Ontmaagding verkopen voor £2.3 miljoen

Onbevlekt zijn. De kuisheid van een vrouw werd van oudsher erg beschermd. Een vrouw die voorhuwelijkse geslachtsgemeenschap had, werd gelabeld als hoer. Dit was een grote schande voor de familie. Haar kans om uitgehuwelijkt te worden aan een gerespecteerde echtgenoot met status en rijkdom was praktisch nihil. De veiligheid en het voortbestaan van een vrouw was afhankelijk van haar sociale omgeving. Een echtgenoot zou de verantwoordelijkheid om haar te beschermen en te verzorgen, wat voorheen door haar familie werd uitgevoerd, op zich nemen. Het huwelijk was en is nog steeds een statussymbool, een ‘fantasie’ die velen minstens één keer in hun leven willen meemaken. In seculaire samenlevingen worden de fundamentele waarden van het huwelijk, het gezin en de maagdelijkheid afgebroken. Daarentegen zijn deze waarden in theocratische samenlevingen onveranderd gebleven.

De prachtige film Memoirs of a Geisha illustreert hoeveel waarde een maagdelijke vrouw heeft. De aantrekkelijke Geisha was in staat een rijke zakenman aan de haak te slaan. Hoewel het een film is, onthult het de realiteit. Dat noem ik pussy power. Het is een feit dat een vrouw wordt geboren met waarden: haar schoonheid en haar vruchtbaarheid. De waarde van een man zit in zijn vermogen om te produceren. Als hij niet produceert, heeft hij geen maatschappelijke waarde. Dat is vast de reden waarom er geen waarde wordt gehecht aan zijn kuisheid. Een andere reden waarom de kuisheid van een vrouw van belang is, is dat het de kans op vaderschapsfraude uitsluit. Vroeger, toen ik nog een knul was, had ik een oom met een dochter die niet op hem leek. Ik zei toen tegen mijn ouders en zussen dat het vast niet zijn kind was. Mijn ouders reageerden niet. Mijn zussen ontkenden het. Ik dacht bij mezelf: waarom ziet niemand wat zo overduidelijk is? Hoe kan mijn oom zo blind zijn? Op jonge leeftijd had ik een goed voorbeeld gezien van vaderschapsfraude. Pas jaren later kwam de vrouw ervoor uit dat hij niet de biologische vader was. Het moet zeker een klap in zijn gezicht zijn geweest om te ontdekken dat hij zo lang voor de gek was gehouden.

In westerse landen wordt kuisheid gezien als ouderwets. Een relatie aangaan met een maagd wordt steeds minder populair. Een maagd is een individu dat geen ervaring heeft met seks. Waarom zou je tegenwoordig willen wachten met trouwen voordat je seks hebt wanneer overal kandidaten te vinden zijn die gewillig zijn om het bed met je te delen? Seks is in overvloed verkrijgbaar. Dit heeft de waarde van de poes enorm laten dalen. Mijn moeder zei een keer dat je eerst de waar moet testen voordat je ermee trouwt. Ze heeft gelijk. Zodra je het contract hebt getekend om erachter te komen dat je op seksuele vlak niet op dezelfde golflengte zit, is het ontbinden van het huwelijk iets wat niet vlug wordt gedaan. Say hello to years of misery!

In Engeland is een griet die claimt maagd te zijn. Ze is een zeer aantrekkelijke student die naar manieren zoekt om haar familie te ondersteunen en haar studie te financieren. Ze kwam op het idee om haar maagdelijkheid te verkopen aan de hoogste bieder, voor 2,3 miljoen pond. Ik weet niet of ze verwaand is of niet. Het is duidelijk dat ze vindt dat haar vagina goud waard is. Is het het waard om  2,3 miljoen pond  te betalen voor een wip die wellicht niet langer dan 15 minuten duurt? Ze is ogenschijnlijk maagd, wat zou zij weten over het bevredigen van een man? Voor zo’n belachelijk bedrag verwacht ik een 10-sterrenservice en geen zeesterseks. De miljardair die dit kan betalen, wens ik succes. Het is iets te duur naar mijn smaak. En als ik een kostenbatenanalyse doe, kan ik me voor dat bedrag levenslang elke dag een nieuwe escort veroorloven. Je kunt haar interview bekijken op http://www.unilad.co.uk/sex/teen-auctioning-her-virginity-finally-sells-it-for-incredible-amount/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *