Waarom kreunen en schreeuwen vrouwen zo gedurende seks?

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige vrouwen onwijs hard kreunen als ze genomen worden? En als het een dekhengst bruut is die hen goed beet heeft, kreunen en schreeuwen ze hun stembanden kapot… van genot natuurlijk. Het genot van een vrouw wordt vaak gepeild aan de hand van de geluiden die ze maakt. Ligt ze daar levenloos als een sekspop die je blik tegemoet komt met een blanco staar des leegte? Dan gaat er een alarm bij je af dat zegt: “GEVAAR, GEVAAR! Ik doe iets niet goed. Harder stoten!” Als ze tekeergaat als het bezeten meisje in de horrorfilm ‘ The exorcist’ voel je je als een koning met een gouden lul.

Mannen staan niet bekend om hun gekreun of geschreeuw. Het enige wat men van een man wil weten, is hoe groot hij geschapen is. Is hij een automonteur met een grote gereedschapskist die uitgerust is met heavy duty gereedschappen, die klussen van elke omvang aankunnen? Of is hij een plastische chirurg die met kleine instrumenten werkt om zo min mogelijk schade aan te richten? Je zou eens niet weten of hij een ingreep heeft gedaan. Laat me je vertellen dat mannen over het algemeen niet erg kreunen, laat staan schreeuwen. De meest voorkomende reactie tijdens een orgasme is het onregelmatig knipperen van de oogleden. Voor de rest liggen ze daar heel vredevol en voldaan. Het is net niet levenloos te noemen. Een thumbs up, twee zelfs, een kuch en een knipoog is voor hen verre van levenloos. Aah, mannen… zo bescheiden… zo heimelijk… zo energiezuinig.

Vrouwen zijn in wezen veel sensueler dan mannen. Dat moet wel omdat het voortbestaan van de mensheid grotendeels door moeder natuur op hun schouders wordt gezet. Hoe vaker ze hun benen spreiden (zonder voorbehoedsmiddelen natuurlijk) hoe meer koters er rondkruipen. Getrouwde mannen denken vast dat dit grote bullshit is omdat ze elke avond naast een vrouw slapen die dezelfde temperatuur heeft als een koelkast. Ja, het klopt dat vrouwen meestal het initiatief nemen om een eind te maken aan intimiteit. Dat is een onderwerp dat hier niet besproken wordt. Vergeet niet de beginperiode van een relatie en toen het baby-making-seizoen was aangebroken. De woorden ophouden en stoppen klonk toen onbekend in hun oren. Ze veranderen in seksdemonen die levensenergie putten uit de magische penis. Met de intensiteit en gedrevenheid zoals ze neuken, lijkt het wel of ze deelnemen aan de olympische spelen. Ze gaan voor goud.  De meeste mannen vinden dit in het begin fantastisch. Maar velen merken na enkele weken of maanden dat hun lichaam bezwijkt onder de hoge eisen van de seksdemoon. Het valt niet bij te benen. Watjes! Be careful what you wish for, guys!

Kreunen en schreeuwen is een universeel fenomeen dat in elke cultuur waarneembaar is. Het is een van die dingen waar vrouwen dol op zijn tijdens geslachtsgemeenschap. Het onderdrukken gaat zelden en met veel moeite. Het is een onbewuste respons op een penis of dildo die hen penetreert. Het geschreeuw en gekreun neemt toe naarmate ze een orgasme bereiken. Soms kan een vrouw zo luid zijn dat mijn oren ervan beginnen te suizen. Over zo’n vrouw met de hardste schreeuw heb ik laatst nog geschreven. Als ik mijn buurvrouw spreek, kan ze het niet laten om zomaar uit het niets te praten over de verdachte geluiden die ze af en toe hoort. Die glimlach op haar gezicht verklapt alles. Had ik maar geluiddempende muren. Mijn oren suisden van het geluid dat ze maakte. Maar heeft gekreun en geschreeuw naast het strelen van hun partner’s ego nog een andere functie?

Wetenschappers hebben ontdekt dat vrouwtjes-primaten kreunen tijdens de geslachtsgemeenschap. Dit gedrag is uitsluitend bij polygame primaten zichtbaar. Gorilla’s zijn monogaam en kreunen of schreeuwen niet als ze door hun partner worden genomen. De keerzijde van geluid is het risico lopen de aandacht te trekken van ongewenst gezelschap zoals roofdieren. De basale drijfveer om geslachtsgemeenschap te hebben, is het voortplanten. Onze handelingen met betrekking tot seks zijn gericht op de kans op bevruchting te vergroten. Door gekreun trekt een vrouw de aandacht van andere potentiële partners die ook met haar willen vrijen zodra de eerste partner de scene verlaat. Deze man ejaculeert zijn zaad in haar. De vorm van de eikel  fungeert als een soort schep die de zaadlozing van de concurrent uit de vagina schept. Er is ook ontdekt dat sommige zaadcellen soldaatjes zijn die de concurrerende zaadcellen aanvallen. Deze oorlog zorgt ervoor dat de meest taaie zaadcel de eicel bevrucht. Als resultaat winnen de beste genen wat zorgt voor een uitstekend nageslacht.