Massagepraktijk Happiness is weer geopend

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Yes, je leest het goed! Na meer dan een jaar met een mini-pensioen te zijn geweest ben ik weer actief. In dit jaar heb ik niet stil gezeten. Oké, dat is niet helemaal correct. Oktober 2017 was mijn eerste maand, die werd doorgebracht met het bingewatchen van mijn favoriete tv series op Netflix. Dit moet iedereen een keer hebben meegemaakt; ongestoord in je pyjama voor de buis zitten. Na een paar weken lanterfanten begon ik met het bouwen van Erotische Massage Academie. In 2018 heb ik twee digitale erotische massage cursussen ontwikkeld voor stellen die hun seksleven willen opfleuren.

Een nieuwe weg ingeslagen
Zoveel vrije tijd hebben geeft je de luxe om over je lot na te denken. We zijn allemaal de architect van ons leven. Elke dag, elke seconde van jouw leven is een kans om een besluit te nemen. Leven is een opeenvolgende reeks van keuzes. Sommige zijn voor de hand liggend en daar hoef je geen seconde over na te denken. Andere keren zijn de consequenties ingrijpend en kunnen leiden tot een groot verlies van status, zekerheid en vriendschap. In april wordt ik 36. Dat is weer een jaartje dichterbij 40. Weer zo’n mijlpaal. Het voorbijgaan van tijd doet je nadenken over je leven, en de impact die het heeft op naasten en je eigen geluk en ontwikkeling. Mijn erotisch masseur carrière heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Maar iets voelde niet pluis. Ik was niet meer gelukkig met wat ik deed. De voldoening die ik er vroeger uit putte ontbrak. Steve Jobs onthulde tijdens een van zijn lezingen aan studenten zijn methode om geluk in het leven te vinden. “Sta elke ochtend voor de spiegel en stel jezelf de vraag: ben ik blij met wat ik vandaag doe met mijn tijd? Als je antwoord drie dagen lang ‘nee’ is, is het tijd om iets anders te gaan doen”. Het heeft bij mij langer dan drie dagen geduurd voordat ik eindelijk naar mijn intuïtie heb geluisterd. Dus heb ik de moeilijke keuze moeten maken om een comfortabele, goed betaalde baan deels op te geven. Ik heb gekeken naar mijn opties. En als de architect van mijn leven heb ik besloten om wijzigingen aan te brengen. Ik heb gekozen om door te gaan als ontspannings-, en sportmasseur. De erotiek heb ik laten vallen omdat het niet meer bij me past. Dat zal inhouden dat ik veel trouwe klanten moet teleurstellen met mijn keuze. Dat gevoel is goed geplaatst gezien er zo weinig alternatieven zijn. Ach, het universum houdt niet van leegtes. Mijn absentie zal opgevuld worden door een charismatische figuur die de behoefte van de markt weet te bevredigen.

Werken aan mijn grote droom
Mijn plannen zijn om mezelf in de komende maanden om te scholen naar programmeur. Al sinds mijn tienerjaren had ik de droom om programmeur te worden. Het fascineerde me enorm. Blijkbaar was ik er niet klaar voor. Na meer dan 15 jaar ben ik nu bereid om deze latente droom leven in te blazen. Ik kan niet onder woorden brengen hoe vrolijk en trots ik ben op de keuze die ik heb gemaakt. Mijn hart vertelt mij nu dat dit mijn droombaan zal zijn. Masseren zal ik altijd blijven doen. Maar hoogst waarschijnlijk zal het afnemen naarmate mijn programmeer carrière vorm begint te krijgen. Dat kan nog minstens 2 jaren duren. Dit is goed nieuws voor degenen die van uitstekende massages houden.