• video

Wc-trainingsbril voor mannen

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Als man plas je staand. Zitten doen we pas als we een grote boodschap moeten doen. Gezien we op een dag gemiddeld meer plassen dan ontlasten, staat de wc-bril vaker omhoog. Het is zo’n gedoe om de bril telkens na het plassen weer omlaag te doen, als je al weet dat je hem bij het volgende bezoek waarschijnlijk weer omhoog doet. Vrouwen hoeven in principe nooit de wc-bril op te tillen. Als je samenwoont, heb je vast wel eens ruziegemaakt over het meest triviale onderwerp ooit: de beruchte wc-bril. Vrouwen zeuren vaak bij hun partner: “Hoe vaak heb ik je niet gevraagd om de wc-bril weer omlaag te doen?!” Ik heb nooit begrepen waarom daar zo moeilijk over wordt gedaan. Jij hebt het omlaag nodig, ik omhoog. 50/50 dus. Dit is gewoon een excuus om drama te veroorzaken.

Ik was laatst in Amsterdam op bezoek bij een jongedame die een heel bijzondere wc heeft. Deze speciale toilet kan voorgoed een eind maken aan de strijd tussen mannen en vrouwen. Ik noem het de wc-trainingsbril voor mannen. Als de video bovenaan dit artikel het niet doet, klik dan hier. De wc-bril gaat automatisch weer omlaag. Dus het is vrijwel onmogelijk om staand te plassen zonder de bril zelf omhoog te houden. Hoewel het een fantastische gimmick is die bij veel dames in de smaak zal vallen, zal deze bril grote ergernis bezorgen bij mannen. Een groot voordeel ervan is wel dat urine niet alle kanten op spettert. Dit houdt de boel hygiënisch.

Nu nog een variant bedenken voor vrouwen die hurkend plassen. Ik denk zelf aan een wegwerptrechter. Misschien dacht je dat mannen niet goed kunnen mikken, maar vrouwen zijn wel tien keer zo erg. Laatst nog heb ik een vrouw over de vloer gehad die mijn hele bril en vloer nat had gezeken. Mijn hele voet stond in een grote plas pis. Ranzig! Dit bevestigt weer dat geslacht niets zegt over persoonlijke hygiëne. Vraag maar eens aan een toiletjuffrouw of mannen ranziger zijn dan vrouwen. Dat zal een leuk gesprek worden.