Welke past het beste bij jou? Een massage van 60, 90 of 120 minuten?

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

Gemasseerd worden is hemels. Je bent op dat moment van de dag totaal nergens verantwoordelijk voor. Het enige wat er van je wordt verwacht, is lekker luieren. Klinkt dat niet als een leuke afwisseling van het gehaast, het gehol en zeurende kids/partner/baas/collega’s? Maar welke massageduur raad ik je aan? Eerlijk is eerlijk: zestig minuten zijn zo voorbij. Voordat je het weet, zit je weer in de auto richting huis. Als je echt wilt ontspannen, raad ik je aan om negentig minuten te nemen. Want als je heel druk bent en veel stress hebt, duurt het minstens een uur voordat je tot rust komt. Genieten doe je pas rond die tijd, omdat je dan mentaal en emotioneel kan loslaten.

Negentig minuten is de meest gekozen duur. Er wordt een uur besteed aan de achterzijde van het lichaam, waar de meeste spieren zitten. Er wordt dertig minuten aan de voorkant gewijd. Je wordt van top tot teen goed aangepakt. Wil je een hoofdmassage of voetmassage? Dat kan allemaal.

De behandeling van twee uur is voor de ware liefhebbers. De mensen die echt rust nodig hebben en daarvoor de tijd willen vrijmaken. In zo’n behandeling wordt er voor zowel de voor- als de achterkant een uur uitgetrokken. In twee uur tijd kan er veel gedaan worden. De behandeling is zeer uitgebreid en diepgaand.

Voor degenen die alleen denken aan “hoeveel gaat het me kosten?” zal ik je aansporen om het anders te benaderen: “hoeveel levert het me op?”