Help! Ik kan niet klaarkomen! Laten we onze orgasmes uitbesteden

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Ik vind taken uitbesteden geweldig! Sinds ik het boek The 4-Hour Workweek heb gelezen ben ik als een gek gaan uitbesteden. Als ik het met slapen kon doen zou ik een manneke in India aannemen die voor $2 per uur mijn uiltjes knapt.

Helaas heeft uitbesteden zo zijn grenzen. Met eten, drinken, poepen, plassen en slapen lukt het nog niet. Dat geldt ook voor orgasmes. Maar waarom zou je in hemelsnaam zo’n heerlijke sensatie willen uitbesteden? Dat vraag ik me ook vaak af als ik mailtjes krijg van dames die nog nooit een orgasme hebben gehad. Het is niet het feit dat ze nog nooit zijn klaargekomen waar ik problemen mee heb. Het is hun mentaliteit met betrekking tot seksualiteit. Deze grieten hebben praktisch allemaal psychische blokkades die ik niet kan doorbreken.

Hun verhalen zijn bijna altijd identiek aan elkaar. Het begint met een hartstikke lieve vriend waarvan ze zielsveel van houden. Ze delen alles met elkaar, kennen elkaars onzekerheden en delen hun diepste geheimen. Alles is perfect, op één ding na: ze kan niet klaarkomen.

Ik wil niet ongevoelig overkomen, maar klaarkomen is vrij gemakkelijk. Bijna even gemakkelijk als een poepie doen. Het is moeilijker om toe te geven dat je belangstelling hebt in het ontdekken van je eigen seksualiteit. En dat jouw partner ook WAUW-hubba-hubba materiaal is.

Dames die nooit klaarkomen zijn veelal vrouwen die preuts zijn en nooit masturberen. Ja, echt waar, ze raken hun doos nooit aan. En vervolgens zijn ze verbaasd dat ze niet weten wat ze lekker vinden. Een klant besprak zijn frustraties met zijn vriendin die moeilijk klaarkwam. Bij voorgaande vriendjes was dit geen punt geweest. Hij moedigde haar aan om vaker te masturberen zodat ze haar lichaam kon verkennen. Haar reactie was: “daar heb ik weinig zin in.”

Kan je zo’n houding geloven? Hij doet zijn uiterste best om zijn vriendin te laten genieten terwijl zij totaal geen interesse heeft om (letterlijk!) een vinger uit te steken. Het is notabene haar doos, haar genot! Dat noem ik een lui wijf.

“Als ik een vagina had zou ik er niet van af kunnen blijven,” zei ik op een serieuze toon. Ik geloofde hem. Dit soort vrouwen vindt het een karwei om zichzelf te verkennen en te ontdekken hoe zij seksueel geprikkeld worden. Als ik hun e-mails lees is de onderliggende smeekbede: mijn kut doet het niet. Het lijkt kapot of zoiets. Ik heb geen idee hoe het werkt ondanks ik mijn hele leven er mee rondloop. Repareer mijn doos alstublieft voor mij.

Sorry schat, maar zo werkt het niet. Zie ik eruit als een monteur? Mijn praktijk is geen garage waar je je auto dropt voor een beurt. (Een ander type beurt in dit geval, mensen!)
Als je nooit belangstelling hebt getoond in jouw doos en van anderen verwacht dat ze jouw probleem voor je oplossen terwijl jij achterover leunt, dan ben je nog niet te diep in de put gevallen. Dit zie ik als een vorm van een orgasme uitbesteden: geef iemand de opdracht om jou klaar te laten komen. Als ik aanraad om eerst het eigen lichaam te leren kennen door te masturberen krijg ik vaak de reactie: “bedankt voor je advies, ik ga erover nadenken.”

Ja schat, doe dat maar.

Zoals gezegd: een orgasme krijgen is simpel. Het zijn de emotionele blokkades die je weerhouden om het genot dat orgasmes leveren te ervaren (gezondheidsproblemen uitgezonderd). Alleen omdat jij het nooit hebt gehad zul je dit moeilijk vinden om te geloven. Het probleem ligt meestal bij het niet durven loslaten van trauma, extreme preutsheid, prestatie- of zwangerschapsangst. Daarnaast kan er sprake zijn van bijvoorbeeld depressie of hormonale schommelingen (de pil, vermindering in oestrogeen en testosteron, door bijvoorbeeld menopauze) die een negatieve impact hebben op je libido.

Mijn favoriet is: het hebben van een verkeerde partner. Een lieve vriend hebben betekent niet dat je geil van hem wordt. Je beste vriendin is ook heel lief en luistert naar al je klaagzangen. Maar word je geil van haar en haar lieve daden? Ik denk het niet. In mijn privéleven heb ik dames gehad die beweerden nooit via penetratie klaar te komen, of in ieder geval moeilijk. Binnen 10 minuten rolden de meesten over de vloer. Ze konden niet geloven wat er gebeurde. Degenen die ik niet heb kunnen laten klaarkomen hadden emotionele blokkades zo groot als olifanten. Ik overdrijf niet, het is echt waar! Geloof me, zo’n opschepper ben ik echt niet, hoor *schouderklop* ;-).

Tot slot wil ik je vertellen dat jouw genot (i.e. orgasmes) jouw verantwoording is en niet die van jouw partner. Als ik niet kan klaarkomen of zelfs geen stijve kan krijgen dan weet ik dat het probleem bij mij ligt en niet bij de ander. Het is MIJN lichaam. Als het niet naar behoren reageert komt dat door een verkeerde instelling. De angst om de controle uit handen te geven bijvoorbeeld. Of ik deel het bed met een persoon die IK toevallig niet seksueel aantrekkelijk vind. We hebben allemaal wel een keer meegemaakt dat we naast iemand lagen en dachten: ‘nou, dit is niet echt bijzonder jammie. Maar goed, ik zie geen 10/10 supermodel in de buurt dus vooruit maar.’ En dan is het geen wonder dat de seks niet bepaald goddelijk te noemen is.

Heel simpele logica, toch? Maar wij maken alles zo ingewikkeld.

Als je een aanvulling op dit stuk hebt hoor ik het ook graag. Ook als je het er niet mee eens bent!

One Comment

  1. Helemaal waar Ignatius. Soms denk ik weleens: “Waarom moeten we van alles leren en wordt er geen aandacht besteed aan echte erotiek em seksuele vaardigheden?”Ook ik hoor het geregeld in mijn praktijk, maar het zijn – zoals je noemt – vooral niet gemotiveerde mensen die het probleem bij jou op het bord willen leggen.
    Toch is er een uitzondering die je tussen de regels even noemt: mensen met lichamelijke problemen. Zo gebruikt mijn vriend een tijdlang pillen tegen te hoge bloeddruk en te hoge suikers. Het gevolg is een lkaag libido en geen volledige erectie. Dat vind ik jammer en ik betrap me erop dat ik het vrijen dan minder spannend vind. Hij kan er niks aan doen, ik kan mijn innerlijke houding aanpassen en dat lukt lang niet altijd, daarom, vind ik een bezoek aan jou ook een therapie voor mezelf en een genotsmoment bij uitstek. Jammert alleen dat ik dan niet van een stijve van jou kan genieten! Toch zijn de momenten met jou hemels enm is het steeds weer een super ervaring. Tot heel snel.
    Harte-groet, Loek.