Beoordelingen van vrouwen

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Wil je weten hoe het is om bij Massagepraktijk Happiness een behandeling te ondergaan? Hier leest je alle beoordelingen van vrouwen die een ontspanningsmassage of erotische massage zijn ondergaan. Eerlijk, authentiek en ongecensureerd.

Default Avatar
Bernadette

Ik twijfelde al een tijdje om een afspraak te maken, niet omdat ik het niet durfde maar omdat het natuurlijk tijd vergt en ik daar de tijd voor wilde nemen.
De dag was gekomen en ik heb een afspraak gemaakt, redelijk snel nadat we contact hebben gehad kon ik de afspraak maken.
twijfelde een beetje met aanbellen..... is dit wel het juiste adres wel?
Natuurlijk was ik gespannen omdat ik dit niet dagelijks doe en het was toch wel een beetje vreemd. (vond ik)
Nadat we de "intake" hebben gehad, allerlei vragen over gezondheid en wat me ertoe heeft gebracht om te komen, ben ik op de tafel gaan liggen.
De massage was ontspannen en de olie was warm! dat was erg lekker.
Ik had een massage geboekt van 120 min (ja al ik iets doe dan wil ik alles) en dus ook een body to body gehad. Dit was een zeer aparte ervaring, zeker heerlijk, maar ik vind het moeilijk om niets te doen en maar te liggen..... normaal dan doe ik actief mee.
Zowel de achterkant als de voorkant is grondig onder handen genomen, ik heb me volledig kunnen laten gaan en van genoten.
De nacht heb ik heerlijk geslapen de dag erna alleen een beetje spierpijn in mn benen. Kortom, ik heb ervan genoten!!

Default Avatar
Lique

Regelmatig laat ik mij masseren bij verschillende masseurs. Deze keer was ik in Eindhoven en kwam bij Ignatius. Waarom? Omdat ik het fijn vind om aangeraakt te worden en elk lichaam dat ook nodig heeft. De eerste keer bij een nieuwe masseur onderga ik de massage om te ervaren wat voor masseur iemand is. Ik zal niet snel aanwijzingen geven behalve natuurlijk wanneer iets niet prettig is.
Ignatius is een prettig en vriendelijk persoon waarmee ik snel 'gezellig' zat te kletsen...ik lag dan ook snel ontspannen te genieten totdat Ignatius zijn vinger in mijn neus stak, dit was grappig maar haalde mij ook uit mijn ontspannen modus. Daarna lukte het niet meer om helemaal te ontspannen en dat was jammer. Ignatius heeft een heel eigen manier van masseren die ik nog niet bij andere masseurs ben tegengekomen. De combinatie van hard/zacht en de overgangen waren voor mij iets te abrupt. Op zich heb ik een prima tijd bij Ignatius gehad maar het was niet helemaal mijn 'cup of tea'.

Default Avatar
Dilana

Na ruim een week met spit te lopen, werd ik gek van de pijn kon niet meer op of neer. Wilde zo snel mogelijk geholpen worden, kwam zo bij Ignatius terecht. Ik kon dezelfde dag nog komen. Ik heb door chronische klachten inmiddels heel wat massages gehad maar de ontspanningsmassage van Ignatius stak er met kop en schouder bovenuit. Na behandeling had ik veel minder pijnklachten, het was een heerlijke massage, maar ook heel kundig. Ook was de interactie prettig en werd ik ook op een positieve manier aan het denken gezet. Super!

Default Avatar
Happy Clappy

Een hemelse, zeer unieke ervaring van een zeer unieke massage. Op dit moment ben ik nog altijd in een roes en ik voel dat ik nog een tijdje nodig ga hebben om te landen.

Ignatius, ik sta ervan versteld hoe snel jij mijn vertrouwen hebt gewonnen en ik mij heel veilig voelde in jouw handen en armen.
Hierdoor heb ik heel veel vrijheid gevoeld om zonder schroom deze erotische massage te kunnen beleven en mijn lichaam te kunnen laten uitdrukken wat ik voelde.

Ik heb erg genoten van jouw wat ruigere aanpak afgewisseld met een tintje zachtheid. Ik hou toch wel van het stevige werk.
Wat betreft mijn haren; ik vond dit zeker leuk, ik was alleen aan het wachten tot je er hard aan ging trekken; blijkbaar heeft mijn gelaatsuitdrukking jou wat anders vertelt.

