Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar
Mr. Nobody

"Een heerlijke massage van top tot teen", dat is wat ik van Ignatius heb mogen ontvangen. Elk plekje krijgt de aandacht die het nodig heeft. Ontdek het zelf.

Default Avatar
Gerard

Ik zeg doen!
Als man was ik nieuwsgierig om me eens heerlijke te laten masseren door een man.
De ontvangst is ontspannen en relaxed. Ignatius weet je snel op je gemak te stellen.
We begonnen met een klein gesprekje vooraf en daarin is hij oprecht geïnteresseerd in je verhaal of situatie.
Daarna legt hij precies uit wat er gaat gebeuren.
De massage die volgde was stevig (afhankelijk van wat je zelf prettig vindt) en ontspannen.
Elk deel van je lichaam wordt onder handen genomen. Niks wordt overgeslagen.
Het was heerlijk. En zeker de finale was heftig!
Terugkijkend vond ik het helemaal niet raar of vreemd dat een man dit allemaal met me gedaan heeft.
Geef je gewoon over aan de handen van Ignatius en je beleeft een geweldige ervaring.
Ik zeg doen!

Default Avatar
Ingrid

Wow, wat ben ik blij dat ik de stap naar Ignatius heb durven zetten. Een massage plusplusplus.
De open ontvangst zorgt dat je op je gemak wordt gesteld. Een prachtig lijf en sterke handen die jouw lijf laten genieten, op een zo prettige manier dat je meegaat in de bewegingen.

Ignatius behandelt je respectvol, professioneel, met humor, ondeugend, geeft vertrouwen en heel veel energie. Gun jezelf een massage van Ignatius. Ik geniet nog na...dus dankjewel Ignatius!

Default Avatar
Peter

Mijn ervaring met deze masseur: geweldig. De benadering van masseur naar cliënt is zeer professioneel. Sfeervol, hygiënisch, warmte, beleving,vertrouwen, erkenning. In een woord: klasse. Als mens maakt het je nieuwsgierig waar dit eindigt. Voor iedereen die op zoek is naar een eerlijke COMPLETE MASSAGE.

Default Avatar
Bert

Afgelopen dinsdag naar Eindhoven geweest. Ignatius is van alle markten thuis! Wil jij een massage dan moet je bij Ignatius zijn! Wil je een goede erotische massage maar ook gezellig kletsen dan kun je ook gewoon bij Ignatius terecht! Ik vond de erotische massage echt een bijzonder ervaring en kom daar zeker nog een keer voor terug. Echt SUPER genoten!

Default Avatar
J.M.

Een tijd geleden werd ik wakker en vertelde tegen mijn man dat ik niet meer wilde zorgen maar zelf verzorgd wilde worden. Mijn leven stond vanaf mijn jeugd tot nu in het teken van correct gedrag vertonen en me vooral heel erg uitsloven voor anderen. Dus na 47 jaar besloot ik om me vrij te voelen en te genieten. Ik heb een zeer lieve man en hij zei: meid je doet maar wat je wil! Een van mijn wensen was om gemasseerd te worden en me sensueel te voelen. Dat was voor mij nog niet zo'n gemakkelijke opgave omdat ik een probleem had met mijn zelfbeeld en niet op sommige plekken aangeraakt wilde worden. Ik ging op Google kijken en kwam bij Ignatius uit. Ik koos voor royal relaxation. Gisteren ben ik geweest en ik kan niet anders zeggen dat het voor mij een geweldige beleving was. Ignatius neemt al de tijd voor je. Tijdens de massage vraagt hij hoe het met je gaat en verwent je met zijn (vind ik) 'gouden' handen. Maar wat voor mij het belangrijkste was was dat hij mij confronteerde met mijn angsten en gedrag. Ik lag in het begin helemaal stijf van de zenuwen op de behandelbank maar ik stapte van de bank af als een gelukkige vrouw. Na 47 jaar voelde ik me in bijna drie uur tijd bevrijd. Het is voor mij nog zeker niet gedaan bij deze massagepraktijk. Ignatius je hebt me echt Happiness geschonken. Je hebt een gave en dat mag zeker gezegd worden!

