Het full-body orgasme

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Met mijn eigen ogen heb ik gezien hoe door een orgasme iemands bewustzijn in een nieuwe dimensie wordt geschoten. De reacties lijken soms erg veel op die van een persoon die tript door het injecteren van harddrugs. Het is altijd een raadsel gebleven waarom sommigen een zeer intensief orgasme beleven dat in sommige gevallen meer dan één minuut duurt, terwijl bij anderen het bijna niet te merken is dat ze klaarkomen. 
Als jij ook het gevoel hebt dat je orgasmes niet de meest krachtige zijn, weet ik hoe jij je voelt. In mijn optiek zijn er twee verschillende orgasmes: regionaal en full-body orgasme. Een regionaal orgasme beperkt zich tot het kruis. Je ervaart een explosief, warm gevoel. Je hoofd raakt blanco en voelt licht aan. Dit orgasme is oppervlakkig en kort van aard.
Dan heb je het full-body orgasme. De term zegt het al. Het orgasme begint in je kruis en gaat als een tsunami door het hele lichaam heen en kaatst alle kanten op. Het gevoel is diep en zo intens dat je verlamd raakt. Alle spieren trekken samen en je gilt van genot. Het is de allermooiste ervaring die je kunt hebben. Het is alsof een felle gloeilamp in je hoofd wordt aangedaan die je geest verruimt.

Niet zo lang is het mij overkomen. Mijn allereerst full-body orgasme! Het was prachtig. Het ontroerde me. Ik had nooit verwacht dat het mij ooit zou overkomen. Mijn seksleven is goed, maar ik wist dat er meer te beleven valt. Dat voel je gewoon instinctief aan. Alleen wist ik niet hoe ik bij dat gevoel kwam. Mijn orgasmes waren dus niet zo intens als anderen. Toen ik na mijn full-body orgasme op mijn rug lag met gespreide armen en benen, ging ik na wat ik in hemelsnaam had gedaan waardoor ik capabel was bij die emoties te komen.

Dit is mijn conclusie:

Ik was niet overbezorgd om mijn partners genot. Ditmaal wou ik genieten zonder mezelf onder druk te zetten om te presteren. Dat machogedrag “ik zal laten zien hoe geweldig ik ben” liet ik varen. Het grootste seksuele orgaan zijn de hersenen. Als je geest op negatieve, beklemmende gedachten focust, zal dat de seksuele energie dempen. Een paar negatieve gedachten zijn: onzekerheid over je uiterlijk, prestatiedruk, trauma’s, weinig vertrouwen in het vermogen van je partner en jezelf om genot te ervaren, en andere negatieve overtuigingen. Allemaal zijn ze dodelijk voor het opstijgen naar de euforische dimensie.

Na een paar weken geen porno kijken en masturberen voelde ik de seksuele energie door mijn lichaam gieren? Het opbouwen van de seksuele energie maakt seks en het orgasme heftiger. Seksuele energie is net als een snelkookpan. Als je een snelkookpan op vuur zet, zal de druk in de pan toenemen. Het is af te raden om een snelkookpan te openen. Maar zou je dat doen, zal de deksel ervan af springen. Als de pan koel is gebeurt er niks als het geopend wordt. De druk in de pan is de katalysator. Bouw je seksuele reservoir op om harder te knallen tijdens seks.

Na mijn nieuwe ontdekking van mijn eigen capaciteit om een full-body orgasme te krijgen, ga ik mezelf hierin verder verdiepen. Mijn streven is consequent uit mijn hoofd te komen en in mijn gevoel te gaan zitten. Dat is de sleutel tot een full-body orgasme. Durven loslaten van hoge verwachtingen, aan mijn eigen behoeften denken, en genieten van de interactie zonder bang zijn hoe ik overkom. Ik weet nu hoe Happy Clappy zich voelt. Deze Belgische dame ging elke keer zo heftig los. Pas nu, na al die jaren durf ik los te laten. En het voelt verdomd goed aan! Jij bent verantwoordelijk voor je eigen genot. Je partner kan je alleen ondersteunen. Als jij 100% verantwoordelijk bent voor je genot heb jij het helemaal in handen.

P.S.

Het einddoel van een vrijpartij moet niet een orgasme zijn. Anders is het een doel op je todo-lijst om af te vinken. Geniet van de rit. Focus niet op de eindbestemming. Doe je dat toch ben je niet meer vanuit je hart bezig. Durf los te laten en accepteer hoe dingen verlopen. Probeer niet te presteren of indruk te maken. Laat gedachtes als: ‘Ik moet mijn partner verwennen… anders schiet ik tekort’ varen. Ik hoor graag of jij ook deze stappen in praktijk brengt. Laat weten wat het voor jouw relatie en orgasmes heeft gedaan. Bestel mijn boek ‘Erotische massage voor Stellen‘ om te leren  goddelijke seks te hebben met je partner.