Redacteur gezocht, in natura betaald

Het is een poosje heel stil geweest op de site. Het is meer dan 2 maanden geleden dat ik voor het laatst een bericht heb gepubliceerd. Voor degene die zich zorgen maakte om mijn welzijn… niks aan de hand, alles gaat prima met mij. Ik ben mijn trouwe lezers niet vergeten. De reden waarom wekelijks geen berichten waren gepubliceerd kwam deels door het kostenplaatje van mijn redacteur. Daar bovenop liep de relatie tussen mijn redacteur en ik niet soepel. In een van de laatste correspondentie liet ze weten dat ze zich niet kon vinden in mijn schrijfsel. Ik kon niet bevatten wat ze tegen mij zei. Juist dit wou ik in het begin vermijden. Een redacteur die het enkel voor het geld doet zal niet goed werk verrichten. Daarom had ik haar tijdens de sollicitatiegesprek nadrukkelijk laten weten wat de inhoud van de artikelen zijn. Ze werd geïnstrueerd om een paar artikelen te lezen zodat ze een beter beeld kreeg van wat haar te wachten stond. Ze is aangenomen omdat ze geen enkel bezwaar had. In het verleden was ik een keiharde onderhandelaar geweest. Een win-win uitkomst voor beide partijen was niet mijn grootste belang. Een krent zijn is nooit goed. Die les heb ik moeten leren. Met mijn laatste redacteur wou ik niet dezelfde fout begaan. Als gevolg hiervan ging ik met al haar eisen akkoord. Hielp deze benadering? Uiteindelijk is het samenwerkingsverband verbroken, dus het was toch niet een succes. Het komt erop neer dat het geen goeie match was qua persoonlijkheden. Daar valt weinig aan te doen. Haar bijdrage wordt enorm op prijs gesteld. Van tegenslagen wordt je sterker en slimmer. Het is nogal frustrerend. Maar dat is onderdeel van ondernemerschap. Hoewel ik nog niet in geslaagd ben om een langdurige redacteur te vinden die op dezelfde golflengte zit als ik, geef ik niet de moed op.

Redacteur gezocht… ben jij die top vent of meid?

Je moet je omcirkelen met gelijkgestemde mensen. Individuen die je kennen en begrijpen. Daarom heb ik besloten om hier een oproep te doen. Ben jij een taalkundig sterk, en zal je het leuk vinden om mijn artikelen te redigeren? Dan ben ik op zoek naar jou. Ik zoek naar serieuze en competentie schrijvers die durven risico’s te nemen en durven suggesties te doen. Meerdere redacteurs zijn gezocht!
Jij wordt royaal beloond met een massage van jouw keuze. Maandelijks een paar keer kosteloos gemasseerd worden klinkt niet verkeerd, toch? Gebruik de onderstaande formulier om jouw motivatie op te sturen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details en voorwaarden te bespreken. Denk jij niet geschikt te zijn, maar wel iemand te kennen die de uitdaging wel aankan? Stuur hun contactgegevens op.

[gravityform id=”10″ title=”true” description=”true”]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *