Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar
Otto

Ignatius is een bijzondere masseur en een bijzonder mens. Warm en ontspannen in de omgang, professioneel en liefdevol in zijn (erotische) massage. Hij masseert krachtig en heeft heel veel energie, hij houdt het 2 uur vol. Er wordt geen stukje lichaam overgeslagen en elke greep zit. Hij heeft een aantal heel bijzondere grepen en technieken en weet je helemaal te doen ontspannen en wegdromen. Het teasen leidt uiteindelijk tot een fijn hoogtepunt, maar eigenlijk laat hij je gedurende twee uur steeds evenveel genieten. Ik noem specifiek zijn hoofd- en voetmassage.
Ik kan een massage door Ignatius aanraden voor iedereen die tot rust wil komen, die spieren heeft die eens fijn doorgekneed moeten worden, en die geen massage zoekt waar heel preuts om de intieme plekjes heen wordt gedraaid. Het gebeurt allemaal heel natuurlijk en ontspannen.
Tenslotte een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Default Avatar
Ton

Wil maar wat graag na mijn meer dan fijne eerste massage behandeling en kennismaking met Ignatius even een reactie plaatsen.
Ik moet toegeven dat deze eerste keer ook voor mij heel spannend was, maar Ignatius is een heel open en vriendelijke man en het ijs was dan ook al snel gebroken.
Nog nooit in mijn hele leven heb ik zo’n enorm fijne belevenis gehad, hij weet als geen ander je lichaam als een instrument te bespelen, het was als een soort mooie en zeker opwindende reis want zoals hij het zelf al noemt Eye Candy krijg je zeker.
Iedere euro meer dan waard, kom zeker terug naar deze mooie mens.
Een warme groet van Ton uit Veghel

Default Avatar
Esther

Mijn bezoek aan Ignatius was een bijzondere ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb Ignatius ervaren als een integere professionele masseur die bij mij de juiste snaar wist te raken. Zijn zachte handen hebben ieder stukje lichaam geraakt en mij los gemaakt van mijn schaamte. Je wordt als “was” onder zijn handen maar absoluut op basis van gelijkwaardigheid, en ik denk dat dat een gave is. Het vlammetje brand weer. Grensverleggend en wellicht verslavend. Ik kan en zal het iedereen die vrij kan en wil denken aanraden.

Default Avatar
Hans

Alweer paar weken geleden bij Ignatius geweest, het was in een woord "fantastisch" maakt helemaal waar wat er op zijn site staat niets minder jammer genoeg ook niet meer Woon in Amsterdam gelukkig anders zou ik verslaafd raken aan de man en zijn handen
het is werkelijk ruim anderhalf uur genieten wil zeker nog een keer, het is wel een aardige reis helemaal naar Eindhoven, maar absoluut de moeite waard.
Kan het iedereen aanbevelen, aan de andere kant stom om reclame te maken, straks heeft hij geen tijd meer voor mij.
Ignatius bedankt het was een werkelijk geweldige ervaring en je kijkt inderdaad niet op de klok Ging heel tevreden en bevredigd weg.

Default Avatar
Jacob

Ik heb het nieuwe jaar nog nooit zo goed begonnen.
Ik heb namelijk goed voor me laten zorgen, door Ignatius.
Een heerlijke massage waarbij mijn hele lichaam op gevoelige en verzorgende wijze werd gemasseerd, met een afwisseling van harde knepen en dan weer zachte strelingen. Hierdoor voel ik me weer helemaal ontspannen en opgeladen. Ik kan het nieuwe jaar aan!

Default Avatar
Kees

Ik ben speciaal uit Katwijk aan zee gekomen en heb er absoluut geen spijt van. Heb een heerlijke massage gehad en vind het jammer dat Eindhoven zo ver daar vandaan ligt, anders was ik wel elke week gegaan. Kan niet wachten tot de volgende keer. Ik kom snel weer langs.

Default Avatar
Sanne

Na een tijdje getwijfeld te hebben om een erotische massage te boeken, heb ik toch (mede door alle goede recensies) de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met Ignatius gemaakt. Een erotische massage stond namelijk op mijn bucketlist en achteraf kan ik eerlijk zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt 🙂
Met gezonde spanning belde ik bij Ignatius aan en na een korte kennismaking waarin hij uitlegde wat ik kon verwachten begon de erotische massage op een heerlijk warme massagebank. Door de ontspannende muziek in de kamer en het mooie gespierde bovenlichaam van Ignatius kom je al snel in de juiste sfeer. Hij weet heel goed waar de erotische zones van een vrouw zich bevinden en plaagt je door tijdens de massage even zijn handen langs gevoelige plekjes te laten gaan. Hij bouwt de spanning steeds verder op en maakt je gek van verlangen. Dit allemaal in een hele vertrouwde sfeer waarin ik mij (wat ik zelf nooit verwacht had) snel op mijn gemak voelde. Ignatius verwent je lichaam en voelt heel goed aan wat ik lekker en fijn vind, volgens mij heeft hij een gave hiervoor. Zijn massagetechnieken zijn heel afwisselend en geen plekje van je lichaam wordt overgeslagen. Hij masseert echt met passie en dat is heerlijk om te mogen ervaren. Elke vrouw zou dit als cadeautje aan zichzelf moeten geven, het is namelijk een geweldige (ont)spannende ervaring! Als ik er aan terugdenk krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. En een volgende afspraak is gemaakt 😉

