Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar
Sian

Gisteren mijn eerste ervaring en woorden schieten tekort om de 90 minuten durende massage te beschrijven. Als ik hemel zou moeten beschrijven dan was het dus mijn ervaring van gisteren. De aandacht, tijd maar vooral de passie van Ignatius zorgt ervoor dat jij je als persoon waant in de zevende hemel. Ik beveel deze masseur erg aan als je in ieder geval opzoekt ben naar een die zijn vak wel verstaat.

Default Avatar64
It’s Me

Al een poos denk ik aan erotische massages. Kan dit wel, mag dit wel, waar vind ik zoiets….. want ik heb wel een relatie. Een relatie waar ik dit niet meer kan vinden. Te jong en nog te wilde dromen om dit alles niet meer te kunnen doen. Ik heb van mijn droomgedachtes werkelijkheid gemaakt. Ik las de site van Ignatius aandachtig door en het sprak me gelijk aan. Alle andere sites die ik gezien heb konden hier niet aan tippen. Vertrouwd was het. Ik heb mijn stoutste schoenen aangestrokken en gemaild en een afspraak gemaakt. Een week erop stond ik voor de deur. Zenuwen gierde door mijn lijf. De spanning was duidelijk aanwezig bij me maar voelde goed toen de deur open werd gedaan en hij zich voorstelde.

Op weg naar boven werden de zenuwen al wat minder. Eerst een kennismakingsgesprek. Heel fijn is dat. Even praten over hoe en wat en van alles. Legde precies goe d uit wat ik kon verwachten. Daarna brak de tijd aan dat ik lui mocht zijn…ja echt lui dus ik mocht niks doen als alleen maar lui zijn en genieten. Nou genoten heb ik zeker. Het is niet zomaar een masseur. Heel geconcentreerd, heel professioneel, gedreven met met zijn vak en legt er vol zijn passie en liefde in. Een heerlijke massage. Fijne warme handen vol passie en genot. Ik laat het los. Alles wat in mijn hoofd zit aan stress gaat eruit. Emotie, tranen zoals ik eerder las gebeurde ook bij mij.

Wat ik op dat moment voel is niet te beschrijven voor mij. De warme olie op je lichaam warme zachte handen en body die je totaal overvallen met erotische tinten…..heerlijk. Met een fijne grote glimlach en totaal ontspannen kwam ik van de tafel. Zelfs nu in de avond zit ik met een glas wijn heerlijk ontspannen op de bank en nog steeds die waanzinnige glimlach. Ik wil terug. Nu , morgen…..

Default Avatar64
Jimmy

Je bent heel open en toegankelijk en je houding dwingt respect af. Alles getuigt van zorg warmte en aandacht. Heel professioneel combineer je de diverse massagevormen. Tot weer en groetjes.

Default Avatar64
BJorn

De massage van jaren gelee was al een heerlijk uurtje, dus nu verder uitgebreid kom graag weer eens bij je op de tafel liggen. Kan je zeker te weten aanbevelen voor vele.. Dank je wel….

Default Avatar64
William

De sensuele massage was sensationeel heerlijk. De masseur zelf is een lust voor het oog: gespierd,knap en sexy. Zijn techniek is fabelachtig goed: afwisselend stevig en fluweelzacht maar bovenal steeds teder en aandachtig. De body to body variatie was ongekend hemels. Ignatius bracht me in een langgerekt heerlijke erotische trance die werd afgesloten met een verrukkelijk explosief orgasme wat me nog geruime tijd deed nagloeien van genot. Wat een talentvolle kunstenaar! Hij verdient een koninklijke onderscheiding.

Default Avatar64
Tom

I was on the last Saturday by Ignatius and thought to myself, so you have to feel in paradise. The name of massage happiness corresponds absolutely what man or woman gets … Happiness!
A massage room very nicely decorated, clean and well equipped. The masseur, we know from the images of his home page, is very friendly, has a very neat appearance and looks like a model. After a short conversation you feel safe and secure. After more than 90 minutes, the massage was finished and I was sure to have enjoyed here the right offer. Dear Ignatius thank you very much for your massage skills. I can recommend to all men and women to try it … welcome to paradise!
See us again soon!

Default Avatar64
Rob

Vandaag voor de eerste keer bij Ignatius geweest; een uiterst plezierig, innemende en respectvolle man ! De massage was geweldig, hij heeft er zeker weer n vaste klant bij vanaf vandaag.

Default Avatar64
Mevr. S

In een woord WAUW!
Eindelijk was het dan zo ver en had ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Op het moment dat Ignatius de deur voor je opent en je aankijkt met zijn grote vriendelijke bruine ogen zijn alle zenuwen verdwenen en kan ik niet wachten om op zijn tafel te gaan liggen. Maar eerst even een kort gesprek over de verwachtingen.. En toen ja hoor mocht ik me uitkleden en op de heerlijk verwarmde tafel gaan liggen.
De hele massage voelde ik me veilig door zijn aanwezigheid en de kracht die hij uitstraalt.
Wat heb ik genoten van de heerlijke massage….. Er werd niets overgeslagen…. elke spier, alles is aangeraakt… Mijn lichaam en ziel…..
De ruimte en de sfeer waren erg toegankelijk om te kunnen zijn wie je bent. Nogmaals bedankt voor deze super ervaring en je gaat me zeker nog eens terug zien.

