk helpen de bijna 100% positieve reacties en het voorkomen van mij toekomstige masseur maar vooral mijn intuïtie gaf de doorslag om nu door te zetten. Ik had nog 2 weken om aan het idee te wennen en dat gaf mij genoeg tijd om mijn beslissing te laten bezinken. Mijn grootste 'angst' was dat de massage zou tegenvallen en/of dat ik mij na deze ervaring unheimisch zou voelen met mijzelf, een gevolg van mijns inziens 'onze vrouwelijke truttigheid' van oudsher.

De dag is daar en na een dag werken ga ik naar huis om fris en fruitig een uurtje later richting de oemastraat te vertrekken. Het is mij opgevallen dat ik erg ontspannen ben terwijl ik iets ga ondernemen wat behoorlijk uit mijn comfortzone ligt maar kan mijn vinger er niet opleggen wat daar de oorzaak van is. Natuurlijk heb ik alle stoplichten mee vandaag en heeft heel Eindhoven besloten de fiets te nemen waardoor ik 40 min te vroeg op mijn plaats van bestemming arriveer. In de auto blijven zitten is geen optie vanwege de zon en dus ga ik op een klein hekje zitten en verdrijf de tijd met appen naar vrienden en bekenden.

Om 5 min voor 19.00 bel ik aan en hoor direct iemand de trap af denderen.De deur wordt geopend en daar staat Ignatius met een blik die mij zegt dat hier iets niet helemaal klopt.Een kwartier verder is Ignatius erachter dat hij zijn mails beter moet lezen( zijn eigen woorden niet de mijne) en wordt het duidelijk dat er een typische naamsverwarring heeft plaatsgevonden die dag.
De vrouw met dezelfde naam als ik kwam om 11.00 uur en Ignatius heeft daaruit de verkeerde conclusies getrokken en gedacht dat mijn afspraak was vervroegd naar de ochtend.
Een typisch gevalletje van mannelijke slordigheid en dit zijn mijn woorden;).

Nadat Ignatius zijn afspraak op MIJN tijd een appje of 4 had gestuurd en daarom ook evenzovele malen de kamer uit was gegaan begon ons introductiegesprekje. Ik steek van wal en met de seconde wordt hij nerveuzer van mij, mijn lat leg ik door mijn relaas wel heel hoog en hij zegt lachend dat hij misschien toch liever die andere klant wilde masseren. Mijn ervaringen met 'normale massages' hebben mij nooit het wow gevoel gegeven en mijn seksuele ervaringen die ik echt te gek vond zijn op de helft van één hand te tellen;).
Ignatius stelt nog wat vragen die hij soms lastig vindt om te stellen waardoor ik mij afvraag wat hij nu werkelijk van mij denkt. Ongewild vind ik het kennelijk toch belangrijk hoe hij naar mij kijkt en natuurlijk wil ik dat mijn ego wordt gestreeld en hij alleen maar positieve gedachten heeft, what else is new!
Nadat ons enigszins ongewoon begin beland ik op mijn buik op de massage tafel in stille afwachting op dat wat gaat komen. Nog even de vraag van Ignatius of hij zijn ondergoed ook uit moet trekken, eh ja doe maar, begint het dan.

Na een paar minuten hoor ik mijzelf zeggen dat ik het heerlijk vind en Ignatius reageert verrast maar volgens mij ook een beetje opgelucht. De daarop volgende massage was echt heel fijn,het gebruik van zijn handen en armen geven een gevoel van geborgenheid,warmte en dat jij op dat moment belangrijk bent voor hem. Het seksuele gedeelte van de massage was compleet nieuw voor mij en nu ik het heb ervaren blij dat ik deze stap heb genomen. De door vele vermelde 'wow sensatie' is voor mij niet van toepassing en dit ligt bij mij en niet bij Ignatius. Ik heb nu geleerd dat wanneer ik alleen ben en mijzelf bevredig de intimiteit met mijzelf heel fijn is maar als er een man bij is vind ik het heerlijk om te kunnen ontvangen en geven.

Om kort samen te vatten: een bezoek aan Ignatius is enerverend en een stuk bewustwording die niemand zich mag onthouden indien hij/zij in de positie is om het zich te kunnen veroorloven.
Ik ga zeker terug maar dan alleen voor de ontspanningsmassage want die was echt het beste van alle massages die ik ooit heb gekregen.

