Onwetende Milfy’s ervaring met opa en de neger

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Is leeftijd is maar een getal? Wat vind jij daarvan? Ik vind het deels BULLSHIT en deels waarheid. Prima uitspraak voor wie jong van geest is, zich hip gedraagt en kleedt. Over smaak valt niet te twisten. Je gedraagt je zoals je je wilt. Het is allemaal zo persoonlijk en relatief. Maar zodra het gaat om fysieke of soms mentale prestaties kom je niet meer zo makkelijk weg met ‘gast, leeftijd is maar een getal. Wist je dat niet?’ Leeftijd speelt dan een cruciale rol. Hoe ouder je wordt, hoe meer je lichaam achteruit gaat. Dat is gewoon een feit. Het verouderingsproces kan vertraagd worden door goede voeding, een uitgebalanceerde lifestyle, en lichamelijke en mentale gymnastiek. Simpel, toch? Dat is zo vanzelfsprekend dat ik het eigenlijk niet eens hoefde te benoemen.
Maaaaaaar, er zijn altijd enkelingen die zoiets vanzelfsprekends niet direct spotten. Misschien is jou ook weleens overkomen dat iemand met een vlotte babbel je heeft omgepraat.

Dat was het geval bij hot Milfy. Als een getrouwde vrouw van 40+ had ze recentelijk een nieuwe wereld ontdekt genaamd ‘minnarenland’. Haar man is een rokkenjager zoals bijna elke Antilliaan. Het zit in hun DNA. Andersom was het voor haar strikt verboden om naar strange penis kijken. Dit zou hem doen ontploffen. Ze wist dat hij niet te vertrouwen was, maar ze kon zijn negerpenis niet weerstaan. “Het is zo verdomd lekker”, zei ze met wijd open ogen en een lach die akelig in de buurt kwam van die van een bezeten persoon. Na jaren trouw aan hem te zijn geweest, werd ze het eenzijdige arrangement beu. Als hij rond neukte, dan zij ook! Ze begon me te vertellen dat er zoveel lekkers rondloopt in dit ‘minnarenland’. Jammie. “Maar Ignatius, het is niet zo gemakkelijk om een goede te vinden. Ze hebben allemaal mooie praatjes. Dan kom je erachter dat het niet de moeite waard is”. Veel vrouwelijke lezers zullen het met haar eens zijn. Ze zullen vast die rare hoofdbeweging maken die vele vrouwen maken (dat de hevigheid van hun statement moet benadrukken) en zeggen “Meissie! Ik weet precies waar je het over hebt… aha”.

Ik moet opkomen voor de mannen. Het is niet gemakkelijk om een goede minnaar te zijn. Het vergt veel gevoeligheid, kracht en uithoudingsvermogen en, de favoriet van elke vrouw, paranormale gaven. Want praktisch iedere vrouw heeft de onrealistische verwachting dat haar minnaar haar gedachten moet kunnen lezen. O ja, en een grote worst. En spijtig genoeg moeten mannen het doen met het gereedschap waarmee ze zijn geboren.

Ze was een heer tegengekomen die wat ouder was dan zij, veel ouder. Hij had de 60 jaar al bereikt maar aan zijn libido mankeerde niks. Althans, hij was nog altijd bezig om vrouwen te versieren. Blijkbaar had hij hier al jaren ervaring mee, want hij wist deze Milfy goed in te palmen ondanks zijn grijze haren. Zijn onwrikbare zelfvertrouwen en grandioze praatjes over zijn kunde in bed maakten haar ontvankelijk voor zijn avances. Ze aarzelde vast nog wel even, waar was ze mee bezig? Maar zijn woorden leken wel toverspreuken die haar verstand op nul zetten. Een paar keren zijn ze op een date gegaan. Hij had zelfs voor haar gekookt.  Volgens haar was hij een fantastische kok… Dat bleek achteraf gezien het enige wat indruk had gemaakt. Uiteindelijk kwam de avond tot het hoogtepunt: de daad. Jammer genoeg klapte zijn vuurwerk niet hard. “Het was zo gedaan” vertelde Milfy.

Ik was verbaasd dat zij verbaasd was dat hij niet kon presteren als een dekhengst in zijn bloei. Milfy wist niet beter! Laten we het maar wijten aan haar gebrek aan ervaring. Ik keek haar aan en zei “Wat had je verwacht?! Die gast is een opa! Dit moet je toch niet verbazen? halloooo!” Iedereen had haar kunnen vertellen om niet te hoge verwachtingen te hebben. Door schade en schande wordt men wijs. Nou, van fysieke schade was er niet echt sprake van aangezien hij niet echt kon presteren. Het zou me niet verbazen als hij al hijgend en bezweet moeite had gehad om een erectie te behouden en zelf ook nog in balans te blijven. Multi-tasken is geen makkie, vooral als het gaat om seks.

Milfy heeft bij mij op tafel aan den lijve ervaren dat leeftijd wel degelijk een verschil maakt. Dat ze van elk moment had genoten, is heel licht uitgedrukt. Net als opa was ze van top tot teen bezweet. Toen ze de opdracht kreeg om rechtop te staan, pakte ze haar hoofd vast met beide handen om het gedraai in haar hoofd te stoppen. Ze wankelde op beide benen. Had ze niet tegen me aangeleund, was ze vast op haar kont gevallen. “Had je maar de wandelstok meegenomen van opa. Die heb jij op dit moment hard nodig” fluisterde ik in haar oren terwijl ik haar stevig van achteren omhelsde. De tafel was kletsnat door haar orgasmes, en op alle plekken waar ze meer dan een paar seconden stond, vormden zich plasjes. Er kwam geen eind aan de natte orgasmes, haar gekreun en gehijg.

Als mooi aandenken trof ik later overal haar haar aan. Als het langer zou zijn doorgegaan, had ze een pruik nodig gehad om kale plekken te gaan bedekken. Door deze neger heeft ze gemerkt dat meer te ontdekken valt in ‘minnarenland’ dat elke seconde de moeite waard is. Het was zeer aangenaam om zoveel warme knuffels van waardering te ontvangen. Graag gedaan meid, graag gedaan. Zien is geloven! De ex-onwetende Milfy weet nu waar ze moet zijn als ze vuurwerk wil zien. Hint: het is niet bij opa.