Veelgestelde Vragen

Welke type massage wordt gegeven?
Je hebt keuze uit: ontspanningsmassage of sportmassage.
Werken er ook dames?
Nee, ik ben een ZZP’er.
Geef je nog erotische massages?
Nee, sinds januari 2019 heb ik besloten om geen erotische massage te geven. Nu stort ik me volledig op ontspannings- en sportmassages.
Wat is het verschil tussen een ontspanningsmassage en sportmassage?
Een ontspanningsmassage is meer intuïtief en minder rigide dan een sportmassage. Het doel van een ontspanningsmassage is om jou tot rust te brengen en niet zozeer focussen op het verhelpen van spierklachten. Het is in tegenstelling tot sportmassages zachter, en vloeiender. Bij sportmassages wordt er expliciet gewerkt aan het verhelpen van spierklachten. Dat houdt in dat er meer aandacht wordt besteed aan probleemgebieden (als die er zijn) vergeleken met de rest van het lichaam. Er zit net iets meer structuur in en is een tikje steviger.
Hoe lang duurt een massage?
Er zijn drie mogelijkheden: 60, 90 of 120 minuten. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken. Klik hier.
Met welke buslijn moet ik reizen?
Binnen 10 minuten ben je op locatie met het openbaar vervoer vanaf station Eindhoven. Je neemt buslijn 324. Uitstappen bij bushalte Tivolilaan. Om uitgebreid je route te plannen raadpleeg www.9292.nl.
Is er voldoende parkeergelegenheid?
Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. Het is GRATIS!
Ik woon best ver van jou. Kom je mijn richting op?
Helaas niet. Onder geen enkele omstandigheid reis ik af naar klanten. Ik ben gevestigd in Eindhoven en werk enkel in deze stad.
Ik heb zin om veel verder te gaan dan je omschrijft op je site. Sta jij daar voor open?
Ik ben geen gigolo maar een masseur. Als je op zoek bent naar meer zijn er honderden masseurs waar je naartoe kan gaan om die wensen in vervulling te brengen. Ik ben heel direct en open over wat je wel en niet kan verwachten. What you see is what you get! Stoor me niet met dit soort verzoeken.
Ken jij erotisch masseurs in mijn buurt?
Als je op zoek bent naar een erotisch masseur in jouw buurt kan ik je daar niet mee helpen. Gebruik Google om masseurs in jouw buurt te vinden.
Moet ik iets meenemen?
Nee. Je hoeft niks mee te nemen. Mocht je gemasseerd willen worden met jouw favoriete massageolie dan mag je die meenemen.
Wat zijn jouw werktijden?
Ik masseer zowel op werkdagen als in het weekend van 9:00 uur tot 22:00 uur. Neem vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken Klik hier.
Hoe lang van tevoren moet ik een afspraak maken?
Ik heb geen lange wachtlijsten. Gezien de aard van mijn business boeken mensen op dezelfde dag of enkele dagen vooruit een behandeling. Kortom, mensen boeken meestal last-minute. Dus ik weet niet hoe mijn planning de komende dagen eruitziet. Als je een afspraak wilt maken kan je gerust bellen of per mail enkele data en tijdstippen opsturen waarop je kunt. Klik hier om een afspraak te boeken.

Masseren gaat alleen op afspraak. Het is niet mogelijk om spontaan voor mijn deur te verschijnen!

Hoe kan ik een afspraak maken of afzeggen?

Je kunt me telefonisch of per mail bereiken. Voor de contactgegevens, klik hier.
Moet ik contant betalen of kan ik het bedrag overboeken?
Betaling gaat bij voorkeur contant of d.m.v. overboeken.
Kan ik mijn eigen massageolie meenemen?

Jazeker.
Masseer je mannen of vrouwen?
Ik masseer zowel mannen als vrouwen.
Geef jij ook tandem/four hands massages?
Nee, ik werk alleen en kan dus geen tandem/four hands massages geven.
Ik wil mijn partner een massage cadeau geven en toekijken. Kan dat?
Dat kan. Bel of e-mail mij om het verder te bespreken.