Neem contact op

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 
 • Massagepraktijk Happiness

  Ignatius Jeroe
  Poemastraat 4, 5645CM, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
  +31686320982
  info@massagepraktijkhappiness.nl

  Download digitale contactgegevens

 • Wil je nu kennis met mij maken, een dringende vraag stellen of direct een afspraak maken? Dan kan je mij live spreken via de chatbox links onderaan je scherm.

Boek online een afspraak

Liever eerst contact opnemen?

 • Stop! Voordat je contact opneemt…

  Heb je vragen over mijn diensten? Het is wellicht mogelijk dat ik jouw vragen al heb beantwoord. Raadpleeg eerst de veelgestelde vragen pagina. Geen antwoord gevonden? Stuur dan gerust een e-mail op via het contactformulier.

 • Geen reactie van mij ontvangen?

  Bij het succesvol verzenden van een bericht (via het contactformulier) ontvang je een bevestigingsmail. Als je deze niet hebt ontvangen of binnen 24 uur geen reactie van mij hebt ontvangen is je bericht waarschijnlijk niet aangekomen. Probeer dan direct mij te mailen of bellen (zie contactgegevens bovenaan).

Stuur een bericht op…