Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar64
SJ

Ignatius, je weet ik ben zo stijf als een plank. Toen ik voor het eerst bij je kwam in je praktijk. Maar na een aantal behandelingen gaat het de goede kant op. Het is voor mij een onvergetelijke ervaring. Ik ben blij dat ik zo’n mooi mens ben tegengekomen. Bedankt!

Default Avatar64
Peter

Vandaag eerste keer massage gehad van Ignatius. Ben onder de indruk van zijn massage. Het is 90 minuten genieten. Ga zeker nog een keer terug want ik weet zeker dat mij nog meer kan dan dat hij vandaag heeft laten voelen. Eerste keer is toch altijd even aftasten. Bedankt en tot gauw.

Default Avatar64
Berty

Zal het simpel houden. Ben al bij velen geweest. Maar zo’n super goede massage heb ik nog nooit gehad. Gewoon TOP MASSAGE

Default Avatar64
Frans

Eergisteren avond voor de 1e keer langs geweest en een heerlijke massage gehad! Ik hou wel van een goede stevige massage die wat langer duurt dan een uurtje. Echt genieten als alles lekker goed onder handen genomen wordt. Ga binnenkort zeker weer een keertje terug.

Default Avatar64
Twan

Ben afgelopen week voor de tweede keer bij Ignatius geweest voor een massage en ik kan u vertellen het was een hele gewaarwording. De eerste keer ben je altijd wat onrustiger omdat je ook aan elkaar moet wennen. Een man die weet wat een massage inhoud, en dat met passie doet, in een mooie schone ruimte waar je meteen je prettig voelt. En zoals anderen al schrijven het is geen man die op de klok kijkt.
Zelf is Ignatius een zeer verzorgde man en dat is zeer prettig, al met al zeker de moeite waard om het te gaan proberen, je zal er geen spijt van hebben daar ben ik van overtuigd.

Default Avatar64
Alex

Afgelopen zaterdag voor het eerst bij deze masseur geweest. Ik wist niet helemaal wat te verwachten, maar was afgegaan op de mooie en professionele site. Wow wat een geweldige massage was dat!!!! Ondanks de hitte kreeg ik een stevige diep doordringende massage. Stevig, maar niet pijnlijk. Gewoon echt heel erg goed. Ik heb al veel massages gehad, maar dit overtrof echt alles… Ik kom zeker vaker terug.

Default Avatar64
Walter

Benieuwd en ook een beetje zenuwachtig maakte ik voor het eerst kennis met de massagepraktijk happiness. Via de website van Happiness werd ik op voorhand ruim geïnformeerd over de werkwijze. Op de website van happiness geeft de masseur een eerlijk en open beeld van zijn werk als masseur en dit sprak me bijzonder aan.
Ik werd op een vriendelijke wijze onthaald door Ignatius. Na een deugddoende douche was ik er helemaal klaar voor. Tijdens een kort kennismakingsgesprekje werd ik op mijn gemak gesteld en vertelde de masseur over zijn specifieke wijze van werken. Dan kon de massage écht beginnen. Ignatius zorgde dat heel mijn lichaam aan bod kwam, van kop tot teen en dit op een heel respectvolle wijze. Met bijzonder krachtige handen en gebruik van de armen werden alle spieren en plaatsjes van mijn lichaam losgemaakt en gekneed met veel kracht. Regelmatig vroeg Ignatius ook of alles OK was en of er specifieke aandachtspunten waren. Ignatius heeft een heel specifieke wijze van werken: bijzonder krachtig, soms ook heel fijngevoelig en prikkelend, werkend met heel grote bewegingen over je lichaam, steeds contact houdend met je zelf als gemasseerde. Je voelde de diepgang van de massage en de professionele handen die daar werk van maakten. De tijd vloog voorbij en na een deugddoende massage van 1.5 uur was er nog tijd om rustig na te praten en stil te staan bij de opgedane ervaringen.
Een bijzonder fijne eerste kennismaking die uitnodigt om verder met Ignatius op weg te gaan in deugddoende massages. Dank je wel voor deze eerste heel fijne ervaring en kennismaking.

Default Avatar64
Loed

Geweldige en onvermoeibare masseur. Heb vaak massages gehad maar nog nooit van iemand met zo’n geduld wauw wat neemt hij de tijd zeg geweldig. Voel me zodra ik op de massage tafel lig erg fijn bij hem. Tot snel

Default Avatar64
Ton

Een echte massage mogen ontvangen, zoals een massage moet zijn. Na gezamelijk overleg kreeg ik een massage zoals ik die ook wilde, heerlijk stevig en echt intensief. Relaxte sfeer waar je de tijd vergeet en enorm geniet. Zelfs Ignatius houd niet van klok kijken, het is pas klaar als hij alles naar zijn mening is afgerond.