Je hebt er wel wat werk aan gehad, maar dit is de eerste keer in mijn leven dat ik tot een volwaardig orgasme gekomen ben en het is sowieso de eerste keer dat ik gespoten heb.
Smaakt naar meer. (Ik weet alleen niet waarom ik daarom moest huilen)

Ignatius, met je intuitieve aanpak breng je sowieso uniek werk, heel veel respect hiervoor! Heel hartelijk dank voor gisterenavond; mij zie je zeker nog terug.

Default Avatar
Ingrid

Na het lezen van zoveel goede recensies en een uitgebreide website waarin Ignatius vol enthousiasme vertelt over zijn massages heb ik besloten om bij hem een ontspanningsmassage te boeken van 90 min.
Een cadeautje voor mezelf om met een energieboost mijn vakantie te beginnen. Maar ook om een nieuwe uitdaging aan te gaan voor mezelf om juist te kiezen voor een massage van een man. Eens kijken of ik me volledig kan en durf te ontspannen. Je moet jezelf toch bloot geven en je kwetsbaar op durven te stellen. Nou dat is helemaal goed gekomen!!
De sfeer was erg ontspannen, Ignatius masseert volledig vanuit zijn gevoel maar wil ook interactie zodat hij weet wat je wel of niet fijn vindt op dat moment. Hij is erg professioneel en gooit heel zijn passie en enthousiasme in het masseren.
Soms hard en stevig maar ook vaak strelend en heel liefdevol.
Het was een heerlijke massage. Ik ga zeker nog eens terug omdat ik weet dat iedere massage weer anders zal zijn als je komt.
Fijn om op deze manier 90 min verwend te mogen worden.

Bedankt,

Ingrid.

Default Avatar
Huisvrouwtje

Na overleg met mijn man, leek een bezoek aan Ignatius een goede stap voor mij, om zodoende te ervaren hoe het is, door een ander naar een hoogtepunt gebracht te worden. Je blijft immers niet altijd jong, en als vijftiger dus tijd optimaal van je lichaam te genieten. Een afspraak was zo gemaakt, en dus op deze ochtend richting Eindhoven gereden.

Daar sta je dan, volwassen en zelfverzekerde vrouw, aan de voordeur van het huis van Ignatius. Toch wel de nodige spanning voel ik, hoe ziet hij er uit, hoe zal het zijn met iemand anders, en kan ik mij wel volledig overgeven aan een vreemde man. Tja en dan gaat de deur open en staat Ignatius ineens voor je neus. Wat een mooie verschijning, prachtige lach, en prettig in omgang. We gaan naar boven, waar mijn 2 uur durende erotische massage plaats zal vinden, inclusief body to body met hoogtepunt.

Terwijl we wat praten en ik mij ontdoe van mijn lingerie, geeft Ignatius mij complimenten, en voel ik mij geheel op mijn gemak. Of ik eerst maar op mijn buik plaats wil nemen op de massagetafel. Het is lekker warm en de sfeer is goed. Ik kijk terwijl we beginnen naar zijn naakte lichaam. Wow wat een goddelijk geheel, en wat een droom die eigenlijk uitkomt. Prachtig om te zien en nog fijner om te voelen zo blijkt.

De tijd gaat in sneltrein vaart voorbij. Op mijn buik en rug liggend, onderga ik de massage als een jonge meid, die voor het eerst seks heeft met haar vriendje. Overal voel ik zijn handen en zijn lichaam. Hij kruipt over mij heen en gebruikt zijn handen, buik, billen en andere lichaamsdelen om mij te verwennen. Samen met de warme olie, heel veel olie zo blijkt, is het heerlijk om te ondergaan. Soms heb ik de wil om verder te gaan, wat zou ik hem vast willen pakken en ervoor zorgen dat we uiteindelijk echt gemeenschap met elkaar zouden hebben. Toch blijft het bij masseren. Teder, dan weer hard, soms wat klappen op mijn billen (wist niet dat dit zo lekker was), doen mij vragen naar een hoogtepunt. Een vinger, meerdere vingers, zijn volle vuist, wat voelt het heerlijk om zo gevuld te worden. Uiteindelijk kom ik meerdere keren spuitend tot mijn hoogtepunt.

