Ze heeft het gemikt op haar personal trainer

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Ik ben niet gewend om advies te geven over hoe je iemand moet overhalen om het bed met je te delen. Ik moet bekennen dat ik die vraag niet vaak krijg. In de meeste gevallen is het antwoord: zoek een nieuwe partner. Een schone lei is in de meeste gevallen de beste optie die het meest oplevert en de minste koppijn bezorgt. Nu heb ik het geluk om een type vrouw tegen te komen die ik kan bestempelen als… uhm… losbandig. Tja, ze is losbandig en dat weet ze zelf. Ben ik me nu aan het verantwoorden? Ik kan het niet verbloemen, de waarheid moet gewoon gezegd worden. Ze is een adDICt, nymfomaan, seksgek, grote fan van worst en gatenvullers. Het zou me niet verbazen als ze elke nacht droomt over de grootste piemel ter wereld. Een nachtmerrie zou waarschijnlijk een droom zijn zonder piemels of getreiterd worden met een piemel die net buiten handbereik ligt. Arme meid. Hoe meer piemels hoe beter. Dit kan ik haar niet kwalijk nemen. Seks is lekker, vooral met iemand die weet wat hij of zij doet. Mensen moeten meer neuken. De wereld zal dan veel harmonieuzer en minder stressvol zijn.

Deze griet vroeg me om wat tips om haar personal trainer in de stemming te brengen. Dat was haar einddoel niet. Ze wou gewoon goed genomen worden door de spierbundel. Met elkaar flirten hadden ze al gedaan. Ze had hem zelfs een handjob gegeven tijdens een massage op de sportschool. Goh, zelfs ik durf dit niet te doen. Petje af! Haar volgende stap was: boom chicka wow wow. Haar duistere plan om hem zover te krijgen was om hem bij haar thuis uit te nodigen voor een massage aan huis. Is het gebruikelijk dat personal trainers huisbezoeken plegen? Geen idee. Natuurlijk zegt hij daar geen nee tegen. Want deze ‘nietsvermoedende’ brave man is een professioneel van de bovenste plank. Net als ik šŸ™‚ Griet nam al haar strategieĆ«n met mij door en vroeg naar de kans van slagen. Ik moet wel zeggen dat haar plannen veel te ingewikkeld waren. Wat vrouwen nooit begrijpen en nooit zullen begrijpen, is dat mannen zeer eenvoudig zijn. We willen seks, eten, drinken, slapen, werken en poepen. De volgorde verschilt van man tot man. Maar dat zijn onze basisbehoeften. Wat ik haar adviseerde was simpel:

  1. Kakel niet te veel. Stilte is zeer erotisch. Praten leidt af waardoor de seksuele spanning afbouwt. Communiceer met je blik en je lichaam.
  2. Maak jezelf toegankelijk. Open je benen. Zoek toenadering.
  3. Geef positieve feedback. Kreunen is een teken van genot. Met je haar spelen ook. Onderdanig doen is groen licht.

Simpel toch? Als de personal trainer zowel spierballen als een IQ boven de 70 heeft, zal hij deze hints registreren. Zo maak je het ook voor hem gemakkelijk op een subtiele manier. Griet opperde juist te veel vragen te stellen en moeilijk/overdreven te doen. 100 kaarsen aansteken is een beetje 2 much. Een uitgebreid verhaal met rationele argumenten gaan vertellen waarom hij naakt moet masseren, is te veel kakelen en te direct. Ook wilde ze met hem afspreken om zijn massagetafel thuis te laten. Het kon op haar bed gedaan worden. Haar argument: zo’n tafel is te zwaar en om een paar etages hoog met dat ding te sjouwen, wil ik hem niet aandoen. IK MAAK ME ZORGEN OM ZIJN GEZONDHEID. Jazeker, dat is vast de enige reden waarom ze wil dat hij zijn tafel thuislaat. Zie je hoe sneaky en manipulatief sommige vrouwen zijn. Ik moet er altijd om lachen. Laat de ander denken dat het voor hun bestwil is om te doen wat jij wilt. Waarom zou die persoon in zo’n situatie weerstand bieden? Het gaat toch om zijnĀ welzijn? Hoeveel kans denk jij dat ze heeft om van een handjob naar blowjob of booty call te gaan? Losbandige meiden hebben zo hun talenten. Het zal haar best lukken denk ik.