Ontroerende e-mail van Suzanne

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Wat er allemaal achter gesloten deuren gebeurt, bespreek ik hier in deze blog. Maar hoe ervaren de klanten het zodra ze weer terug zijn in hun eigen wereld? Het is niet aan mij om dit in te vullen. De persoon zelf is de enige die daar uitspraak over kan doen. Een enkeling stuurt mij achteraf een lieve e-mail om me te vertellen over hun ervaring. Met de toestemming van Suzanne plaats ik haar e-mail hier. Ik hoop door middel van deze e-mail aan te tonen dat een erotische massage veel meer doet dan iemand op een oppervlakkige manier raken. Het is prachtig om te zien dat je zo open kunt zijn over je gevoelens zonder gêne. Suzanne heeft iets magisch meegemaakt. Dingen gevoeld en gezien waar ze dacht niet capabel in te zijn. Een ware eyeopener.

Hey Ignatius,

Ik heb de ervaring van vrijdag laten bezinken en wil eigenlijk een aantal woorden (of beter gezegd een half boek) toevoegen aan ons gesprek. Wellicht voor jou overbodige informatie, maar zelf heb ik het gevoel dat ik het met je wil delen. Ik heb nagedacht over de dingen die we besproken hebben. Waarschijnlijk vind je mij (ook nu) wat serieus. Die serieusheid zou ik misschien wat moeten loslaten om het leven meer met een knipoog te kunnen zien, maar het zit ook een beetje in me. Op momenten dat ik iemand niet ken en aan het aftasten ben hoe iemand is en wat ik wel en niet kan zeggen, vind ik het extra moeilijk om mezelf te zijn. Zoals je zelf ook al aangaf, durven mensen soms niet helemaal open/eerlijk te zijn/te zeggen wat ze denken. Ik leer steeds meer over mezelf de laatste tijd en ook van deze ervaring heb ik het gevoel dat ik geleerd heb.

Op zich ben ik een open persoon, maar ik heb momenten ervaren in het verleden waarbij mijn openheid me in de weg zat of het zelfs tegen me liet gebruiken. Ik vind het daarom lastig me direct bloot te geven. Uit zelfbescherming en schaamte laat ik bepaalde informatie achterwege. Dit wil niet zeggen dat ik onzin verkoop, maar wel dat ik verhalen in een andere context plaats.

Ik was erg zenuwachtig toen ik bij jou aankwam. Jij bent het gewend om deze massages te geven, maar ik ben het totaal niet gewend om een massage als deze te mogen ontvangen. Als je me achteraf dezelfde vragen gesteld had, had ik er wellicht met meer openheid op durven antwoorden. Niet dat ik het moment waarop je mij de vragen stelde niet logisch vond, maar het heeft puur te maken met mijn ongemakkelijkheid.

Ik ging weg met een breder beeld dan toen ik binnenkwam. Zoals gezegd was ik behoorlijk gespannen en zenuwachtig. Daarnaast vind ik het moeilijk om de juiste woorden te geven aan mijn gevoelens en gedachten. Soms heb ik tijd nodig om na te denken voordat ik de juiste woorden vind.

Je gaf aan dat je voor de massage een ander beeld van me had dan daarna en dat kan ik goed begrijpen. Naar aanleiding van bovenstaande heb ik het gevoel dat ik mijn antwoorden op je vragen wil aanvullen. Een gevalletje van mosterd na de maaltijd maar toch ga ik het doen.

Ik heb die uitzending van spuiten en slikken gezien, maar destijds heb ik er niet bij stilgestaan dat het iets voor mij zou zijn. Een uitgebreider antwoord op je vraag was geweest dat ik onlangs een filmpje bekeek van een erotische massage (in het kader van zelfbevrediging) en ik besefte dat dit iets is wat ik wilde ervaren. Vervolgens dacht ik terug aan die uitzending en ben ik gaan googelen. Je website en je blog spraken mij meteen aan, daarnaast zie je er goed uit en wil het oog ook wat, I guess. Ik heb nog wel even gekeken of ik iets meer in de buurt kon vinden, maar niets kwam in de richting van het gevoel dat ik bij jouw massagepraktijk had. Ik stelde die verwachting graag boven de afstand die ik ervoor moest afleggen. Daarnaast gaf het me ook een veilig gevoel dat je tijdens die uitzending openlijk sprak over je massages.

Over de verwachting gesproken. Zoals ik al zei heb ik geprobeerd er op voorhand niet te veel van te verwachten aangezien mijn Ayahuasca reis in zekere zin een beetje tegenviel, juist doordat ik een bepaalde verwachtingen had. Ik wist ook niet zo goed wat ik kon verwachten. Na de massage was ik overweldigd en emotioneel door de dingen die je me hebt laten ervaren. Ik heb mezelf nog nooit op die manier meegemaakt. Ondanks dat ik wel orgasmes heb gehad, met name door zelfstimulatie en alleen via clitorisstimulatie, ben ik nog nooit zo intens klaargekomen als gisteren. Daarnaast heb ik nooit eerder ervaren hoe het is om te spuiten en heb ik mezelf volledig laten gaan. Ik had je op voorhand deze informatie kunnen geven. Ik had er ook bij kunnen vertellen dat ik luid kan zijn in het uiten van genot, maar dat dit geluid in mij zat, wist ik zelf niet eens.

Naderhand vroeg je mij of het was wat ik ervan verwacht had en ik had daarop willen antwoorden dat het boven verwachting was. Wauw zo intens!! Helemaal van de wereld nog op het moment dat we weer over moesten tot de orde van de dag. Ik kwam voor totale ontspanning en dat heb ik zeker gekregen, maar daarbij heb ik nog veel meer gekregen. Dingen waar ik me op voorhand niet eens een verwachting van had kunnen maken.

Je aanraking, je interactie, de intensiteit van je body-to-body-massage, ik had er geen woorden voor. Die woorden heb ik nu wel. Ik verlang ernaar om dit nogmaals mee te maken en word al opgewonden bij de gedachte aan een vervolg. Een vervolg waarbij ik me meer open durf te stellen en ik geen ander beeld van mezelf hoop te schetsen dan de werkelijkheid.

Na de intense/bijzondere ervaring van vrijdag wilde ik dit graag aan je kwijt. Ik begrijp heel goed dat wij hier anders instaan. Voor jou is het onderdeel van je werk, maar voor mij was het een drempel die ik over ben gegaan. Ik schrijf over mezelf en over mijn gevoelens, maar ben ook nieuwsgierig geworden naar jou en jouw kijk op het leven.

Zoals je ziet ben ik lang van stof. Voel je vooral niet verplicht hierop te reageren. Ik hoop dat je in ieder geval de tijd wilt nemen dit te lezen en mij het voordeel van de twijfel wilt geven met betrekking tot je visie op het vrouwelijk geslacht ;).

Een vervolgafspraak zal even op zich moeten laten wachten, maar ik heb een fijne ervaring om in de tussentijd aan terug te denken. Bedankt daarvoor!