Beoordelingen van mannen

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Wil je weten hoe het is om bij Massagepraktijk Happiness een behandeling te ondergaan? Hier leest je alle beoordelingen van mannen die een ontspanningsmassage of erotische massage zijn ondergaan. Eerlijk, authentiek en ongecensureerd.

Default Avatar
John

Mr Ignatius is een imposante man met een verhaal. Dat verhaal voel je en ervaar je tijdens zijn gepassioneerde erotische massage die ik van hem in een twee uur durende sessie ontving. Zijn magische lijf die B2B over mij heen gleed was sensationeel. Hij neemt de tijd voor je. Kijkt zeker niet op de klok. Prettige tafel prima ruimte die ik persoonlijk niet zo sfeervol vond. Maar ik kwam tenslotte voor een massage! De massage geeft ie met passie voor zijn vak. Het was ook geil. De Happy ending was afstandelijk maar lekker als afronding van een mooie middag bij deze zeer sympathieke man.

Thx man.

Default Avatar
Mr. Naamloos

Vandaag dė topmassage beleefd van Ignatius. Ik heb al diverse massages mogen ervaren bij anderen waaronder ook diverse tantra massages maar de erotische massage van Ignatius is echt het einde.
Tijdens de body to body massage voelt het aan alsof hij heel je lichaam aan het bereiden is als een jockey op een paard. Zijn prachtige gespierde, geoliede bruine lijf bespeelt je de ene keer stevig en dan weer teder waarbij je je gekoesterd voelt en een warm contact voelt met de gever.
De massage van twee uur is geweldig, je wordt volkomen ontspannen en je lijf wordt verwend en spannend bespeelt. Ignatius laat je zo ontspannen terwijl hij ondertussen alle plekjes van je lichaam laat voelen met spannende strelingen en heftige massages met vingers, handen, armen, billen etc. etc.
Zijn site geeft al heel veel informatie over zijn werkwijze maar de werkelijkheid is nog verrassender.
Ik raad iedere vrouw en man aan om te gaan genieten en als herboren weer te verlangen naar de volgende afspraak met Ignatius.
Schoonheid en genieten in zijn sfeervolle massageruimte met een prachtige man daar kun je niet meer omheen.
Tot gauw.

Default Avatar
Justin

Paar weken geleden erotische massage van 2 uur gehad van Ignatius. Het was een geweldige ervaring, het voldeed aan mijn verwachtingen. Vooral de body to body massage is zeker een aanrader. Voor herhaling vatbaar! Till next time!!

Default Avatar
Paul

Super massage ondergaan bij Ignatius! Een Masseur van klasse, heel professioneel. Mooie ruimte, fijne muziek, verwarmde tafel, niet te vergeten de masseur, allemaal ingrediënten voor een zeer geslaagde massage! Na een kort intake gesprek heeft hij 2 uur gemasseerd! En hoe? Heb al veel massages gehad, maar deze staat bovenaan t lijstje! Ga zeker terug, echt een aanrader!

Default Avatar
Daan

Beste Ignatius,

Heel lang geleden je site bekeken omdat ik op zoek was naar een erotische massage door een man. Je site sprong eruit door de foto's van jezelf: niet alleen je krachtige en mooie lijf maar ook je open en vriendelijke gezicht was dat ik je site heb onthouden.
Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt en daar ben ik blij mee. Ik koos voor de erotische massage van 60 minuten.
Alles voelde goed aan, hoe je met me omging in het begin voor de massage, maar ook de manier van strijken, stevige lange bewegingen af en toe plagend en teder. De opbouw van de massage was ook zeer prettig. Mijn hele lichaam is aan de beurt geweest en de tijd vloog voorbij... dat was dan ook het enige minpuntje. Een volgende keer kies ik voor een langere variant. Ik denk dat de body to body massage voor mij wel een meerwaarde is want de volgende keer wil ik ook wel wat meer van je mooie lichaam voelen als alleen je handen en armen.
Een dik tevreden klant dus!

Hartelijk dank daarvoor.

Default Avatar64
Mister J.

Aldoende leert men…….

Je zoekt maar kan het niet vinden. Je wilt “iets” maar weet je eigenlijk wel wat? Je voelt iets; maar wat voel je nu precies?
Ken je dat gevoel? Vast zitten in patronen zonder eigenlijk het daadwerkelijk mee te maken? Oké STOP!

Blijkbaar zit er in je bewust zijn en deels onbewust zijn een element wat meer verlangt, meer wilt voelen, meer wilt ontvangen. Dat gevoel gaat steeds meer spreken; positief want je leeft! Leef dan ook! Ik heb het ervaren; en geloof me…….. ik heb het terug!

In mijn dagelijkse werk ben ik druk, ik heb een intensieve baan en om te zorgen dat ik zeker weet dat ik genoeg uren maak laat ik in de avond de molen nog lekker doordraaien met vrijwilligerswerk. Allemaal hartstikke goed hoor ik je denken. Tot dat!
Op zo een moment is Ignatius daar die je meeneemt in een oase van rust met jouw gevoelens, jouw emoties jouw sensitiviteit, jouw seksualiteit en jouw geheimen. Je ontdenkt je verlangens je innerlijke drang naar compleetheid en meer……. Je wilt nog meer voelen en beleven en meemaken. In die wereld begeef je je met Ignatius.

Het vertrouwen heeft een fractie van een seconde nodig om er zeker van te zijn dat zijn professionaliteit ook de insteek is. Zijn aanwezigheid, warmte, liefde en lichaam zorgen dat dit massage op Top niveau is waarbij de meest intieme zones worden beroerd; Volledige overgaven is ook Top sport hierdoor is het dan ook zo enorm fijn moment…. je levelt …. onderweg naar de TOP! J.

Default Avatar
Wilco

Voor eerste keer afspraak gemaakt voor een erotische massage (incl. body-to-body). Met de nodige spanning aangebeld. Werd spontaan ontvangen door een zéér prettig ogend persoon. Werd al snel door Ignatius op m'n gemak gesteld met een praatje waarin tevens de noodzakelijke dingen op prettige wijze besproken werden.
Aangezien ik uit m'n werk door was gekomen kon ik even opfrissen onder de douche. Fijn voor Ignatius en fijn voor mij. Teruggekomen in de massage ruimte was Ignatius al naakt. Alle stress viel van me af en afwachtend plaatsgenomen op de massagetafel. Eenmaal begonnen was het enkel en alleen genieten van de deskundige, superfijne massage. Onvoorstelbaar hoe Ignatius mijn lijf bewerkt met het zijne. Volledig ontspannen was daar helaas het einde van de massage al weer. Kon rustig bijkomen en wederom mezelf opfrissen zodat ik niet met olie op m'n lijf weer mijn kleding aan moest. Nog fijn even nagepraat waarna een hartelijk afscheid.
Ignatius: super bedankt en ik kom zéker weer bij je terug!

Default Avatar
Tony

Voor het eerst een super erotische massage gehad van Ignatius. Wat een fantastische man. Al op de website sprak hij me aan en dat gevoel heeft me niet bedrogen. Hij stelt je direct op je gemak. Direct het gevoel alsof je hem al jaren kent, en dan moet het nog beginnen…..Mooie ogen en prachtige body…Na een korte intake mocht ik gaan liggen….alles was nieuw voor me en ik gaf me aan hem over voor hetgeen komen zou zonder verwachtingen.. Zo proffesioneel heb ik het nog nooit ervaren. Hij weet exact hoe hij alles moet raken en masseren en geeft je het gevoel één te zijn met hem.Geen afstand, maar het gevoel intiem verbonden te zijn. Voor het eerst dat ik een man voelde, zo dicht bij, zo passievol en teder. Ik kan het nog bijna niet bevatten…al halverwege baant je je in de 7e hemel…en dan ben je pas op de helft…..Het zal zeker niet bij deze éne keer blijven.
Ignatus, je hebt mij op deze regenachtige dag een prachtdag bezorgt die ik niet zal vergeten. Een aanrader voor iedereen. Ik hoop snel weer te komen.

Default Avatar
Pieter

Na lang twijfelen toch de stoute schoenen aangetrokken. Nooit eerder heb ik een erotische massage ondergaan en daarom ging ik enigszins gespannen richting Eindhoven. Die spanning verdween vrijwel meteen toen ik binnen was. Ignatius stelt je snel op je gemak.
De massage zelf was onbeschrijfelijk. Geweldig! Wat een lichaam heeft deze man. Eén bonk spieren.
Ik moest na afloop echt even bijkomen en ben nu nog aan het nagenieten.

Default Avatar
Din

Super goede massage en een onvergetelijke, sensuele beleving. Ik zoek al een tijd naar een goede masseur die ook erotische massage kan geven en ik ben blij dat ik Ignatius heb leren kennen. Binnenkort weer afspreken!

Default Avatar
Jules

Eigenlijk zat ik er al een tijdje over te denken om bij Ignatius langs te gaan. In die tijd heb ik veel beoordelingen van andere mannen gelezen.Die waren allemaal super-positief; nu ik zelf geweest ben is mijn ervaring dat die mannen gelijk hebben; het is geweldig bij Ignatius. Hij begon met een gesprek om te weten wie ik ben, wat mijn verwachtingen zijn, en om mij uitleg te geven over zijn aanpak. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij hem; zijn handen masseerden mij heel krachtig en dan weer zacht, en steeds vol aandacht voor mij. Gaandeweg namen de erotische elementen toe op een heel aangename wijze, en steeds respectvol. Tenslotte bracht hij mij naar een climax, ik zag echt sterretjes. Rustig nagenieten, en weer op de been komen. Ignatius had mij gezegd dat hij er voor zou zorgen dat ik op vleugels de deur uit zou gaan; dat was helemaal waar! Ik voelde mij geweldig, hij ziet mij zeker terug.

