het beste van beide werelden

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Hetero-, bi- of homoseksueel. Deze termen kennen we allemaal. Aseksueel is een term die minder vaak voorkomt. Zo’n 1% van de bevolking is aseksueel. Het zijn mensen die geen behoefte hebben aan seks. Het lijkt allemaal zo zwart-wit en simpel om iemand in een van de vier hokjes te plaatsen. Over het algemeen is het relatief gemakkelijk om dit te doen. Maar er zijn altijd uitzonderingen.
Voor me zat zo iemand die moeilijk in een van de hokjes geplaatst kon worden. Ze zat nogal complex in elkaar. Dat is veelzeggend omdat de gemiddelde vrouw te vergelijken is met een puzzel van 100.000 stukjes. Thea is een 26-jarige Hollandse meid die geen ervaring heeft met mannen. Wel wat met vrouwen maar niet echt veel. Ze noemt zichzelf lesbienne-achtig. Wacht eens! je bent een lesbo en je komt naar een man? dacht ik. Als ik geconfronteerd word met tegenstrijdige ideeën dan raken mijn hersenen oververhit. Een lesbienne die vrijwel niets van mannen moet hebben, bijna geen seksuele ervaring heeft… en niet goed weet wat ze wil. Was ik in staat haar te helpen? Ze wilde meer intimiteit, warmte en aanraking… GEEN SEKS. Alleen claimt ze weinig met mannen te hebben. Wat kwam ze bij mij zoeken? Het klonk niet logisch. Ze klonk aseksueel. Mission impossible?

Eerlijk gezegd dacht ik dat ze verkeerd zat maar ik was bereid om het een kans te geven. Ik was verbaasd. Ze ging de eerste minuut al helemaal uit haar dak. Haar ademhaling nam toe, haar ogen draaiden alle kanten op. Haar benen vlogen uit elkaar. Ik heb een hele work-out gedaan om haar benen tientallen keren weer dicht te doen. Het was zo intens dat ze met haar ene been van de tafel hing. Het is niet vaak dat ik iemand moet waarschuwen om niet van de tafel te rollen. Van mijn massagetafel rollen is een grote prestatie. Het is HUGE! Dubbel indrukwekkend als een klein grietje dit voor elkaar krijgt. Aan het einde van de rit was ze geëntertaind door haar eerste squirt-fontein.

Toen ze bijkwam, liet ze meer van zichzelf zien. Ze was losser en meer down-to-earth. Haar ware gevoelens en behoeften kon ze nu onder woorden brengen. Ze weet dat ze geen standaardtype is. Ze is een apart geval. Ze vindt vrouwen fantastisch. Het zijn prachtige wezens, hebben een zachte huid, zijn zorgzaam en lekker om vast te houden. Op een vrouw kan ze smoorverliefd worden. Alleen een klein detail… ze heeft totaal geen interesse in seks met vrouwen. Beffen? Umm, nee. Vingeren? Gatver! “Ik wil liever genomen worden door een man. Alleen moeten ze me daarna met rust laten. Ik wil geen relatie met mannen.” Dus als ik haar goed begrijp, zijn mannen voor haar alleen goed om haar te neuken. Daarna moeten ze oprotten. “Ja, daar komt het op neer”, lachte ze. Wauw, dat is bijzonder. Lijkt me niet echt gemakkelijk om met zo’n persoon een relatie te hebben… als vrouw. Want als je een romantische relatie met iemand hebt, wil je ook seks. Wie zou niet rebelleren als je liefje je niet toelaat je gezicht tussen haar benen te verstoppen en ongepaste geluiden te maken als jullie lippen in elkaar verwikkeld raken? Valt er een tussenweg te vinden?