Default Avatar64
Loek

Mijn collega-therapeut attendeerde me op de massagepraktijk van Ignatius. Ik zit momenteel in een erg stressvolle situatie en heb meteen een afspraak gemaakt. Ik ontmoette een man met zoveel respect, Kennis, Kunde en Kunst in zijn vak dat ik me moeiteloos kon overgeven. Het was een waar feest. Hij ziet je lichaam als jouw tempel en benadert je lichaam met zoveel respect en liefde zonder enig oordeel. Alleen dàt al voelt het lichaam: er wordt eindelijk liefdevol mee omgegaan, niet afgewezen, niet geattendeerd op enkele kilo’s teveel, maar puur aandacht voor de mens die in dat lichaam huist.
Ik ga mijn studenten van de opleiding tot counselor in ieder geval attenderen op deze holistische ervaring. Daarnaast ga ik ook enkele cliënten die worstelen met seksuele problemen naar Ignatius doorverwijzen om te komen tot OVERGAVE en durven ONTVANGEN.
Ik weet dat mijn cliënten bij hem in goede handen zijn.
Voor herhaling vatbaar, ik heb eindelijk iemand gevonden die mijn lijf accepteert waardoor ik ook weer de liefde voor mezelf voel stromen.
Dank je wel Ignatius.

Default Avatar64
Kat

Deze week een zalige erotische massage gehad. Een super masseur die er ook nog knap uitziet en stevige handen heeft die ik goed voelde. Wat wil een vrouw meer!! Na een harde werkdag was dat mijn ultieme ontspanning die voor herhaling vatbaar is en onmiddellijk ook een nieuwe afspraak gemaakt heeft!!
Thanks Ignatius

Default Avatar64
Jan

Voor de eerste keer een overheerlijk massage gehad van Ignatius. Na e-mail contact een afspraak gemaakt met deze mooie man. Voelde me meteen op mijn gemak. Nadat hij uitgelegd had wat de massage inhield en ik geen vragen meer had begon de massage. Echt geen plek slaat hij over en het voelt sensueel aan als hij met zijn stevige handen over je body glijdt. Dit is genieten van de bovenste plank. Ook de hoofdmassage was erg lekker. Kortom Ignatius je mag mij vaker zo’n avond bezorgen je neemt alle tijd voor je klanten. Ik kom binnenkort weer terug en kan je aanbevelen.

Default Avatar64
Dion

Ik heb je ervaren als een zeer gedreven en professionele masseur. Je bent heel open en probeert goed af te stemmen op de wensen van mij als klant. Fijn dat je bij jou nog even kunt douchen. Mooi vorm gegeven massage ruimte met een heerlijke verwarmde tafel die heel goed ligt. Lekker warm binnen en keuze in de muziek. Fijn ook dat je verwarmde olie gebruikt.
Ik vond je massage heeeel erg fijn, naast dat er een erotisch tintje aan zit vond ik het heel plezierig om ook echt goed gemasseerd te worden. Je doet dat met veel aandacht en heel professioneel, precies waar het lijf het nodig heeft. Goed voor de spieren maar ook goed voor mij, sommige onderdelen heb ik als heel speciaal en intiem ervaren, zoals bv de manier waarop je mijn gezicht masseert. Je bent een prettig persoon en staat er open voor feedback.
Kortom een goede ervaring, ik zal zeker terug komen, 65 euro voor anderhalf is het meer dan waard

Default Avatar64
Erik

Ik ben ook vaker gemasseerd door mannen en vrouwen maar hier voelde ik mij echt op mijn gemak. Super massage gehad en zeker op het erotische gedeelte was zeker de moeite waard. Ik kom zeker terug!

Default Avatar
Hub

Ben vanmiddag 8 oktober voor de eerste keer (en zeker niet de laatste!) bij Ignatius geweest. Ik heb een geweldige Royal Massage gehad en koninklijk was ie. Uit zijn handen stroom pure liefde en kracht voor zijn massage en dat en dat brengt hij op je over. Zijn massage is een kunstwerk dat hij voor jou bouwt. Hij wil dat jij het door zijn massage goed hebt en dat lukt voortreffelijk. Het was voor mij heaven on earth. En daarna voelde ik mij oppie top! Ik moet er ruim een uur voor rijden, maar dat is het alleszins waard.
En hij is bovendien ontzettend aardig, integer en hij heeft gevoel voor humor. Bedankt Ignatius en tot ziens! Hub.

