Over mij

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Massagepraktijk Happiness

Ignatius - massagepraktijk Happiness. Erotische massage voor vrouwen en mannen

Mijn naam is Ignatius. Ik ben al sinds mijn tienerjaren actief als masseur. Mijn passie voor masseren heb ik ontdekt dankzij mijn zussen. Die waren onder de indruk van mijn heerlijke massages. Het is door hun aanmoediging dat ik me ben gaan verdiepen in het masseren.
Toen de gelegenheid zich aanbood ben ik massagecursussen gaan volgen en met masseurs kennis uit gaan wisselen. Ik ben me gaan specialiseren in integratieve massage. Deze massagediscipline behandelt de mens als geheel: zowel lichamelijk als geestelijk. Mijn nieuwsgierigheid naar de werking van de mens is onverzadigbaar.

De behoefte aan menselijk contact en oprechte aandacht is waarvoor cliënten ook naar me toe komen. Mijn massage maak ik gedenkwaardig door een relaxte sfeer te creëren waar je je helemaal thuis voelt.  Bij mij mag alles besproken worden er bestaan geen taboes. Dat maakt het zo bijzonder, je hoeft je nergens voor te schamen. Elke massage is een samenwerking naar het realiseren van jouw verlangens. Uitermate persoonlijk en op maat.
Met menselijk contact en door een hemelse ontspanningsmassage te geven, creëer ik een veilige ruimte waar iedereen zichzelf kan zijn, waarbij je uiting kunt geven aan opgekropte emoties en dat zonder veroordeeld te worden.
Dat is wat je van mij kunt verwachten: professionaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht. Deze service kom je niet overal tegen!

De naam Happiness omschrijft precies wat je te wachten staat. Mensen komen keer op keer terug door de bijzondere ervaring die zij beleven. De ervaring bestaat niet enkel uit een massage, maar uit alles eromheen. Naast een degelijke ontspanningsmassage werken we nauw samen aan het verkennen van jouw lichaam en jouw specifieke behoeftes. Samen gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past en dit integreren we in de behandeling.
De massages zijn geheel op maat. Het is een ontdekkingsreis die we gezamenlijk maken.

Een gemiddelde beoordeling van 4.94 sterren uit de 165 beoordelingen