• image

Solo-neuken als een pro [Vrouwen-editie]

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Heb je ooit een vrouw met trots horen zeggen: “Ik heb GEEN man nodig! Girl Powerrrrr YEAH!”? Ja, ik wel en het was niet tijdens een aflevering van GTST. Er bestaan echt vrouwen die zo praten. Whatever, als ze hun leven prima vinden zonder man ben ik blij voor ze. Kijk maar naar lesbo’s, die doen het prima zonder een penis in hun leven. Hoewel ze toch speeltjes gebruiken die verschrikkelijk veel lijken op een penis. Ik weet niet meer welke komiek het zei, maar zijn grap gaat als volgt: “Als lesbiennes van vrouwen houden, wat doen ze dan met dildo’s? Je hebt je keuze gemaakt toch? Blijf van de piemels af!” Ik snap zijn logica wel.

Het leuke aan mijn beroep is dat mensen eerlijk(er) zijn over hun behoeften. Die informatie die ik lees in tijdschriften van zogenaamde experts, is soms grote onzin die ze uit hun reet hebben getrokken. Dus ja, vrouwen houden van NASTY sexy time. Heb nog geen vrouw ontmoet die in praktijk echt houdt van het lief en teder gebeuren. NEVERRRR! Ze roepen allemaal dat ze het nodig hebben, maar in realiteit pakt het altijd anders uit. Wat een verrassing, dat wat een vrouw zegt te willen en waar ze daadwerkelijk positief op reageert in vele malen van elkaar afwijken… *sarcasme*

Arm meisje, wat doe je als je even geen bruut vindt die je service verleent zoals die knapperd bij de garage die de deuk uit je bumper haalt? Soms moet je zelf zorgen dat je jeuk wordt bevredigd. Je bent vast gewend om het te doen met een vibrator of dildo terwijl je op je rug ligt. Boring en lazy! Koop eens een dildo met een zuignap en duw die tegen een deur aan. Ziezo, je eigen stunt cock zonder een man erbij nodig te hebben. Ga maar lekker los met het stoten.