Ik stop ermee. Op 30 oktober gaat Massagepraktijk Happiness gaat dicht

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

YES! Je hebt de titel goed gelezen. Massagepraktijk Happiness sluit haar deuren op 30 oktober 2017. Je hebt dus nog bijna 3 weken de kans om een afspraak te maken.
Dit zal een shock zijn voor velen dat ik abrupt de keuze maak om te stoppen. Laat mij vertellen wat mijn motivatie is voor mijn besluit. Sinds mei 2014 ben ik begonnen als professional. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt. Het heeft mij onwijs veel plezier gebracht. De meest intieme levensverhalen die mensen met mij hebben gedeeld, fascinerende gesprekken over uiteenlopende onderwerpen. Ook de stoute fantasieën op mijn bucketlijst heb ik volledig kunnen afvinken. Ik ben enorm dankbaar voor de kansen en lessen dat het beroep (erotisch) masseur mij heeft gegeven.

In 2015 begon ik na te denken over de toekomst: wat ga ik met mijn leven doen? Zal ik de rest van mijn leven werkzaam zijn als professionele masseur? Al vlug wist ik dat dit niet voor mij weggelegd was. Het idee om de rest van mij leven iets te doen gaat tegen mijn natuur in. Ik hou van variatie en verzet mij zodra het te eentonig wordt. De stimulerende sensatie dat ik ervaar als ik het onbekende instap doet me levendig voelen. Hoewel het een leuk beroep is om te beoefenen wist ik al direct dat dit niet forever zou doen.

Tijd… is voor mij het meest essentieel in leven. Tijd om te doen, staan en gaan waar ik wil zonder mij beperkt te voelen. Ik hunker naar vrijheid; vogelvrij zijn. Als eigenaar van mijn praktijk heb ik genoten van meer vrijheid dan in voorgaande jaren. Als meer dan 3.5 jaar bepaal ik iedere dag wanneer ik mijn bed uitstap. Had ik geen zin om te werken op een bepaalde dag, dan kon ik zonder overleg niet werken. Enorm fijn gevoel om te hebben. Medelijden had ik met de mensen die iedere ochtend verplicht waren om naar hun werkplaats af te reizen om daar 8 uur of langer werk te moeten verrichten. Ikke niet! Mijn leven is altijd zo geweest, weinig werken en meer tijd spenderen aan dingen die ik leuk vind. Hoewel ik vaak mijn dag lamballend doorbracht… ik ben daar schuldig van! Voor een baas werken was nooit goed afgelopen. Ik ben te excentrisch daarvoor… ongeschikt! Dus als jij ook nergens je thuis voelt dan is er hoop: wordt ondernemer.

Als een baan mij niet meer beviel nam ik zonder veel nadenken ontslag. Zorgen maken om geld deed ik amper. “Het komt allemaal goed” was mijn mantra. Met een glimlach loungde ik op mijn bank in de zon. Een andere keer kocht ik een dure playstation game en doorbracht een week lang achter de tv. Als ik naar mijn bankrekening keek was het volkomen onverantwoord om zo’n spel te kopen terwijl er amper geld was om mijn vaste lasten te kunnen betalen. “Who cares! I’m having fun! Geld is een zorg voor morgen. Laat me nu genieten van dit fantastisch spel dat mij zoveel vreugde geeft” was mijn innerlijke dialoog met mijn analytische, angsthaas-kant. Het gevoel dat ik weer vrij was overheerste. Het was euforisch dat gevoel van vrede, vertrouwen en blijdschap. Na 2 weken spelen besloot ik om een baan te zoeken, gewoon omdat ik er toen zin in had. Ik ben zonder veel moeite aangenomen bij mijn voormalige werkgever, in een periode waar ze claimde het enorm moeilijk was om binnen te komen. Easy peasy! Weer aan de bak. Het geld begon weer te stromen. Alles kwam goed! Dit is the story of my life.