**UPDATE**
Ik ben sinds oktober 2014 verschillende keren voor een massage bij Ignatius geweest. Elke keer is zijn massage fantastisch en ga ik als herboren weer naar huis. Optimale verwenning en ontspanning. Ignatius heeft gouden handen en gouden technieken en is ook nog eens een zeer prettig mens. Een aanrader voor iedereen die zichzelf eens wil laten verwennen. Ignatius, nogmaals bedankt en zeker tot spoedig ziens.

Default Avatar64
Sanne

Eindelijk iemand waar ik me tot aangetrokken voel: mooi lichaam, leuk gezichtje! Toen besloot ik om een mailtje te schrijven naar hem, heel onzeker. Ik kreeg rap een antwoord van hem die zelfde dag nog spraken we een uur en datum af, spannend. 1 Dag later was het zover. S’avonds na mijn werk ben ik vertrokken naar Eindhoven met veel zenuwen. Eenmaal aangekomen en hij deed de deur open gierde de zenuwen helemaal door mijn lijf, daar stond hij dan de man die mij een erotische massage ging geven. Toen ik hem zag twijfelde ik geen moment om mee te gaan, hij begroeten me heel vriendelijk en we gingen naar boven: naar de massage ruimte. Ik ging zitten en deden even een kennismaking: een hele sympathieke man! Ik voelde me direct op men gemak! Hebben vanaf het begin gelachen. Toen was het moment er, ik als onzekere vrouw vond het moeilijk om mijn kleren uit te doen, maar omdat hij me op mijn gemak stelde was dat gemakkelijk , ik ging op mijn buik liggen en toen kwamen de eerste aanrakingen. Rustig masseerde hij mijn benen en ging stil aan naar boven, de kamer was lekker warm en de tafel ook. In het begin vroeg hij of in van porselein was gemaakt maar dat is niet. Ik heb graag dat ze wat harder masseren. Zalig die grote handen over mijn lichaam heen voelen glijden! Langs mijn kont en rug, stil aan tussen mijn benen, helemaal TOP! Toen ik me omdraaide voelde ik me al helemaal in extase! Hij die naast je staat met een godenlichaam, die vriendelijk is en heel attent! Eens de voorkant begint met masseren ben je al in de 7 de hemel! Ik raad je het zeker aan! Hij is lief, mooi en vriendelijk met GEWELDIGE handen! Ik ben dan ook buiten gestapt met een SUPER gevoel en helemaal in de 7 de hemel, mij zie je nog zeker terug!!

Default Avatar64
Maarten

Enkele weken geleden een ontspannen, verrassende en professionele massage van Ignatius gehad. Denk er nog aan terug en ga binnenkort voor een herhaling. Hij geeft je direct een vertrouwd en relaxt gevoel. Hij is open-minded en creëert door zijn rust een ontspannen sfeer.

Default Avatar64
Mevr. K

Complimenten voor deze uiterst correcte masseur met gouden handen. Hij neemt alle tijd voor je en handelt naar wat hij beloofd, geen holle woorden zoals eerder meegemaakt. Mooie kamer, goede tafel en sfeer. Zeer aan te bevelen.
Een zeer tevreden vrouw die absoluut terug komt.

Default Avatar64
Bakker

Ik ken Ignatius nu al een aantal jaren. Ik heb al diverse massage’s van hem mogen ontvangen en altijd met een heerlijk gevoel weer op huis aan gegaan. Nu heeft hij sinds een tijdje ook erotische massage voor mannen. Deze wilde ik natuurlijk ook wel eens een keer uitproberen. Het was eigenlijk met een woord te beschrijven toppppppppppppppppieeeee. Deze man is gewoon erg talentvol, hij laat je heerlijk op je gemak voelen en laat je ultiem genieten. Of het nu om de erotische massage gaat of om de normale het is beide heerlijk ontspannend.
Ik hoop dat ik snel weer eens tijd kan maken voor een massage.

Default Avatar64
Mr. K

Gisterenavond een ontspanningsmassage ondergaan bij/door deze man met humor 🙂 Was echt geweldig. Echt een aanrader voor zowel man als vrouw. Komen zeker terug. Kortom, een zeer goede ervaring.

Default Avatar64
Nicky

Afgelopen zondag ben ik onder handen genomen door Ignatius. Ik heb al meerdere erotische massages gehad, van zowel vrouwen als mannen, telkens toch wel teleurstellend. De moed niet op willen geven en aan de hand van de recensies hier toch geboekt. Een ware gentleman, een professional met stijl, charisma, rust en kracht. Hij stelt je enorm op je gemak en na een kort gesprekje, ging de massage van start. Een weldaad, een talent, ja ik heb de magische massage handen dan nu echt gevonden! Met gedimd blauw zacht licht, relaxte muziek op de achtergrond en olie word ik hard en dan weer sensueel zacht erdoorheen begeleid. Hij teased laat zijn handen langs de zijkant van mijn borsten wrijven en glijdt zo nu en dan heel nonchalant langs mijn bilnaad. Ik geniet met volle teugen, explodeer keer op keer, lieve dames gun jezelf dit een keer!