Default Avatar
Itodb

Een geweldige ervaring.
Bij binnenkomst ben is mij netjes uitgelegd wat er te verwachten was, wat er ging gebeuren (of kon gaan gebeuren) en ook daarbij wat er van mij verwacht werd, zodat Ignatius kon reageren op mijn wensen of 'moves'.
De massage was werkelijk heerlijk, helemaal compleet. Echt 'van kop tot teen', zonder een plekje over te slaan. Ik heb meer dan 2 uur lang genoten. Echt voor iedereen aan te raden.
Ignatius, nogmaals dank je wel.

Default Avatar
James

Desondanks een 4 uur durende trip, regen en harde wind, nagels niet geknipt, geen Happy End, was het zeker de moeite waard om door jou gemasseerd te worden. Ik heb erg genoten van je massage en je prettige gezelschap. Voor mij was het wel een Happy End. Ik kom zeker een keer terug.

Default Avatar
Edwin

Een heerlijke massage gehad van Ignatius, heb al eens (erotische) massages gehad maar die van Ignatius overtreft alles. Persoonlijk kan ik zeggen en beamen, dat de massage van Ignatius, in een woord fantastisch zijn.
Ik kan me niet herinneren, dat ik ooit zo'n perfecte massage heb gehad, helemaal af !!!!!! Alles klopt zoals beschreven op zijn website, van begin tot het eind, het was voor mij eindeloos! Deze (erotische) massage van Ignatius was de eerste van hem, maar zeker niet de laatste. Ignatius jij bent een super, weldadige masseur, die er bovendien zeer aantrekkelijk uitziet en je bij binnenkomst direct op je gemak stelt en ook duidelijk uitleg geeft wat voor soort massage, je graag wilt, b.v. stevig of zacht, met op de achtergrond heerlijke relaxte muziek, werkelijk alles klopt.
Ik verheug me nu al op de volgende massage van Ignatius.

Default Avatar
Hugo

Al weer een tijdje geleden een afspraak bij Ignatius gemaakt. Natuurlijk wat gespannen.
Weet niet wat er te wachten staat. Maar wat een beleving. Je kunt het je gewoon niet voorstellen.
Echt van begin tot einde. Ignatius is een echte gastheer. Op je gemak stellen door rustig vragen te stellen.
Wat je lekker vindt en vooral niet. Overal rekening mee houden. De massage is een genot om te ondergaan.
Ik zeg gewoon die afspraak maken, als je al een tijdje een onvergetelijke ervaring op wil doen.
Wil het liefst vandaag weer....

Default Avatar
Frenck

Al vrij snel tijdens mijn oriëntatie op internet naar de massage en masseur waar ik naar op zoek was, kwam ik op de site van Happiness. Vol spanning en zenuwen de stap gezet!
Ondanks mijn spanning voor de eerste keer, heeft de humor en de persoonlijke benadering er voor gezorgd dat ik genoten heb van een heerlijke massage! En zeker terug ga komen!

Default Avatar
Michael

Onlangs voor de eerste keer bij Ignatius geweest. En wat een fantastische ervaring was dat. Ruim twee uur lang van top tot teen verwend door een geweldige masseur die er ook nog eens geweldig uitziet. Hij voelt feilloos aan waar je gevoelige plekjes zitten en gebruikt daarbij letterlijk zijn hele lichaam. Stevig en gevoelig, alles op een respectvolle maar zeker ook erotische wijze. Een echte aanrader voor iedereen die durft te genieten van een massage. Ik kom snel terug, want deze massage is simpelweg verslavend….!

Default Avatar
Jan

De massage van Ignatius is inderdaad grensverleggend. Op een onnavolgbare manier gebruikt hij zijn hele (prachtige) lijf tijdens de genotvolle behandeling. Heel subtiel voegt hij een aantal extra’s toe. Was een bijzondere ervaring en een eye-opener die ik iedereen kan aanbevelen die eens wat anders als het geijkte wil.

Default Avatar
Sven

WOW! Wat een unieke ervaring. De aandacht waarmee Ignatius je masseert is fantastisch. Bij elke aanraking kijkt, luistert en voelt hij hoe je daar op reageert zodat hij precies weet wat je fijn vind. En inderdaad ik zeg ook luistert want ik haast van begin tot eind heb ik gekreund van genot. In het begin voelde dit een beetje ongemakkelijk maar het was haast onmogelijk om dit te bedwingen. Het is zeker een aanrader om je er helemaal aan de massage over te geven. Totale ontspanning en volledige overgave dat heeft mijn ervaring hemels gemaakt. Elke aanraking van zijn handen, armen en lichaam is vol aandacht en doordacht!

Zo intiem en opwindend de massage aan de ene kant is, zo professioneel wordt hij uitgevoerd. Van aankomst waar je direct wordt gerust gesteld tot de intake, de muziek, massagetafel en hygiene. TOP!!!

Liefs Sven

Erotisch massage / body tot body

Default Avatar
Jaap

Heb een heerlijke massage gehad van Ignatius. Wat een heerlijk mens. Aandacht voor de mens en zijn lijf, masseert gevoelig, stevig, hard, al naar gelang dit nodig is. Een intieme en warme omgeving. Je kiest je eigen muziek. Goedlachs. Een mooie man die je wensen op een goede en plezierige manier vervult. Een aanrader!