Hetzelfde gebeurde toen ik mijn contract niet meer verlengd werd en ik ontslagen werd. Ik besloot nooit meer voor een baas te werken. Het was marteling om naar werk te fietsen en 9 uren van de dag aan kwijt te zijn. Geestdodende werkzaamheden verrichten als een robot. Ik maakte een gelofte nooit meer vrijwillig controle over mijn tijd te overhandigen aan een ander. Zo is Massagepraktijk Happiness ontstaan. Na mijn ontslag had ik maar een beperkte buffer van 5-6 maanden. Dan was het geld op. Niemand kwam me redden. Het was swim or sink. Ik was een amateur masseur die in 6 maanden tijd een succesvolle praktijk wou opzetten. Dat was mijn intentie. Mijn doel bleek op eerste gezicht onrealistisch en onhaalbaar. Over het algemeen duurt het ongeveer 5 jaar om een naam voor jezelf te maken en je klantenkring te groeien. Dit was het geval voor vele collega’s. Deze tijd had ik niet. Het moest A.S.A.P. (as soon as possible) gebeuren. Wat haalbaar en realistisch was negeerde ik. Hoe dan ook bleef ik geloven in mijn visie. Het universum zou het een werkelijkheid maken! Natuurlijk had ik momenten waar ik zei “Ooo, shit! Waar ben ik mee bezig! I’m fucked!”. De zachte stem die mij altijd bijstond in tijden dat ik aan mezelf twijfelde, fluisterde in mijn oor “heb vertrouwen, geloof in jezelf. Het komt goed. Je zult het wel zien”. Hij wist me altijd gerust te stellen met zijn boodschap om te vertrouwen. De laatste maand toen mijn geld bijna op was begon mijn praktijk magisch voldoende geld te genereren om van te leven. Magisch! Het kwam weer goed!

Al maanden heb ik het gevoel dat ik stagneert in mijn groei als masseur. De creativiteit stroomt niet meer. Ik heb mijn piek bereikt en voel dat ik niet verder aan het ontwikkelen ben. Dat is zeer frustrerend. Al mijn doelen heb ik bereikt. De ontwikkeling van de meest unieke erotische-, body-2-body-massage, en drie boeken zijn het resultaat van mijn werk. Dit had ik nooit geanticipeerd.
Zal ik volkomen afstand doen van de branche? Neen, ik ben te dankbaar voor wat het mij heeft gebracht. Op 30 oktober 2017 sluiten de deuren van mijn praktijk, echter zal ik mijn hele leven blijven masseren als hobbyist. Ik wil mijn inkomen niet verdienen met masseren. Deze website blijft bestaan om mijn lezers op te hoogte te houden van mijn activiteiten. De boeken ‘Sexcapades’ en ‘Erotische Massage Voor Stellen’ worden in 2018 gelanceerd. De tijd is aangebroken om de fakkel door te geven aan de volgende generatie. Daar ga ik me nu op storten. Komend jaar zal ik mijn dagen vullen met schrijven. Mijn doel is om Erotische Massage Academie uit te groeien tot het platform waar alles omtrent erotisch masseren geleerd kan worden; voor stellen, hobbyisten en professionals.

Het is weer tijd om mijn geloof in het universum op proef te stellen. Ik heb een beperkte financiële buffer en geen plannen om in loondienst te treden. Zal ik zwemmen of zinken? Mijn intentie is een groot bedrag te manifesteren waardoor ik 5 jaren lang niet hoef te werken. Zodat ik in alle comfort aan mijn zakelijke doelen kan werken. Ik vertrouw erop dat ALLES GOEDKOMT. Een paar weken terug heb ik voor de eerste keer in mijn leven de loterij gewonnen. Toeval? Ik dacht het niet! Alles komt goed!

Mijn gift aan jou is om je kennis te laten maken met jou innerlijke God(in) die je dromen kan manifesteren zoals ik dat doe. Jij creëert je eigen werkelijkheid. Ik ben een beoefenaar van de wet van aantrekkingskracht. Als je niet weet wat dat inhoud moet je de film ‘The Secret’ zien. Het is op Netflix te zien. Op Youtube vind je voldoende fragmenten. Dit is een van de films die je leven voorgoed verandert. De meest prominente spreker is Esther Hicks. Ze is een vrouw die een entiteit genaamd Abraham channelt – een mooi woord voor het telepathisch communiceren met een zeer hoogontwikkelde spirituele entiteit, die universele wetten aan ons doorspeelt. Het klinkt heel zweverig, dat moet ik bekennen. Laat dat je niet afschrikken. Het is heel toegankelijk en praktisch advies. Toen ik de film voor het eerst zag doordrongen haar woorden mijn ziel. Het was alsof wat ze zei ik op spiritueel niveau wist, alleen vergeten was. Het leek wel of ik herboren was. De universele waarheid weer aan mij onthuld werd. Mijn hart maakte sprongen.
“Ja, je trekt daadwerkelijk aan waar jij je aandacht op richt. Goed of kwaad” zei ik tegen mezelf. Voor mij is dit een feit gezien ik voldoende ervaringen heb met bewust omstandigheden, geld en mensen te manifesteren. Twijfel en angst waren de boosdoeners die het manifesteren van mijn wensen uitstelde.

Take care!

P.S.
Hoewel ik mijn deuren sluit mag je me natuurlijk benaderen met je vragen. Ik bijt niet meer 😉