Uiteindelijk is de tijd voorbij gevlogen, en sta ik weer buiten, wederom wat onwennig, maar met een glimlach zoals ik die blijkbaar zelden vertoon. Wat was het geweldig. Thuisgekomen, heerlijk douchen, en midden op de dag, kruip ik heerlijk naakt in mijn bed. Ik probeer in te slapen, wat echter niet direct wil lukken. Ik blijf opgewonden zo blijkt en onderga in mijn gedachte nogmaals de hele massage. En ineens heb ik mijzelf ook thuis nog eens tot een geweldig hoogtepunt weten te brengen.

Thanks lieve Ignatius, ik kom zeker weer bij je terug. En ja dames, mochten jullie dit lezen, wacht niet te lang, maar geef je lichaam net als ik dat gedaan heb, over aan deze weldoener.

Xxx

Default Avatar
Lady Green uit Belgie

Ik kom uit Belgie. De perceptie bestaat dat Belgen schromer zijn dan Nederlanders. Dat was ik ook toen ik de eerste online contact opnam met Ignatius voor een afspraak.
Ik ben bedrijfsleidster, heb een eigen zaak in Belgie en probeer professioneel gezien dagelijks ‘mijn mannetje’ te staan in een mannenwereld. Een wereld waar vrouwelijkheid en kwetsbaarheid geen plaats heeft. Enkel ratio, beslissingskracht en leiderschap.
Ik ben 40, ben gelukkig getrouwd met m’n eerste lief. Ons huwelijk is een huwelijk van waarden, respect, vertrouwen, we laten ons gezin opgroeien in een gezonde en gebalanceerde omgeving.
We hebben een normaal sexleven voor een koppel dat > 20 jaar getrouwd is. We vrijen 2 keer per maand uit liefde, nooit meer echt uit onweerstaanbare begeerte. Fantasie/ innovatie/ uitproberen maakt geen deel uit van ons sexleven. We hebben beiden enkel elkaar als partner gekend en zijn nooit op pad gegaan om nieuwe impulsen of ideeen te krijgen. Ons referentiekader is dus enkel elkaar.
Doom een “temptation” die de laatste twee maanden op m’n pad is gekomen ben ik de tunnel van de begeerte ingegaan. Echter besloot ik op tijd dat een minnaar niet op z’n plaats was; wilde me emotioneel niet hechten en vooral m’n man niet kwetsen.
Maar hierdoor heb ik wel de nood gevoeld en gevoed om mijn vrouwelijkheid volledig te ontdekken en te beleven. Ik droomde er stiekem van dat iemand me in mijn vrouwelijkheid zou ‘nemen’
In mijn fantasie droomde ik er ook al heel lang van een zwarte man te mogen begeren..
Ignatius heeft mijn fantasie volledig overschreden; een prachtige zwarte man met een goddelijk lichaam, een heerlijke combinatie van mannelijkheid, kracht en dominantie en toch ook die empathie en liefde die hij uitstraalt.
Het werd een ongelooflijk onweerstaanbare en spirituele reis..Ignatius is dan ook de beste lover die iedere vrouw zich kan inbeelden!
Ik kwam binnen als een groentje en voelde me een sexuele vrouw als ik buitenging
De body to body is een must; de kracht van Ignatius zijn lichaam voelen is onweerstaanbaar en maakt je gek! Ik heb werkelijk gesnakt naar zijn lichaam, zijn handen, naar een hoogtepunt.. Het liefst van al wil je dit alles laten uitdraaien in een once in a lifetime bezwete vrijpartij maar die fantasie neem je lekker mee naar huis en koester je voor heel lang.
Dit wordt geen once in a lifetime experience..neen, dit gun ik me nog..
1 tip voor ladies met lang haar; verwacht je eraan dat je haar vettig wordt door de heerlijke bodyolie..geen bespreking plannen dus achteraf alhoewel Ignatius op een gastvrije manier je de douche aanbiedt.

Default Avatar
Yonneke

Ik wilde je laten weten dat ik het een superervaring vond vanmiddag!
Dank je wel voor de fantastische massage en mijn complimenten dat je voor elkaar gekregen hebt wat ik nog niet eerder zo ervaren heb.
Het is goed om te weten dat het niet altijd aan mij ligt, ik zoek het te vaak bij mezelf. Ik ben er ook wel achter dat ik wel prima kan ontspannen en ik misschien minder in mijn hoofd zit dan ik denk.
Kortom, ik ben tot de conclusie gekomen dat het wel goed gaat met mij:)
Je bent een warm en open persoon en je ziet er fantastisch uit. Ik voelde me erg op mijn gemak bij je. Respect voor je werk!
Nogmaals hartelijk dank voor deze bijzondere ervaring en tot ziens

Default Avatar
F.

Overweldigd en niet in staat tot een heldere analyse van het gebeurde verliet ik enkele dagen geleden de praktijk van Ignatius. Nu enkele dagen later kom ik tot de conclusie dat de hemelse massagetechniek en totale focus op mezelf in een sfeer zonder terughoudenheid of schaamte, ertoe hebben geleid dat ik meermaals een hoogtepunt heb kunnen beleven zoals ik dat nog niet eerder had gehad.
Alle beloftes zijn ingelost...

Default Avatar
Groningse meid

Al tijden had ik het in mijn hoofd om mijzelf eens lekker te laten masseren. Maar wegens een druk bedrijf, druk gezin en andere uitvluchten was het er niet van gekomen.
Ben al 26 jaar getrouwd met een hele lieve man, prima seksleven nog steeds, vond hij het toch eens tijd de knoop door te hakken en mij te laten verwennen. Ik wilde zelf uitzoeken waar..
Op internet op zoek gegaan en kwam uit bij de site van Ignatius. Na het lezen van alle recensies toch heel nieuwsgierig geworden en uiteindelijk gekozen voor een erotische massage van 2 uur.
Toch een beetje nerveus aangebeld en Ignatius deed de deur open. Na een kort gesprekje wat de bedoeling was en wat mijn wensen waren, naakt plaats genomen op de massagetafel. Dat was al spannend.
Het was heerlijk. Het duurde wel even voor ik volledig op mijn gemak was en mij kon overgeven aan dit goddelijk lichaam, glanzend van de hete olie, en vooral het body to body was genieten. Hij gleed echt met zijn hele lichaam over mij heen. Wauw.
Na enkele hoogtepunten had ik ook totaal geen besef van tijd meer. Hij nam echt alle tijd en aandacht voor mij.
Vooral het squirten was heel bijzonder. Wist niet dat ik dat in mij had.
Mijn man had het er eerst wel moeilijk mee maar hij geniet nu nog elke dag van mijn ervaring want ik moet echt zeggen dat het zelfs ons eigen seksleven tot een hoger niveau heeft gebracht.
Het was de lange rit dubbel en dwars waard.
Ignatius hartelijk dank hiervoor en ik kom vast nog wel een x weer. Je bent een Topper!
Liefs en groetjes.

Default Avatar
Soof

Ik had de stoute schoenen aangetrokken en heb een afspraak gemaakt bij Ignatius voor een massage. Ik ga regelmatig naar de sauna, neem dan vaak een massage, ik heb een nogal zware baan, en heb het nodig af en toe even goed te relaxen. De massages in de sauna zijn voor mij meestal niet ontspannen genoeg. Ik heb op internet gezocht en kwam bij Ignatius terecht.
Het was een hele rit naar hem toe, maar daar stond ik dan voor de deur. Toch met knikkende knieën aangebeld en daar stond Ignatius. Hele vriendelijke man, en we gingen meteen naar boven. Zijn kamer heel sfeervol ingericht met kaarsjes en een mooi muziekje op. Eerst bespraken we de verwachtingen en werden de huishoudelijke mededeling gedaan en werd ik op mijn gemak gesteld. Ik vond het allemaal heel spannend, dacht dat ik me moeilijk zou kunnen ontspannen en moeite zou hebben om me helemaal te geven.
Maar toen ik daar op de tafel lag en de warme olie op mijn lichaam voelde en de handen van Ignatius voelde, overal op mijn lichaam, kwam de ontspanning al snel.
Wat een genot, 2 uur lang is er alleen aandacht voor mij, er wordt niks van mij verwacht, af en toe wordt er wat harder gemasseerd, Ignatius had van te voren aangegeven geen gedachten te kunnen lezen, dus toen hij aan mijn haren had getrokken, wat ik niet fijn vond, heb ik dat tegen hem gezegd. Meteen stopte hij ermee en ging lief verder met masseren. Het was zo heerlijk, geen enkel stukje lichaam is overgeslagen.
Uiteindelijk heb ik verschillende hoogtepunten gehad. Bijna had ik ook kunnen squirten, maar ik durfde me daar niet aan toe te geven.... misschien lukt dat de volgende keer, want terug ga ik zowiezo! Zalig was het! Dank je wel Ignatius, je bent een topper!

Default Avatar
rendier

Dit vrouwtjesrendier kwam gespannen binnen. Niet nodig, want Ignatius stelde me meteen op mijn gemak. Hij nam ruim de tijd voor me en vroeg naar mijn verwachtingen. Ignatius gaf heel duidelijk aan dat respect hoog in het vaandel staat bij hem. Zijn massage met aandacht, warme olie en stevige handen was werkelijk heerlijk en bracht mij op een hoogtepunt; heerlijk!!! Dit had ik echt niet verwacht. Ik geef hem een 10 met een griffel 🙂
En... niet onbelangrijk; wat heeft hij lieve ogen en een prachtig lijf. Mijn idee: niet twijfelen, maar laat je verwennen. Je doet jezelf tekort door niet te gaan.

Default Avatar
Levensgenieter

Daar zit ik dan in de trein, onderweg naar huis na een lange 120 minuten lange (erotische) massage gehad te hebben. Op de heenweg wist ik niet dat ik met zó een onwijs goed gevoel naar huis zou gaan. Ik wist niet zo goed wat ik moest verstaan onder een erotische massage. Maar wauw.. ook al zou ik er wel verwachtingen van hebben gehad, dan haalde dat nog steeds het niveau niet van wat het echt uiteindelijk is. Ignatius heeft echt magische handen lijkt het. Terwijl hij mij masseerde, hoopte ik stiekem dat er nooit een einde aan zou komen. Het leukste vond ik dat de afwisseling tussen heel zacht en lief en heel dominant en wild. Vooral plagen kan die heel goed en dat maakte het juist extra spannend en leuk. Want tja.. het lekkerste moet je altijd voor het laatst bewaren hè. Over zijn gastvrijheid ben ik ook heel erg te spreken, voelde mij super erg thuis! Hij let ook niet op de tijd en dat is erg fijn en voelt het minder zakelijk. Bedankt Ignatius, ik ga weer achterover leunen in de trein en goed nagenieten!

Default Avatar
Karin

Nooit eerder had ik de stap gezet om een erotisch massage met happy end te vragen aan een voor mij onbekend persoon en er nog een hoop geld voor te betalen ook, ik vroeg mij af hoe dit zou voelen.
Tot mijn grote verbazing was het aanbod karig, heb mij oprecht verwonderd over het grote verschil dat er blijkbaar is tussen man en vrouw.
Het is toch 2016 of ben ik in de war?
Ignatius site sprong er tussen uit en maakte een goede indruk, makkelijk vindbaar en kwam betrouwbaar over, voor mij een groot nadeel erg ver weg....
Mijn nieuwsgierigheid won, werd ontvangen door de zelfde open vriendelijke blik die ik herkende van de foto op de site.
Voelde onmiddellijk ontspannen en betrouwbaar.
Ignatius vroeg me naar mijn verwachting, stelde doordachte to the point vragen, mmmm prettig dacht ik, daar hou ik van
Ik heb geprobeerd mijn verwachtingen te verwoorden, en hem gevraagd vooral op zijn eigen manier te werk te gaan en zijn gevoel en ervaring te laten vloeien, ik zou aangegeven als iets onprettig was of anders zou kunnen.
Ik ben ontspannen gaan liggen, heb me over gegeven, heb heerlijk genoten van de variatie aan massage technieken, opbouw aan seksuele energien, hoogtepunten, ontladingen.
De heerlijke warme olie die Ignatius gebruikte was een extra genot, niet te vergeten het verrassend aangenaam effect dat mijn systeem ervoer, bij het eerste aanblik van zijn prachtige naakte lichaam, die had ik niet verwacht maar zeker niet als onprettig ervaren.
Ik heb weinig tot geen aanwijzingen hoeven geven, Ignatius voelde veiloos aan waar ik behoefte aan heb.
Wat ik bewonder is de professionaliteit die Ignatius heeft laten zien in de uren die we gedeeld hebben, en ben hem dankbaar voor deze mooie ervaring, het was het geld en lange rit waard.
Het antwoord op de vraag hoe voelt het om een onbekende te betalen voor lichamelijk genot en ontspanning dat verder gaat dan de normale grenzen voor massage is nu ook voor mij beantwoord.
Bij massagepraktijk Happiness heel goed, een aanrader wat mij betreft.

Default Avatar
Lisa

De mooiste dag van mijn leven heb ik jammer genoeg pas op m'n 55e mogen beleven. Ik heb altijd gedroomd over een erotische massage, maar já je bent getrouwd dus waren mijn gedachten dat je zoiets niet doet. Op een gegeven ogenblik is er een moment in mijn leven gekomen waarop ik anders ben gaan denken. Via Google: erotische massage voor vrouwen stond bovenaan de website van Ignatius. Alles stond mij meteen aan en hoefde er niet over na te denken om een afspraak te maken. Twee dagen later stond ik enigsinds gespannen voor de deur maar daarna gaat alles gewoon vanzelf. Ignatius stelt je ontzettend op je gemak, is zeer professioneel, heeft magische handen, een pracht lijf, fijne stem en is zó lief voor je. Voelt precies aan wat je nodig hebt. Er is een wereld voor me open gegaan en ik kan het iedereen aanbevelen. Het is zeer de moeite waard.
Ignatius bedankt, het was Super en je bent Super!!!

Default Avatar
Isabelle

Ik ging op internet surfen voor een erotische massage voor mij en mijn vriend. Steeds kwam ik terug op de site van Ignatius. Ik kreeg al positieve kriebels bij het idee om eens 'stout' te doen. Aangezien Ignatius alleen individuele massages doet, ben ik er zonder medeweten van mijn vriend naartoe gegaan.
Gezonde spanning had ik toen ik aanbelde.
Best lastig om meteen helemaal vrij te zijn, maar Ignatius stelt je goed op je gemak. Dan gaat het gebeuren. Eerst op mijn buik liggen... Heerlijk warme olie en een licht stevige relaxte massage. Als hij met zijn handen lichtjes langs de zijkant van mijn borsten gaat en vervolgens tussen mijn benen, gaat er een tinteling door mijn lichaam. Op een gegeven moment heeft Ignatius door dat ik wel heel opgewonden word van zijn dominantie en dan wordt hij afwisselend zacht en afwisselend dominant. Met zijn hele lichaam rolt hij over me heen. Heerlijk intiem is dat. De spanning bouwt zich op. Dan draai ik me om en wordt de voorkant onder handen genomen. Eerst relaxend en dan steeds erotischer. Ik moet me inhouden om het allemaal te laten gebeuren en hem niet naar me toe te trekken om sex te hebben. In plaats daarvan spuit ik alle opgebouwde spanning eruit. Ik heb geen besef meer van tijd en Ignatius is ook niet van de klok. Wat kan hij teasen zeg. Toen het klaar was, moest ik bijkomen en kon ik nauwelijks afscheid nemen. Rozig ging ik weer naar mijn woonplaats terug. De volgende dag kreeg ik nog een app om te vragen hoe ik het had ervaren. De persoonlijke touch vind ik echt heel fijn!
Dank je Ignatius. Kus op je voorhoofd

Default Avatar
Debby

120 min klinkt lang maar is zomaar voorbij ....
Met een gezonde dosis spanning stond ik daar voor de deur ... mezelf afvragend doe ik hier goed aan en wat staat er te gebeuren maar veel tijd had ik niet, want daar stond Ignatius al voor me.
Ik kan eerlijk zeggen dat ik stijf van de spanning stond en dat terwijl ik altijd heeeeel goed mijn mondje weet te roeren maar nu kwam er maar weinig uit mij.
Een gesprekje gehad waarin ik voelde dat mijn onrust langzaam wegebde ... er kwam een vertrouwd ontspannen gevoel voor terug.

Met knikkende knieën op de beruchte massagetafel gekropen en mezelf geprobeerd uit mijn hoofd te krijgen .... maar geloof me daar heeft Ignatius heel wat voor uit de kast moeten halen.
Na een dik uur kwam er eindelijk ontspanning in mijn hoofd een gevoel dat ik eindelijk alles los kon laten niet meer denken maar gewoon laten gebeuren, ervaren en genieten.
En hoe lastig is het om aan te geven wat je lekker vind ... maar gelukkig is Ignatius een meester in het lezen van de kleinste signalen kon ik mij nu nog mooi achter verbergen maar de volgende keer moet ik die stap gaan nemen.

Je weet niet wat je overkomt in je stoutste dromen kun je je dit niet indenken ... waar je toe in staat bent en hoe snel je je grenzen bij een wild vreemde man opzoekt en dan ook nog eens in de 7e hemel beland.
Ik schrok daarvan niet gedacht dat ik die spanning zocht .... dat moet nog steeds op me inwerken.
Daarnaast is het een hele opgave om niet gelijk terug te vallen op je oude vertrouwde gewoontes wanneer Ignatius je grenzen opzoekt en dit buiten je comfort zone is.
Juist daardoor heb ik enorm veel geleerd over mezelf en wat ik wil en wat mij bevredigd en dit omdat het in een geborgen, vertrouwde setting gebeurt.

Ignatius je bent een lief, integer, bijzondere man met gouden handen.
Ik heb genoten een aanrader.

Default Avatar
Dunja

Heerlijk, 90 minuten lang heb ik genoten van een ontspanningsmassage. Dit was precies wat ik even nodig had. Voor mij was dit de eerste keer dat ik naar een masseur ging en ik vond het toch wel een beetje spannend in het begin. Ignatius stelde mij meteen op mijn gemak door wat over zichzelf en de behandeling te vertellen. Wat hij erg belangrijk vindt, is communicatie. Hij wilde graag dat ik tijdens de massage aangaf wat ik fijn vond of minder fijn vond. Dit heb ik gedaan en daar paste hij zich op aan. Ik vond het een super fijne massage en ik ga zeker snel terug. Ik raad het iedereen aan!

