Hij zal mij nooit verlaten, want hij is heel loyaal…!

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Iedere keer als ik deze woorden hoor krijg ik kippenvel. Vroeger, toen ik nog jong en onwetend was, dacht ik dat een echte man kwaliteiten als eer en loyaliteit moest bezitten. Na veel te hebben gezien, gelezen en ervaren is mijn definitie en beeld van wat een echte man moet zijn drastisch veranderd.

Trouw, net als vertrouwen, dient verdiend te worden! Er moet een tegenprestatie zijn. Je moet niet zomaar aan iedereen trouw willen zijn. Loyaliteit is geen automatisme. Ik hoor regelmatig verhalen van mannen en vrouwen die zeggen dat ze 100% zeker zijn dat hun partner hen nooit zal verlaten. Dit klinkt me in de oren als een zeer verkeerde instelling. Waarom? Trouw zijn is een bewonderenswaardige eigenschap. Het toont aan dat je een integer persoon bent die zich niet laat beïnvloeden door externe factoren.

Loyaliteit heeft dus een hoge waarde in mijn optiek. Alleen als ik naar dergelijke eeuwig-trouw-verhalen luister lijkt het er sterk op dat deze individuen het als iets vanzelfsprekends zien. Ze geven hun trouw te makkelijk weg, als een gratis blikje frisdrank dat je op straat aangeboden wordt tijdens een promotiecampagne. En als iemand loyaliteit als zijn of haar vanzelfsprekende plicht ziet zal die persoon wangedrag of verwaarlozing van zijn of haar partners kant tolereren.

Dat is pure waanzin. Zaken als vertrouwen, respect en loyaliteit moeten verdiend worden. Elke dag moet je opnieuw nagaan of je partner al die moeite wel waard is. Is dat drastisch? Teveel werk? Vraag jezelf dan af of het erger is dan jezelf voor een te lage prijs verkopen of op het bovenste schap te plaatsen. Want dat is in wezen wat je doet: je verkoopt jezelf te goedkoop aan je partner.

De meeste mensen associëren een duur product met hoge kwaliteit. Alles wat goedkoop is wordt als minderwaardig beschouwd en wat gratis is kan nooit wat wezen. Dus als je respectloos bejegend wordt door je partner kan het liggen aan het feit dat jij jezelf niet als een kwaliteitsproduct ziet. Met dure dingen gaan we zuinig om. Door regelmatig te bedenken of je partner voldoet aan jouw standaarden laat je hem of haar op subtiele wijze merken dat ze moeite voor je moeten BLIJVEN doen. Als je constant op je hoede moet blijven om iets niet te verliezen is er geen ruimte voor vanzelfsprekendheid. Dat is in mijn ogen de formule om een relatie zo lang mogelijk succesvol te houden.

2 Comments

  1. Woorden naar m’n hart: Respect, Loyaliteit, jezelf Waardevol achten, van grote waarde zelfs.
    Mooi pleidooi, Ignatius!
    M