Welke van de 4 covers is het mooist?

Volgend jaar kom ik met twee nieuwe boeken. De titels zijn “Sexcapades” en “Erotische massage voor stellen”. Voor “Erotische massage voor stellen” wordt er een geschikte afbeelding voor de kaft gezocht. Ik heb een paar foto’s gevonden die me welk aanspraken. Het is altijd moeilijk om een keuze te maken. Vandaar het goed is om jou bij deze belangrijke keuze te betrekken. Welke van de 4 foto’s denk jij dat het beste past bij de titel en jouw aandacht het meeste trekt?

Om je stem uit te brengen kan je een selectie maken uit de 4. Het is heel fijn als je de tijd neemt om jouw keuze toe te lichten door middel van een reactie te plaatsen. Je kan tot en met 6 september stemmen.  Dit wordt een kroonjuweel met fantastische, praktisch advies om jouw innerlijke seksgod(in) te ontwaken en een ware Femme Fatal of Casa Nova achter gesloten deuren te worden.

Voorwaarden

  • AUB reageer door de enquête te gebruik. WhatsApp, mail of sms je mening niet. Als je enkel een bericht achterlaat zonder de enquête in te vullen wordt dit ook als ongeldig geacht.
  • Je mag niet meer dan een keer stemmen.

[gravityform id=”12″ title=”true” description=”false” ajax=”true”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *