Body to body massage

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Door een ander gestreeld en vastgehouden worden voelt heel fijn aan. De lichaamswarmte die uitgewisseld wordt, is rustgevend. Met een body to body massage beperk ik mezelf niet meer tot het gebruikmaken van mijn handen en onderarmen.  Want in tegenstelling tot bij een ontspanningsmassage, gebruik ik bij een body to body massage mijn hele lichaam om te masseren. Mijn billen, borst, benen, voeten en rug zet ik in om de voor- en achterkant van jouw lichaam te masseren. Met mijn ingeoliede lichaam glijd ik over je lichaam waarbij ik voor jou ongekende technieken uitvoer die bijna lijken op acrobatisch spektakel. Het is werkelijk een boeiende show om naar te kijken (en om te voelen). Daar komt de grote wandspiegel goed bij van pas. Soms ga ik zelfs met mijn billen over de schouders en nek. Door mijn hele lichaam te gebruiken wordt een veel groter oppervlak behandeld. Het geeft een completer gevoel dan enkel handen en vingers je ooit kunnen geven.  Het is werkelijke een unieke ervaring. Van klanten heb ik gehoord dat het een gevoel van geborgenheid geeft. Wat je -net als velen voor jou- zult merken, is de gewaarwording dat je jezelf heel snel en gemakkelijk kan blootgeven aan iemand die je pas hebt leren kennen. Dit zijn de momenten waarop je je laat leiden door je gevoel in plaats van door je verstand. Lekker loslaten en genieten! Iets wat de control freaks echt op prijs stellen. Door op zo’n wijze mij toestemming te geven dichtbij te komen, groeit het vertrouwen. Als er een tweede ‘hoogtepunt’ zou zijn tijdens de massage, dan is het ongetwijfeld de body 2 body massage.

Kernwoorden die een body 2 body omschrijven:

  1. Intens(ief)
  2. Allesomvattend
  3. Geborgenheid
  4. Geil
  5. Stevig
  6. Een kunstvorm/acrobatisch

Mijn omschrijvingen van een body to body massage zullen je nooit een compleet beeld kunnen geven van de sensaties die je zult ervaren. Iemand over je heen voelen glijden is een belevenis die je op zijn minst één keer in je leven meegemaakt moet hebben.

  • Het is een onderdeel van een erotische massage. Kortom, het is geen losstaande massage.
  • Bij een massage van 90 of 120 minuten kan gekozen worden voor een b2b. Een 60 minuten durende massage is te kort om een degelijke b2b massage te geven.
  • Body to body is optioneel bij een erotische massage.
  • Er zijn geen extra kosten aan verbonden.