Ignatius de love-doctor

In gesprek met een klant over zijn wilde avonturen met gigolo’s kwam ik op een geniaal idee om de love-doctor uit te hangen. Zowel mannen als vrouwen die ik regelmatig spreek over hun gebrek aan een tevreden seksleven zeggen vrijwel allemaal dat ze geen tijd hebben om te daten. Dat is grote onzin. Geen tijd vinden om op jacht te gaan, is een smoes. Niemand is zo druk! Tinder of Grindr zijn dating-apps waar vrijwel iedereen een keer over heeft gehoord. Tegenwoordig treffen tieners de moeders van hun maten op datingsites. Sommige mensen hebben er schijt aan en gaan met de trend mee. Anderen zijn wat conservatiever en hebben als grote zorg om betrapt te worden door mensen uit hun sociale of zakelijke kring. Een angst die volkomen logisch is. Seks hebben is lekker, maar het is zeker niet de moeite waard om met jouw carrière en reputatie te gokken.

Stel dat je officieel nog getrouwd bent. Alles wijst erop dat je huwelijk tot een einde komt. De gedachte om door jou onder de lakens verwoest te worden, veroorzaakt bij jouw partner acute migraine. Je poes of piemel in het gezicht drukken van jouw partner en met een rode kop van het gillen schreeuwen:”En NU zuigen/slikken/likken!”, zal vast niet eindigen met een happy end. In het ergste geval wordt het een bloedbad. Een man zal de schok van zijn leven krijgen. Om je piemel te zien drijven in je eigen bloedplas is traumatiserend. Door het leven gaan als een eunuch is geen pretje. Weet jij dat ze door een rietje moeten plassen. Te veel gedoe, nietwaar?

Kortom, we zijn allemaal op zoek naar een willige partner die met plezier zuigt, likt en slikt. Wat een verademing als iemand zonder smeken en chantage je kleren van jouw lijf trekt. Word jij al opgewonden van dit beeld? We willen allemaal zielsgraag, alleen zijn we bang om afgewezen te worden. Eerlijk is eerlijk, daten is vermoeiend! Je moet heel veel energie investeren in het verzenden van creatieve berichten die de aandacht trekken van potentiële geile play-dates die honderden piemelfoto’s ontvangen. Door de landmijn vol fakers en attention whores moet met precisie worden genavigeerd. Dan moet je nog het geluk hebben dat de date niet verschrikkelijk eindigt.  Na zoveel inzet wil je niet geconfronteerd worden met dat de persoon waarmee je hebt zitten chatten niet lijkt op de persoon op de profielfoto. De meesten van ons weten niet hoe het spelletje gespeeld moet worden. Als jij op jonge leeftijd bent getrouwd, wijs ik met mijn grote wijsvinger naar jou. Het klinkt zo zwaar en ontmoedigend als je dit leest. Ik – de erotische masseur – word er zelfs een beetje depressief van! Is er hoop?!

Er is zeker hoop… althans voor sommigen. Mijn briljante idee was om deze heer met iemand te koppelen die ik ken. Enthousiast was hij zeker maar een tikje onzeker over wat hij kon verwachten. Dit is onbekend terrein voor hem en om dan op een seksdate te gaan met iemand blijft spannend. Een gigolo betaal je voor zijn diensten en dan vertrekt hij wanneer de daad ten einde is gekomen. Seks is gegarandeerd en het draait enkel om jouw behoeften. Dat haalt er al veel spanning af. Daarentegen, bij een ‘normale’ date zijn er zoveel onbekende factoren. Je hebt de touwtjes niet in handen. David, de andere man waarvan ik dacht dat hij een leuke match was voor hem, heb ik op de hoogte gebracht. David stemde in, alleen was hij ook bloednerveus. Als ik me goed kan herinneren, heeft hij ook geen actief seksleven. Je kent het verhaal wel, daten sucks! Ze zijn nu met elkaar in gesprek. Het verloopt soepel. Binnenkort zien ze elkaar voor het eerst voor een drankje. Ze weten beiden waar het om gaat en doordat ze beiden met mij contact hebben, zal het gemakkelijker verlopen hoop ik. Ik hoop dat het een succesverhaal wordt.

Ik denk dat ik de smaak heb te pakken. Ignatius de love-doctor. Mensen op deze wijze bij elkaar brengen, lijkt me een leuke nevenactiviteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *