Beoordelingen

Hier leest u alle beoordelingen van meer dan 165 klanten die u voor zijn geweest. Hebt u een behandeling ondergaan? Laat dan de wereld weten over uw belevenis. Zo helpt u de drempel te verlagen voor belangstellenden.

  • Beoordelingen vrouwen
  • Beoordelingen mannen
Default Avatar64
Marc

Gisteren goed, kundig en met passie massage ontvangen! Absoluut iemand die zijn vak verstaat en je op een relaxte manier ontvangt waarbij tijd van ondergeschikt belang is.
Het feit dat er in principe geen kosten tegenover staan terwijl er een prima dienst tegenover staat bewijst de passie van ignatius voor zijn vak.
Dank en ja absoluut een aanrader!

Default Avatar64
Wendy

Fijne massage gehad, waar lekker de tijd voor werd uitgetrokken. Heerlijk om even te ontspannen.

Default Avatar64
Kleblo

Een hele fijne ontspannen massage!!! Echt een verwennerij!!!!

Default Avatar64
Richard

De massages van Ignatius zijn professioneel en integer. Door zijn persoonlijke aandacht weet hij een sfeer van rust en vertrouwen te creëren. Met alle tijd en aandacht voor jouw als persoon voelt hij precies aan hoe je gemasseerd wilt worden, en wat je wensen zijn. Op een spannende wijze kan hij de massage vervolgen door er iets extra aan toe te voegen

Default Avatar64
Paula

Op een avond sta ik zenuwachtig voor de deur van de masseur die mij een sensuele massage gaat geven. Een knappe man met een open en geïnteresseerde blik doet open. Hij leidt mij naar zijn massagekamer, verteld kort dat hij mij gaat masseren en dat ik de grenzen aangeef en vraagt mij dan mijzelf volledig uit te kleden. Hij begint mij te masseren en kneedt er flink op los. Hij wisselt veel af qua technieken en wat betreft de kracht die hij uitoefent. Soms drukt hij stevig door en soms streelt hij zacht mijn huid. Soms dwalen zijn handen quasi nonchalant af tussen mijn billen. Alsof het per ongeluk gebeurt. Welkom bij het sensuele gedeelte. Al snel ben ik als was in zijn handen en stromen de tranen over mijn wangen omdat ik het oprecht heel mooi vind dat hij met zijn handen zoveel liefde overdraagt aan een voor hem onbekend lichaam. Ik voelde mij vanaf het begin direct op mijn gemak ondanks de kwetsbare positie waarin ik mij begaf. Dit komt door de uitstraling van Ignatius die vertrouwd is, zakelijk, maar toch intiem. Ik voelde mij gedurende de hele massage veilig en ook lang daarna nog heerlijk ontspannen, vrouwelijk en sexy. Zijn oprechte interesse en liefde voor het masseren maakten dit tot een onvergetelijke ervaring. Voor herhaling vatbaar!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9