Default Avatar
Tegelvloer

Hallo voor wie dit leest,
Ik heb een massage gehad van Ignatius bij hem thuis, dat was voor mij alhoewel ik veel massages ondergaan heb wel spannend omdat het de eerste keer was bij iemand thuis.
Over de massage zelf het was meer dan perfect, voorafgaand een kort maar duidelijke uitleg van wat je kan verwachten in overleg wat je wel wil en zeker niet wil.
Dat was echt heel prettig omdat ik echt op mijn gemak gesteld werd. Dan komt toch de massage en ja echt een aanrader want ik heb wat ik al eerder schrijf veel massages gehad maar deze was echt zo perfect en ook nog voor een redelijke en oprechte prijs.
Ik ga zeker terug en voor wie ook gaat het is echt helemaal geweldig maar vooral veilig (ook belangrijk).

Default Avatar
Roos 😉

Zo blij dat ik de stap heb gezet! Na lang twijfelen...lezen... heb ik een afspraak gemaakt bij Ignatius.
Eenmaal op de massagetafel was ik ontspannen... als je zijn handen over je lichaam voelt gaan. Wauw! De meest geweldige ervaring ooit!
Alles loslaten, jezelf laten gaan. Hij heeft niet alleen fantastische handen. Hij is ook erg begaan, relaxt en een lust voor het oog. En ja, de tranen kwamen. Zo mooi voelde het aan. Zo puur. Een echte aanrader voor iedereen! Twijfel niet maar maak een afspraak. Ik ben al voor een tweede keer geweest en ga zeker nog vaker terugkomen.
Bedankt Ignatius.
Je maakt dat ik mezelf kan zijn: ontspannen en loslaten!!!

Default Avatar
Ruud

Vandaag voor de eerste keer bij Ignatius geweest voor een heerlijke massage. Ik koos voor een massage van anderhalf uur. Na een kort gesprekje over de massage en mijn wensen, startte een heerlijke en stevige massage waarbij heel mijn lichaam verwend werd.
Ik heb vaker mogen genieten van massages door zowel mannen als vrouwen. Maar zo fijn als vandaag was het nog nooit! Ik kom zeker snel weer terug.

Default Avatar
Diana

Ik ben aan het nagenieten van wederom een goddelijke massage. Het was voor mij de tweede keer en eigenlijk heb ik veel te veel tijd ertussen laten zitten. Dit is zo'n kado aan mezelf. Alleen maar hoeven ontvangen, overgeven aan het genot van streling zonder dat er een stukje wordt overgeslagen. Daar waar veel masseurs voorzichtig en spastisch om heen masseren, zoals de borsten, wordt dit liefdevol en respectvol meegenomen. Door de zorgvuldigheid en het respect is er volledige veiligheid om mezelf over te geven aan dat uurtje genot, met spijt dat ik toch niet 1,5 uur genomen heb. Voor mij geeft het een gevoel dat de hemel toch al hier op aarde bestaat. Mijn lijf bevindt zich in de wolken, gloeit na van genot en ik weet dat ik daar heel lang van na kan genieten, alleen laat ik er dit keer niet zo'n lange periode tussen zitten!

Default Avatar
Karel

Ik ben een man die intens geniet van aanrakingen en strelingen, natuurlijk niet door iedereen maar door personen die ik denk te kunnen vertrouwen.
Bij Ignatius voelde ik mij eigenlijk vanaf het begin direct vertrouwd en kon ik mij heerlijk ontspannen wat zelf de eerste keer dat ik bij hem kwam resulteerde in een heerlijke massage waarvan ik super genoten heb.
Gewoon jezelf kunnen zijn en aan kunnen geven wat je fijn en minder fijn vind en door iemand gemasseerd worden die met jou verlangens en gevoelens rekening houd, ik heb vaak massages gehad waarbij men geen rekening hield met wat ik graag wil en dit is dan altijd een afknapper of ging ik met gemengde gevoelens weer weg en er nooit meer heen.
Nu ik bij Ignatius gemasseerd ben weet ik dat ik geen ander meer hoef te zoeken en een beetje een thuis gevonden heb waar ik mezelf mag zijn en voor honderd procent kan genieten van zijn heerlijke handen maar nog meer van het vertrouwde gevoel wat hij geeft.