Default Avatar
Mia

Via m'n vertrouwde therapeut ben ik bij Ignatius terechtgekomen...eerst dacht ik : wie raadt die mij nu aan...dat is toch niks voor mij (weerstand...) en als ik de afspraak gemaakt had; dacht ik: het enige wat er mij kan overkomen...is dat het tegenvalt...en dan rijd ik gewoon terug naar huis. Punt...weeral een ervaring rijker! Maar.....toen ik met enige spanning & schroom voor zijn deur stond en er een prachtige man met een vertrouwen gevende blik & brede glimlach de deur opendeed; was het laatste van mijn gedachten terug naar huis rijden...mijn besluit stond vast...ik zou mij laten verwennen...en dat was het ook: puur genot!
De behandeling overtrof mijn stoutste verwachtingen.
EN...daar geniet ik nog van na...wat een topper! Met het nodige respect, de kunst van het masseren, zijn uitstraling doet Ignatius je met elke aanraking opnieuw voelen als de queen! Ik werd er gewoon stil en sprakeloos van... Ik ben iemand die veel in m'n hoofd zit en Ignatius is erin geslaagd om me helemaal in ontspanning te krijgen....Het was dan ook heerlijk om deze sensualiteit, die ik in lange tijd niet meer gevoeld had nogeens te mogen ervaren...
In het naar huis rijden hoorde ik het liedje op de radio van "You make me feel as a natural woman...." Awel Ignatius...dat is jouw verdienste en daar ben ik jou héééél dankbaar voor... Veel geluk verder met je droom...want je bent een groot talent en kunt nog vele mensen gelukkig maken!! De wereld ziet er ineens veel mooier uit na jouw royal treatment 🙂

PS: Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven; want voor mijn part ben je een hele sterrenhemel waard!! Doe zo voort !

Default Avatar
Ivar

Meer dan 5 sterren!

Ik heb wel vaker een massage ondergaan, toch had ik enige schroom deze te boeken. Er staat openlijk 'erotische massage' en dat klinkt leuk maar dat doe je toch niet..
Zo blij dat ik het toch gedaan heb! Wat openheid, respect en een vertrouwd gevoel geeft deze masseur zijn client!
Hij helpt mij ECHT te ontspannen en mijn gevoel een plek te geven!

"Aanrader!"

Default Avatar
Utrechter

De massage was een ‘amazing experience’. Ignatius is keurig in het nakomen van zijn afspraken zowel per email als telefoon. De ontvangst is prettig en uitnodigend, de behandeling professioneel en de benadering volledig integer. Ignatius is een vrolijke persoon maar toch met inhoudelijke diepgang. De massageruimte is keurig netjes en aangenaam verlicht met sfeervolle muziek. Ignatius is werkelijk geïnteresseerd in jou als persoon en er is hem veel aan gelegen je een professionele massage-ervaring te geven. Ik had een massage van 2 uur en die tijd werd ruim overschreden omdat Ignatius de sessie naar zijn zin perfect wilde afronden. Er waren wat kleine aandachtspuntjes en die heb ik na afloop met Ignatius kunnen delen. Ik was in elk geval totaal relaxed na deze fantastische erotische massage en vond het zijn prijs meer dan waard. Kortom; een aanrader!

Default Avatar
Annet

Het is al weer enige tijd geleden dat ik voor een erotische massage bij Ignatius ben geweest. Na lang twijfelen de stoute schoenen aangetrokken. Deze massage heeft mijn stoutste dromen overtroffen. Een geweldige ervaring door een hele kundige en rustige masseur met een vleugje humor. Hij geeft van te voren aan dat je moet zeggen als je iets niet prettig vindt. Ignatius heeft me zeker drie keer tot een hoogtepunt gebracht dat ik nog nooit had ervaren. In het begin probeerde ik me nog in te houden maar dat heeft hij in de gaten. Ik heb me dus maar helemaal aan hem overgegeven.
Bedankt Ignatius voor deze geweldige massage. Ik kom zeker nog een keer terug.

Default Avatar
Hub

Ik was in betrekkelijk korte tijd al zo'n 7, zo niet 8 keer bij Ignatius geweest voor een ontspanningsmassage. Een goede en tevreden klant dus. Het moet gezegd Ignatius masseert goed. Zie mijn eerder geplaatste beoordelingen (Hub). Omdat Ignatius zich vooral afficheert als erotisch masseur en kenner van de erotiek maakte ik een afspraak voor een erotische massage. Blijkens zijn nieuwsbericht Erotische massage voor ouderen geen probleem. Het zou een grap zijn als leeftijd en lichamelijk kwaaltjes een rol zouden spelen. Ik kan als gevolg van een operatie geen erectie meer krijgen, overigens wel een (droog) orgasme. Toch vond Ignatius mij geen geschikte kandidaat voor een erotische massage. Hij voelt zich er niet gemakkelijk bij als je geen erectie kunt krijgen, zo zei hij. Je vraagt je af bij wie het gemak primair moet liggen, bij de klant of bij de masseur. En bij erotiek draait het toch niet alleen maar om het kruisgenot. Enfin, niet erecterende heren, wees alert. Er is overigens wel hoop. Ik heb inmiddels 2 masseurs gevonden voor wie het geven van een erotische massage aan mij geen enkel probleem vormt. Ik heb geprobeerd mijn beoordeling respectvol te schrijven, ben of was een klant en een tweede goede beoordeling werd ook geplaatst. Ben dan ook benieuw of deze wat minder lovende beoordeling wordt geplaatst. Zou ruimdenkend zijn.