Default Avatar64
Hermans

Erg goede massage, met veel passie gegeven! Ik heb er zeker van genoten en kom graag nog een keertje terug. Hij neemt echt de tijd voor je en is ook nog eens een heel aardige en leuke kerel

Default Avatar64
Ari

Stevige massage gehad waardoor je je helemaal relaxt voelt. Aanrader!

Default Avatar64
Sterre

SUPER massage gehad! Hij verstaat zijn vak en stelt je op je gemak. Dankjewel ik ben een geweldige ervaring rijker ga zeker terug.

Default Avatar64
Joost Atteveld

Als masseur wil je zelf ook regelmatig onder handen worden genomen. Vandaag heb ik van masseur Ignatius een super massage gehad! Uitstekende technieken: stevig, maar zonder pijnlijk te zijn en met gebruik van armen, handen en vingers. Hij heeft de volle aandacht voor zijn cliënt en behoudt een rustig tempo! Perfecte ontspanning. Een aanrader voor iedereen! Bedankt, en ik kom zeker terug!

Default Avatar64
Kimberly

Ik vond het een heerlijk massage! Hij heeft geweldige technieken gebruikt en heeft alle spieren een goede beurt gegeven. Ik heb mezelf laten verwennen!

Default Avatar64
Anoniem

Geweldige masseur, echte aanrader

Default Avatar64
Bram

Ignatius, ik ben nu drie keer bij je geweest en we hebben na de massages fijne gesprekken gehad. Helaas zijn er altijd mensen die graag haat zaaien. Ik heb heerlijke proffesionele massages gehad. Ik denk dat ondanks dat je misschien nog geen officiele diplomas je al heel goed bent. Ik hoop nog vaak bij je te mogen komen en dat je zeker je enthousiasme niet laat beinvloeden door dit soort lelijke mensen. Ik denk dat iedereen eens afgerekend wordt maar hoop voor haar dat ze veel liefde en genegenheid mag krijgen van wie, wat, soort of kleur mens dan ook. Veel groeten en tot snel.

Default Avatar64
Rik

Beste mensen,
Ik ken Ignatius kort (6 keer bij hem geweest). In deze tijd heb ik hem leren kennen als een goede masseur, maar zeker ook als een prettig, open en integer man.

Default Avatar64
formuulke1

Ik heb onlangs voor de eerste keer een massage van Ignatius genoten. Ik word regelmatig gemasseerd en masseer zelf ook.
De ontvangst was hartelijk en serieus. De massage was heerlijk; je ervaart de oprechte toewijding en serieuze bedoeling van Ignatius. Ik word liever gemasseerd door iemand met passie maar zonder eventuele diploma’s, dan door volledige gecertificeerde lopende band masseur. Ignatius is zo iemand. Hij doet het uitstekend en wil nog beter worden…. die ontwikkeling wil ik volgen. Graag tot weer.

Default Avatar64
Jos

Ignatius, de massage die ik van jou mocht ontvangen was zonder meer professioneel. Ik heb er ten volle van genoten en hoop nog regelmatig met jou te kunnen uitwisselen. Laat je niet afleiden noch ontmoedigen en ga er gewoon voor !!
Tot binnenkort !

Default Avatar64
Patrick

Afgelopen maandag voor de 1e keer naar Ignatius geweest.Hij woont in een wat minder goede buurt van Eindhoven en geeft z’n massages thuis.
Direct bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen en mag je, na uittrekken van je schoenen, mee naar zijn massageruimte boven. Deze is schoon en netjes en oogt erg hygienisch. Donkere gordijnen zorgen dat het daglicht buiten blijft en je tijdens de massage heerlijk kunt ontspannen. Op de achtergrond heeft hij ontspannende muziek opstaan.
De massage vindt plaats op een professionele massagetafel. Erg comfortabel.
Voordat hij begint ontsmet hij eerst z’n handen.
Zodra hij begint wenst hij je een ontspannende massage en geeft aan dat dit jouw moment van ontspanning is.
Ignatius is een jonge, sportieve en spontane vent die er verzorgd uitziet. Hij heeft grote handen en is goed gespierd waardoor hij op de juist manier druk kan zetten, maar ook zacht kan masseren. Erg lekker. Eerst begint hij uitgebreid je rug, billen en benen te masseren. Daarna je borst, buik en benen/voeten. Hij maakte bij mij gebruik van geurloze olie (op verzoek). Ignatius werkt zeer discreet en stelt je enorm op je gemak. Er is geen tijdsdruk en ná 1 uur en 20 minuten was de massage afgelopen.
Verder is alles naar wens verlopen en voor mij zeker iemand waar ik graag naar terug ga. Ignatius; nogmaals bedankt!