Joy

Default Avatar
Jon

I have for a long time been searching for a men-to-men massage like Tantra sometimes also giving in the Eindhoven area, but couldn't find it. When I found Ignatius homepage, I thought that this is it. Why men-to men, well being a hetero man with curiosity to life, that's the background. The most important thing for me was seriousness and politeness and that I could feel safe in any way. When meeting Ignatius for the first time, his eyes just told me everything. The way he was talking and also body language put me into a kind of relaxed and confident situation since I was quite nervous being the first time having such a massage. The atmosphere before, during and after the massage, the massage put me also into a stage where nakedness didn't mean anything. His way of massaging was amazing and the nervousness disappeared just seconds after he started. I just say, what ever sexual preferences you have - Just go for it. I think every body and person should open up and receive Ignatius spiritual massage. Everything is just so professional, serious and with a passionate that, at least I did not know existed. If I ever comes back to Eindhoven, I would definitely like to come back to Ignatius. Thank you again Ignatius, I don't remember last time my body was put in such a relaxed condition after a massage treatment.

Default Avatar
Anoniem

Het was een overdonderende maar zalige en bevrijdende ervaring om zonder schuldgevoel 100% te kunnen genieten van een massage van kop tot teen. Ignatius is rechttoe rechtaan, maar heel open en integer. Dat heb ik erg gewaardeerd. Zeker voor herhaling vatbaar

Default Avatar
JD

Enige tijd geleden heb ik contact gezocht met Ignatius voor een erotische massage. Ons contact verliep makkelijk en spontaan, ik was gelijk op mijn gemak. Omdat ik vanuit mijn werk kwam mocht ik me bij hem douchen. Fris voor mij, maar ook voor hem. Eenmaal terug in de massagekamer was hij al ontkleed en kon ik ook makkelijk mijn handdoek ook afgooien. Alle schroom was weg. Twee naakte lichamen die contact gingen maken op een sensuele manier. De massage was intens en bracht mij al snel in een roes. De handen van Ignatius kneedde mij op alle mogelijke plekjes. Mijn lichaam genoot. Het naakte geoliede lichaam van Ignatius gleed heerlijk over mij heen. Ik had eerder een erotische massage ontvangen, maar dit overtrof alles. Het hoogtepunt wat hij me na de massage maakte alles compleet. We hebben ondertussen serieuze maar ook lollige gesprekken gehad. Ignatius, een aanrader! Tot snel weer!

Default Avatar
Ugo

Few days ago I had my first encounter with Ignatius, and for the first time I had an erotic massage. No better choice to entrust Ignatius to take care of my body could be made.
He warmly welcomed me and we had a nice conversation, at first, to explain me and guide me on this first experience.
Then we move on the massage table. I can talk for his beautiful, well proportioned body, of his strong hands and expert technique.
All has been, relaxing, reinvigorating an stimulating.
I could not thank him enough to giving me this experience, and to be so kind and warming to make it unforgettable.
I will surely return.

Default Avatar
Stephan

Eindelijk tijd om mijn beoordeling te schrijven. Een aantal weken geleden, op een broeierige middag, naar Eindhoven gereden voor mijn eerste kennismaking met Ignatius en zijn massage technieken. En dat was een ervaring om niet snel te vergeten. Een zeer relaxte kerel heette mij van harte welkom en na een korte uitleg was het ijs gebroken. Tijd om te "strippen" en plaats te nemen op de massage tafel. Natuurlijk was ik eerst verbaasd over hoe prachtig een menselijk lichaam kan zijn, een prachtig lijf met werkelijk alle juiste proporties stond klaar om mijn lichaam onder handen te nemen.
In overleg met Ignatius gekozen voor een full body massage (120 min) en deze keuze heb ik achteraf nooit betreurd. Wat volgde was een intense, mooie, ontspannende en spannende ervaring. Ik werd van top tot teen door zijn handen en lijf aangeraakt en intens gemasseerd. Een complete siddering was het gevolg. En dit heeft nog uren na geduurd, alsof er duizenden mieren door mijn lijf marcheerden. Thanks voor dit mooie moment en tot heel snel in Eindhoven.

