Wat een grote asshole! Zo incasseer je anale seks als een prof

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Anale seks hebben is… onnatuurlijk. Ik ben verre van preuts, dat weet je. Ik ben zelfs een grote liefhebber van deze (soms) smerige daad. Smerig in de zin dat het wat rotzooi met zich meebrengt als de juiste voorzorg niet is getroffen. Grappig genoeg wordt onnatuurlijke seks, zoals oraal en anaal, beschouwd als kosher. De anus is oorspronkelijk niet bedoeld voor seksueel genot. Het is exit only.

Iedereen bezit een anus. Met voldoende oefenen kan het verdomd lekker aanvoelen om gepenetreerd te worden. In het begin krijg je de drang om te persen zodra er iets in wordt gestopt. Als je een partner hebt die er lak aan heeft jou op te warmen, kan het een zeer onaangename ervaring zijn. De meest gemaakte fout is niet het geduld opbrengen om te wennen aan de nieuwe sensatie. De handdoek wordt vaak na de eerste of tweede poging in de ring gegooid. Weet je wat, het duurt een poosje voordat je eraan went. Het is geen poes die bestemd is om gepenetreerd te worden. Als groentje kan je niet verwachten dat je een ervaren pornoster kan nabootsen. Kim Holland heeft ook moeten oefenen.

Anale seks is zeker niet voor iedereen weggelegd. Het is voor sommigen een totale afknapper om anale seks te hebben. Het wordt beschouwd als vies karwei. Volkomen begrijpelijk. Ik heb nooit moeite gehad met het penetreren. Als er een ongeluk gebeurd, who cares? Het hoort bij het spel. Waar ik tegenop zag, was de pijn. Dat was de grootste reden waarom ik nooit de ontvanger was. Recentelijk ben ik buiten mijn comfort zone gestapt. Het was heel onwennig om de ontvanger te zijn van booty duty. Mij zou je nooit zien popelen om genomen te worden. Wellicht door mijn macho gedrag. Door je te laten nemen, ben je zeer kwetsbaar. Mijn kwetsbare kant laat ik amper zien. Doordat ik mijn partner vertrouwde, liet ik het toe… na maanden wachten. Uit haar speeltjeskist verscheen een kleine zwarte vibrator. Tot mijn verbazing gleed hij er met weinig moeite in. Het ongemakkelijke gevoel bleef een paar minuten aanhouden. In plaats van ophouden werd er gepauzeerd. De vibrator bleef erin, zonder te bewegen. Zodra mijn lichaam aan de druk wende, gingen we iets verder, en de vibrator dieper naar binnen. De spanning voelde ik door mijn hele lichaam. Ik lag alles behalve zen op mijn rug. Ik was duidelijk gespannen, waar ik weinig aan kon doen. Dat was onderdeel van het proces. Je moet je er overheen zetten. Hoe ongemakkelijk het ook aanvoelt, het loont om geduld te hebben. Op den duur voelde ik geen pijn meer. Na 10 minuten had ik het gehad. Volledige overgave lukte me niet de eerste keer. Ik zat mezelf in de weg en dat is oké. Kleine vooruitgang is geboekt, wat het meest belangrijke is. Daar kon ik trots op zijn. Oefenen baart kunst.

Ik ken enkele heren en dames die in zeer korte tijd grote sprongen hebben gemaakt. De vrouw Happy Clappy is hier een van. Ze was altijd tegen anale seks. In haar huwelijk wou ze er niks van hebben. Afblijven van de poeper! Ze kwam om haar lege accu weer op te laden. Ze was seksueel vastgeroest en de verwaarlozing van haar behoefte beïnvloedde alle facetten van haar leven. De massage was een groot succes geworden. Ze kreeg de bijnaam Happy Clappy omdat ze met haar armen rondzwaaide van genot. Ze leek op een bevlogen dirigent. Achteraf zei ik tegen haar dat ik 2 vingers in haar kont had gestopt. Ze keek me verward aan. “Echt waar? Ik had het eens niet door dat je met mijn kont bezig was!” Ze legde uit dat ze geen fan was van de daad maar ditmaal het verschil niet voelde tussen anale en vaginale stimulatie. Dit verbijsterde mij. Nog nooit heb ik zoiets meegemaakt. Happy Clappy beschouw ik als een natural talent. Ze was in extase van begin tot eind. Tijdens andere afspraken is het gelukt om bijna een hele vuist erin te stoppen. Hoe kan dat nou in hemelsnaam dat ze het eens niet besefte dat er iets in haar poeper werd gestopt!? Een groentje nota bene. Vermoedelijk onderdrukte haar lichaam de pijn doordat het overspoeld werd met zoveel genot. Wellicht is dat de sleutel. Dat heb ik vaker aanschouwd bij mensen waarbij het de eerste keer is gelukt. Met andere woorden: hoe geiler je bent hoe meer je kan hebben en toelaten.

De heteroseksuele Bakkertje Bart had ook de plaisir de l’anus ontdekt.  Dit was zijn eerste ervaring om door een man op een sensuele wijze te zijn aangeraakt. Hij kon het niet bevatten waarom hij een vinger in zijn kont lekker vond. Totaal onverwacht! Maar het lukte de allereerste keer gewoon. Opvolgende afspraken ging ik een stapje verder. Mijn ijzeren jumbo buttplug  kwam tevoorschijn en werd in een kom heet water gedompeld. Op het juiste moment deed ik een sneak attack met de buttplug, met meer kracht dan had gemoeten. Hij spong bijna van de tafel af van de pijn. Arme makker. Ik kon hem helaas niet helpen. Wat stom van mij om een warme buttplug op zijn anus te leggen. Hij kon mij bijna vermoorden. Ik zag het in zijn ogen. Een zoen op de zere plek geven zag ik echt niet zitten. Voor het eerst in zijn leven heeft hij ontdekt hoe zalig het is om anaal gestimuleerd te worden, als het op de juiste manier wordt gedaan.

Als jij speelt met het idee om met anale seks te beginnen, dan heb ik een paar tips voor jou:

  1. Begin eerst met een vinger
  2. Spendeer (het liefst) dagelijks een paar minuten met jezelf te penetreren
  3. Probeer grotere objecten zodra een vinger geen uitdaging is
  4. Blijf volharden. Blijf consequent

In mijn boek ‘Erotische massage voor stellen’ zal ik meer tips geven over orale, vaginale en anale seks. Wil je meer leuke verhalen lezen over mijn klanten, dan wil je mijn boek ‘Sexcapades’ zeker bezitten. Beide boeken verschijnen volgend jaar. Als je voor 1 januari 2018 je aanmeldt, krijg je 40% korting op beide boeken. Ga naar vroege vogel deal om je aan te melden voor de korting.