Default Avatar
Y

Vandaag ben ik voor de allereerste keer bij een top masseur geweest. In het begin had ik heel veel zenuwen ook tijdens ons gesprek, totdat ik op de tafel lag. Ik voelde alle zenuwen wegglijden bij elke aanraking. Ik ben een zeer verlegen vrouw.
Wel moet zeggen dat het super goed is meegevallen, zeker voor herhaling vatbaar.

Hij kan je onmiddellijk op je gemak laten voelen.
Mij zie je zeker terug

Default Avatar
Jan

Ik ben vandaag voor de 3e keer geweest.

De eerste keer zo nerveus, want wat te verwachten? Ik was nooit gemasseerd door een man. Ik ben namelijk niet 100% out.
Ik werd zo relaxt ontvangen. Het eerste wat me gevraagd werd is hoe ik bij hem terecht kwam. Daardoor werd ik enorm relaxt.
Bovendien moest ik ook aangeven wat ik fijn vond en vooral aan te geven wat ik lekker vond.
Ik ben wat verlegen, al komt dat niet zo over, maar ik had nog nooit zoiets gevoeld. Ik ben chubby en het was alsof dat er even niet toedeed, ik voelde me enorm vrij. Nu ik de derde keer ben geweest ben ik totaal verkocht, ik heb de 2 uur massage gekozen en ik heb zo genoten. Mijn orgasme voelde totaal niet ongepast of beschamend, ik denk dat ik niet zo vaak zo tot een hoogtepunt kwam als vandaag in Eindhoven. Het was te gek. Ik ben helemaal relaxt.
Thanks en ik zie je zeker snel weer.
Gr jan

Default Avatar
Erik

Ik ben bij massagepraktijk Happiness geweest. Dit was een erg goede ervaring. Ik had een ongelooflijke stressdag gehad op kantoor dus was niet geheel relaxed. Dit zal ongetwijfeld een behoorlijke uitdaging zijn geweest, maar Ignatius heeft mij heerlijk laten ontspannen. Dit was echt Top! Krachtige handen en inderdaad, zoals velen voor mij schreven, een zeer prettig uitzicht. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar en toch een fijne, relaxte afsluiting van de dag. Met name de body-2-body is zeer zeker het aanraden waard 🙂

Default Avatar
Paul van D

Afgelopen weekend voor de eerste keer bij Ignatius geweest. Een heel sympathieke masseur, open en eerlijk, die alleen tevreden is als je met een glimlach zijn huis verlaat. Heb een topmassage gehad die aan alle verwachtingen voldeed. Een absolute aanrader.

Default Avatar
anne

Ik heb er even over na moeten denken wat te schrijven, na al deze mooie beoordelingen, het gevoel de ervaring en het genot is gewoonweg niet te omschrijven, daarom schrijf ik mijn verhaal.

Ik ben een redelijk zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil, al ruim 20 jaar samen met mijn eerste liefde, als ik de artikelen lees van Ignatius heb ik een echte alfa man, 20 jaar lang hebben we een spetterend seksleven gehad, maar door medische klachten is het steeds wat minder geworden, regelmatig geeft hij aan dat hij weet dat ik het mis en dat we er een oplossing voor moeten zoeken, toch heb ik nooit van dit aanbod gebruik gemaakt, het blijft een alfa man en uiteindelijk zou ik daardoor mijn soulmate kunnen raken.

Toch heb ik nu de stoute schoenen aangetrokken en heb ik in een opwelling een afspraak gemaakt bij Ignatius. Daar heb ik geen moment spijt of schuldgevoel aan overgehouden.
Hoe jong kan een volwassen vrouw zich weer voelen als je die deurbel indrukt bij aankomst. Dan staat er ineens een heel fysiek aantrekkelijke man voor je met een open blik, hij geeft duidelijk aan dat je tijdens de sessie moet aangeven wat je lekker vind of niet, hij kan immers geen gedachte lezen.

Maar "ow my god" hij kan geen gedachte lezen, maar wel een lichaam. Wat een heerlijke ervaring, sensueel, fysiek, plagerig en een tikje dominant.
Zijn handen magisch en zijn lichaam heerlijk warm. Eenmaal thuisgekomen kon ik toch geen rust vinden,
ik ben het namelijk allemaal ondergaan, heb niets gezegd en ondanks dat was het heerlijk, maar toch had ik meer aan moeten geven wat ik lekker vond welke plekjes speciaal zijn voor mij, of was het zo goed geweest, want natuurlijk is iedere vrouw echt anders. Ik wist het niet.