Default Avatar
M.

Voor het eerst naar een erotische massage geweest bij Ignatius. Ik was wel even spanend om voor de eerste keer deze stap te zetten maar het voelde al snel goed toen ik bij Ignatius binnen was. Ik had me nog nooit door een man laten masseren maar dit voelden heel prettig en zeker niet ongemakkelijk.
Ik heb een massage van ruim 120 minuten gehad en echt ALLES lekker laten masseren het wat echt een genot en heel ontspannend en op het laatst nog een fijn happy-end gehad wat ik niet snel zal vergeten.

Ik ga binnenkort zeker nog een keer heen.

Default Avatar
Ruud

De kennismaking was geanimeerd, rustgevend en uitnodigend. De massage is een overdaad aan gevoel en intimiteit, een gevoel dat naar meer smaakt.
Het is het aanraden waard, en mocht er binnenkort weer een gelegenheid zijn om de tijd er voor vrij te kunnen maken zal dat zeker wederom gebeuren. Nogmaals heerlijk.

Default Avatar
Ikke

We hadden het er wel al eens vaker over een erotische massage, maar dan eentje waar we beiden iets aan zouden hebben, mijn vriend en ik. Maar de stap zetten kwam er niet meteen van. Tot we na wat zoeken op internet bij 'Happiness' uitkwamen. Dit leek ons helemaal waar we naar op zoek waren én we konden er zelfs met z'n tweetjes terecht: ikke op de massagetafel en mijn vriend zou mogen toekijken én helpen, zo lazen we op de site. Lang hebben we niet meer getwijfeld, helemaal niet eigenlijk, en dus maakten we een afspraak voor een erotische massage bij Ignatius. Best wel spannend, die dag, vooral onderweg er naar toe. Maar eens de deur open ging en Ignatius ons welkom heette, viel het grootste deel van de spanning al weg. Ik voelde me wel nog wat onwennig, vooral omdat we elkaar helemaal niet kenden en ik ook nog even wat twijfelde of ik die B2B wel zag zitten, maar door de babbel die we hadden en de open, vrolijke houding van Ignatius ebde ook dat gevoel vrij snel weg. Ik voelde me op m'n gemak.
Eens op de massagetafel, liet ik alle twijfels en spanning los en gaf me over aan de zalige, ontspannende én spannende massage van Ignatius. Met zijn handen en armen vatte hij meteen een stevige massage aan die me flink deed relaxen. Voelde goed en ik werd er lekker stil en ontspannen van. Zo stil dat hij zich afvroeg of ik nog wel leefde.
Eerst bleef het allemaal nog 'braafjes', maar al vrij snel mocht het ook wat sensueler en kwamen ook mijn gevoeligste plekjes aan bod om vervolgens de rest van mijn lichaam weer stevig onder handen te nemen. Een afwisseling die het genot alleen maar deed stijgen. Mijn vriend, die tot dan alleen maar had toegekeken, mocht ook een paar keer een handje toesteken. Dat voelde héérlijk!!!
Het voelde zalig, die stevige en met momenten ook lekker zachte handen en armen van Ignatius. Toen hij als vanzelf ook de rest van zijn, overigens prachtige, lijf over me heen liet gaan om me verder te masseren, kostte het me geen enkele moeite om me over te geven aan die heerlijke verwennerij. Verwennerij en spanning, tot de hoogste zaligheid. En van het stil liggen in het begin, zonder enige reactie van mijn kant was niet zo veel meer te merken.
Lekker was het, en leuk ook, want de grapjes of leuke opmerkingen tussendoor gaven het allemaal een nog wat relaxter sfeertje.
Enkel de wat 'strengere' omgang zo nu en dan, hoefde voor mij achteraf gezien niet zo. De wat zachtere omgang ligt mij blijkbaar net iets beter, voelt voor mij wat sensueler aan. Maar ook dat kon ik maar weten door het te ervaren, net zoals die heerlijke B2B, waar ik eerst nog zo over twijfelde. Dat zal ik nu zeker nooit meer doen, die twijfels hebben. Sterker nog, ik zou het al mijn vriendinnen willen aanraden*:"> blozen Zalig!
Een erotische massage, de gedachte liet ons niet los... Een erotische massage door Ignatius, in aanwezigheid van en een stukje samen met mijn vriend, de herinnering laat me nooit meer los..."