Default Avatar
Groentje

Het voelt vreemd om hier mijn heel intieme verhaal te vertellen, wetend dat dit door vele onbekenden gelezen gaat worden. Ik denk dat ik niet de enige ben die op de één of andere manier haar vrouwelijkheid/ sexualiteit terug wil vinden. Ik ben 40 jaar oud en getrouwd. Ik ben zeer religieus opgevoed en heb van jongs af geleerd dat je niet teveel aandacht aan je lichaam moet besteden, omdat het draait om de geest. Verder leerde ik dat mannen er op uit zijn om vrouwen te gebruiken voor sex en dat je als vrouw de taak hebt om je puurheid te bewaren en erop voorbereid moet zijn om altijd "Nee" te zeggen. En als je getrouwd bent dan moet je je man plezieren. Ik wilde altijd braaf zijn dus ben in mijn jeugd nauwelijks uitgegaan, weinig vriendjes gehad, laat staan dat ik durfde te experimenteren met sex. Toen ik mijn man leerde kennen en we trouwden, was ik opgelucht dat "het" mocht. Als je verliefd bent is alles heerlijk en bovendien wist ik niet wat ik kon verwachten van een relatie, maar ik was ervan overtuigd dat alles goed zou komen. We hielden tenslotte van elkaar. Maar na een tijdje begon ik mij eenzaam te voelen, met name tijdens het vrijen. Nu, jaren later, zijn we erachter gekomen dat mijn man niet in staat is tot het delen van intimiteit. Dat uit zich op alle terreinen van het leven maar vooral in bed. Ik ervaar dat als een groot gemis en verdriet. Alsof een deel van me verhongert. Verder ben ik nu van mening dat je lichaam en geest niet van elkaar los kunt koppelen maar dat ze één geheel zijn. Voelt je geest zich verdrietig dan zal het te merken zijn in pijn of verwaarlozing van je lichaam. Verzorg je je lichaam goed, dan voel je je beter. Je lichaam is een essentieel onderdeel van je wezen en dus de moeite waard om aandacht aan te besteden. Ik ben bezig met een zoektocht hoe ik goed voor mezelf kan zorgen op het gebied van sport, voeding, kleding, make-up en sexualiteit. Mijn man en ik staan nu verdrietig genoeg op het punt van scheiden. Dit bracht mij op een paar vragen die ik graag beantwoord wilde zien. Ten eerste: zou ik sequeel open kunnen staan voor een andere man? En ten tweede: tijdens sex met mijn man kon ik niet klaarkomen. Zou het kunnen liggen aan een blokkade van mijn kant, of spelen er andere factoren mee? Met deze twee vragen kwam ik bij Ignatius terecht. En ik moet zeggen dat hij er met de grootste gevoeligheid mee omgegaan is. Vanaf het begin voelde ik me bij hem op mijn gemak en gerespecteerd zonder oordeel, waardoor ik mij vrij voelde om mijn verhaal te vertellen. Eenmaal op de tafel, begon hij met een ontspannende massage met heerlijke warme olie en bouwde die geleidelijk aan op, steeds luisterend naar mijn lichaam en naar wat ik aangaf. Er was zo veel interactie, steeds intenser, uitdagend, met humor, speels. Maar er waren ook momenten van intieme geborgenheid. Meerdere keren stroomden de tranen over mijn gezicht. Het was helend. Het was liefdevol. Ignatius is behalve een zeer aantrekkelijke man, ook een eerlijk en integer persoon. Ik had meteen het gevoel dat ik hem kon vertrouwen. Ik voelde mij niet verplicht tot iets. Ik kon mij verrassend genoeg totaal aan hem overgeven , al hadden we elkaar nog maar net ontmoet. Het was een totaalbelevenis. Met het grootste gemak bracht hij mij naar een intens hoogtepunt. De tijd stond stil. Daarna kwam hij even rustig en aandachtig bij me zitten en gaf me de tijd om bij te komen . Mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb door de massage van Ignatius veel geleerd over mijn lichaam, maar ook veel andere zaken die ik nu nog niet eens besef. Ik denk dat het nog een tijd lang zal blijven doorwerken. Dit gun ik iedereen. Het is doodeng om de stap te nemen, maar het is onbetaalbaar en dubbel en dwars de moeite waard.

Default Avatar
Jo

Een massage van Ignatius is meer dan een geweldige ervaring! Ik ben nogal een control-freak en zit erg in mijn hoofd. Tijdens het introductie gesprekje met Ignatius bleef dat ook wel een beetje, hoewel ik me wel gelijk al helemaal thuis voelde bij hem. De blik in zijn ogen en zijn persoonlijkheid zijn erg prikkelend en tegelijkertijd voel ik me er enorm bij op mijn gemak, er is gelijk een gevoel van vertrouwen. Hij is direct, heeft humor en is enorm goed in spiegelen; hij kan heel goed teruggeven wat hij bij je ziet gebeuren.

Als ik eenmaal op de tafel lig en ik voel zijn handen met heerlijke warme olie over me heen gaan, ben ik eigenlijk direct volledig ontspannen en kan ik me helemaal overgeven aan het geweldige genot! Al binnen een minuut op die tafel weet ik dat dit de eerste maar absoluut niet de laatste keer is dat ik daar zal liggen! Van te voren heeft hij gezegd dat ik aan moet geven wat ik lekker vind, omdat hij geen gedachten kan lezen..... Maar hij lijkt feilloos hele subtiele signalen op te pikken van mijn lichaam en reacties en doet precies dat met zijn handen waardoor ik compleet in extase raak. Ik kreeg echt het gevoel dat de wereld om ons heen helemaal verdwenen was en hij was er voor de volledige 100% voor mij! Normaal ben ik nogal een pleaser, altijd gericht op het genot/plezier van de ander. Maar op die massagetafel was het anders: alles draaide om mij. Wat een heerlijk gevoel, dat had ik op die manier nog nooit eerder meegemaakt. Zoals ik na afloop tegen Ignatius zie: ik ben van pleaser naar genieter gegaan en het voelt heerlijk!
Een absolute aanrader voor een ieder die echt wil genieten, zijn/haar lichaam beter wil leren kennen en het heerlijk vindt om lekker geteased te worden en daarbij gigantisch opgewonden te raken.......