Midden in de nacht nog een mail geschreven naar Ignatius met daarin mijn gevoelens en expliciet de dingen die het nog beter zouden kunnen maken voor mij, en voor de volgende dag meteen een nieuwe afspraak gemaakt. De behandeling was geheel anders, andere technieken gebaseerd op mijn specifieke wensen.

I went to heaven and back. Dames het enige wat ik hieraan nog kan toevoegen is: LAAT WETEN WAT JIJ LEKKER VIND. Ignatius bedankt voor een geweldige ervaring and see you soon. XXX

Default Avatar
Lian

Gisteren voor het eerst een erotisch massage gehad. Mijn motivatie was me zelf heerlijk te laten verwennen met een langzaam opgebouwde erotische massage. Ik was niet op zoek naar een sex partner, maar naar het spannende en opwindende van dit avontuur.

Het was geweldig!! Ook al heb ik wel eens wat avontuurtjes gehad, ik was toch nerveus. Is het wel veilig, waar kom ik terecht? Na een kort gesprekje met een lieve, open en rustige man, vielen alle zenuwen weg. De heerlijke massage is een heel fijn begin. Ontspannen en relaxen, no worries. Langzaam en voorzichtig de erogene zone masserend stijgt de opwinding. Ignatius voelt dit goed aan, maar gaat heerlijk door met masseren en soms een beetje teasen. Wat ik ook prachtig vond was om hem in de spiegel te zien masseren. Wat een mooi lichaam! Na de rug / achterkant massage volgt de voorzijde. Je kunt je nog meer open stellen voor zijn ervaren handen. Geen plekje wordt over geslagen. Totdat je lichaam het niet meer volhoudt van opwinding. Want toen volgde waren een aantal geweldige, nooit eerder ervaren explosies van genot. Het is waar dat het geven van genot een kunst is, die niet veel mannen beheersen, maar Ignatius weet precies hoe het werkt. Ik hoop dat meerdere vrouwen er voor kiezen om het klaar komen middels de G-spot te ontdekken.

Ook bij mij kwamen tranen op omdat het zo overweldigend is. Fantastisch.....Ik gun het iedereen om dit mee te maken. Ik ga zeker nog eens terug.

Default Avatar
Mark

Vorige week donderdag heb ik voor het eerst bij je op tafel gelegen voor een Royal Relaxation massage en ik moet je zeggen ik heb er heerlijk van genoten. Het is een totaal andere massage als dat ik tot nu toe heb ervaren bij andere masseurs maar het is een super ervaring geweest. Je zult me dan ook zeker terug zien en ik zal je zeker aanraden bij andere. Grtz Mark.

Default Avatar
Alex

Soms zoek je naar een nieuwe weg in je leven, een losse lekkere manier om je lijf weer eens te voelen. Om de liefde van je eigen lichaam en de erotiek van aangeraakt en geraakt worden weer eens intens te ervaren. Je beleeft in zorgzame handen al je erogene zones, ook daar waar je niet eens wist dat je ze had. En dan door een vent die lekker lichamelijk is, je verwent en vooral met heel veel respect en liefde zijn werk doet. Spannend en ontspannend in een perfecte combinatie heet voortaan Ignatius!

Default Avatar
Jan echt Genoten

Aangemoedigd door mijn fantasieën tijdens de massages van mijn sportmasseur ben ik op internet gaan zwerven opzoek naar alle soorten van massages. Na verloop van tijd heb ik alle filmpjes wel gezien denk ik en ontdekte bij mezelf, ondanks dat ik alles kijk, ik het meest geraakt wordt door die filmpjes van Hegre-art waar een massage gepresenteerd wordt als een kunstwerk. Nieuwsgierig zoekend naar wat er aan massages hier in de buurt van Eindhoven wordt aangeboden belandde ik op je site van Ignatius. Belangstellend heb ik de hele site bekeken en me bedacht dat ik een site had gevonden waarin duidelijk alles wordt aangegeven wat ik als klant kan verwachten en aansluit bij mijn fantasie hoe een ideale massage moet zijn. Na een paar weken heb ik de stap durven nemen om een afspraak te maken. Ik kan zeggen dat alle positieve dingen in eerdere beoordelingen waar zijn. Terwijl ik deze beoordeling zit te typen voel ik mijn lijf nog nagloeien, samen met een mooi donker glimmend lijf nog op mijn netvlies en de ontwapenende lach maken dat ik nu nog zit te genieten. Ik hoop dat ik net al vandaag snel weer een paar uurtjes kan versieren om weer een massage van Ignatius te ondergaan. Ik zie er nu alweer naar uit.