Default Avatar
Marlous

Altijd een fantasie geweest maar nooit de juiste persoon gevonden voor vrouwen massage. Toen vond ik Ignatius, zijn website en teksten spraken mij erg aan. Heel open, transparant en duidelijk. Ik vond het wel even spannend toen ik voor de deur stond. Had de "salon" wel iets professioneler verwacht maar goed ben er vol vertrouwen naar binnen gegaan.
Ik heb een 2 uurs massage gehad, body to body en happy end. Gewoon om mezelf te verwennen en als verrijking van het seksleven met mijn man. Oelala wat een voorpret hadden we er al aan beleefd. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en het was geweldig! Geen plekje is overgeslagen en hij weet precies wat lekker is. Ik heb liggen kronkelen van genot. Ik raad het dan ook iedereen aan. De massage afgesloten met squirten vond ik een aparte nieuwe sensatie wauw!!
Ignatius nogmaals dank!

Default Avatar
Jeroen

Als groot liefhebber van massages dit keer eens gekozen voor een erotische massage van Ignatius. Voor mij de eerste keer met een man. Het was in 1 woord FANTASTISCH!! Je voelt je meteen op je gemak bij hem. En voor mij erg belangrijk, bij Ignatius staat hygiëne hoog in het vaandel. Ik wist niet dat ik zo opgewonden kon raken door een in een dit geval wel heel mooie man. De 2 uur vlogen voorbij en door de hemelse surprise op het laatst stapte ik als herboren weer naar buiten.
Een ervaring die ik zeker nog een keer wil mee maken. Oppassen dat het geen verslaving gaat worden ...

Default Avatar
Ruud

Na een letterlijke en figuurlijke warme ontvangst en een open gesprek is de massage begonnen. Het was een gelukzalig gevoel hoe de massage werdt gegeven, de persoonlijkheid van Ignasius gaf via zijn handen het gevoel dat hij exact aan wist waar de gevoeligheden zaten zonder overdrijving. Ook de body to body massage was emotioneel heerlijk.
Het mag en moet gezegd worden dat het beslist niet bij het eerste bezoek zal blijven. Een spreekwoord zegd; een tien en een griffel en een kus van de juffrouw. maar het mag nu ook van de client zijn.
tot spoedig.

Default Avatar
S

De stap om naar Ignatius te gaan was voor mij niet zo heel groot. Aangezien ikzelf ook erotische massages geef wilde ik eens ervaren hoe het was om daar zelf te liggen en alle controle uit handen te geven.
Tegen mijn verwachtingen in was ik toch wel een klein beetje zenuwachtig. Dit was niet van lange duur, aangezien Ignatius een hele ruimdenkende, humoristische, open persoonlijkheid heeft stelt hij je snel op je gemak.
Hij begon eerst een gesprekje met me, om op die manier uit te vinden wat ik wel en niet wilde, zodat hij hier rekening mee kon houden in de massage.
De antwoorden die hij heeft gekregen van me zijn denk ik hoogst uitzonderlijk...
Maar ook hier zag hij de humor er wel van in.
Met de massage hield hij rekening met mijn wensen en heb ik een heerlijke massage mogen ontvangen.
Dankjewel groetjes S.

Default Avatar
JM

Ooit had ik gehoord van een massage met 'happy end' voor vrouwen. Na een sexloos jaar en al jaren geen vaste relatie, vond ik het tijd om mijn sexuele 'ik' weer eens wakker te schudden. Ik was niet op zoek naar snelle sex, maar juist naar volle aandacht voor mij en al mijn behoeften. Ik hou sowieso van stevige, ontspannende en lange massages en toen ik de site van Ignatius tegen kwam, dacht ik meteen 'bij hem zit t wel goed'.
En dat was ook zo! Fantastische masseur, die werkt met passie, professionaliteit en toewijding. Fijne persoonlijkheid, grappig en ontspannen, een goede intuïtie en daarnaast een heerlijk lijf 😉
Na een 2 uur durende massage, en 2 spetterende orgasmen ben ik 'dronken van genot' nog net veilig thuis aangekomen. Voor herhaling vatbaar? Zeker wel!!