Default Avatar
Paul uit het westen

Al lang was ik op zoek naar een erotische massage door een donkere goed uitziende man. Door te googlen kwam ik op de site van Ignatius terecht. Na lang wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik de 100km rit naar Eindhoven gaan maken. Vooraf hadden we afgesproken dat Ignatius ook naakt zou zijn en dat een body to body massage onderdeel van het pakket zou zijn. Ik moet zeggen dat ik van al deze afspraken geen spijt heb gehad.....Ignatius is inderdaad prettige eyecandy en meer dan een vakman. Hij geeft zichzelf als een professional en durft ook dicht bij je te komen. Hij schuwt het lichamelijke contact niet. Zijn massage is stevig en zorgzaam en wat hij body to body doet heb ik als een feest ervaren. Met name de 'bil to bil massage' vond ik zowel heel stoer als intiem. Ik zal de rit naar Einhoven nog regelmatig gaan maken!

Default Avatar
Bart

Wat een geweldige ervaring heb ik daar gehad. Het was verrukkelijk. Zo totaal ontspannen en deze masseur weet precies wat hij doet. Fantastisch vooral de stevige druk en strijkingen die hij doet. Je voelt als het ware dat alle druk uit je lichaam wordt geveegd. Super bedankt en ook al is het ver voor mij. Ik kom zeker weer terug.

Default Avatar
Marc2

Ik ben 2015 begonnen met een fantastische massage van Ignatius. Alles wat in de andere beoordelingen is gezegd, klopt allemaal.
Het verliep helemaal naar wens en ik ga zeker nog eens terugkomen.

Default Avatar
Wim

Je bent heel open en toegankelijk en je houding dwingt respect af
Alles getuigt van zorg warmte en aandacht. Heel professioneel combineer je de diverse massagevormen.
Tot weer en groetjes

Default Avatar
André

Geweldige (ont)spannende massage, zoals al meer vermeld werd in de recensies kan ik dit allemaal positief bevestigen.
ABSOLUUT KEIGOED EN LEKKER!!!

Default Avatar
Jill

Wauw heb een fantastische massage gehad. Heb eerst getwijfeld, maar wat heb ik een spijt dat ik niet eerder ben gegaan. Ignatius stelt je eerst op je gemak en vertelt wat hij gaat doen. Geweldige handen die je lichaam van top tot teen masseren (daarbij heb je ook nog een fantastisch uitzicht). Voor iedereen die twijfelt gewoon doen. En ja verslavend is het zeker heb direct een nieuwe afspraak gemaakt.

Default Avatar
Peerke

Ik ben afgelopen vrijdag bij Ignatius geweest, al eerder dan eigenlijk onze afspraak zou zijn. Maar ik kan niet anders zeggen, dan dat het niet alleen geweldig was! Maar helemaal PERFECT! Ik ben al op verschillende plaatsen geweest voor een massage. Maar wat Ignatius voor een massage geeft, daar kan menig masseur nog iets van leren!
Bij binnenkomst, vriendelijke kennismaking. Hele leuke sfeer in zijn massageruimte. Duidelijke afspraken vooraf. Hij nam er ook echt helemaal de tijd voor, dus geen haastwerk. Ik zou zeggen Ignatius ga zeker zo door. Ik ga zeer zeker nog terug komen. Helemaal TOP!

Default Avatar
Angel

Wat kan ik schrijven als beoordeling? Erg moeilijk om in woorden uit te drukken. De vorige recensies zijn niet gelogen. Allemaal even herkenbaar. Ik was op zoek naar een soort van bevrijding, leren kennen van mijn lichaam en ontdekken wat ik fijn vind. Ondanks dat ik al vele jaren een vaste relatie heb, had ik het gevoel dat er meer moest zijn. En dat er meer is, heb ik ervaren. I went to heaven en came back! Ik kon me vrij snel helemaal ontspannen en mijn gedachten op 0 zetten. Dat kwam mede door de aanraking van zijn warme handen, maar ook het feit dat je de opdracht krijgt alleen maar te ontvangen. En dat is even omschakelen als je normaal gesproken het gevoel hebt de hele dag te moeten geven. Ignatius kon zich in een flow laten gaan en dit overdragen op mijn lichaam. Ik weet niet waar die flow bij hem vandaan komt en hoe hij dat doet, maar het is een gave waar ik u tegen zeg. Hij lijkt zoveel te geven en toch heeft hij een enorme energie.
De bevrijding heb ik ervaren. Ik kwam uit een soort roes weer op de wereld. Heel bijzonder, dat was het!
Het is een ervaring die ik een ieder gun!