Who’s you DADDY!?

Dienst wijziging: erotische massage is komen te vervallen

Beste bezoeker. Ik ben opgehouden met het geven van erotische massages. Ik geef nu ontspannings- en sportmassages. Er zijn nog artikelen en beoordelingen op de site te vinden die erotisch van aard zijn. Dit kan verwarrend zijn. Het verwijderen hiervan zal leiden tot slechter vindbaar te zijn op Google. En  lovende beoordelingen zijn goud waard. Dit geeft jou een indruk van wat je kan verwachten van mijn service. Sorry voor het ongemak!


 

“Who’s your daddy?” Ik vind het zo leuk om het te zeggen. Het verleiden is een leuke dans tussen twee mensen. Een van mijn maffe ervaringen was met een ondernemer. We waren net klaar met de massage en ze stelde de vraag: “Zal ik gaan douchen? Wat vind jij ervan?” Ik keek haar aan en vroeg me af waarom ze me zo’n vraag stelde. Ik zei: “Het is jouw lichaam, daar ga ik niet over.” Met wat aarzeling zei ze: “Uhm, ja ik denk toch dat ik ga douchen.” Nadat ze weer fris en fruitig was, kleedde ze zich aan. Als ondernemer is ze zich bewust van haar eigen gedrag. Ze zei: “Goh, ik vraag je wel veel om toestemming.” “Ja, dat klopt. Dat heb ik ook gemerkt”, zei ik met een verwaande blik. “Weet jij waarom?” vroeg ze. Because I’m your daddy! Ik was vastberaden om haar te laten zien en voelen waarom ze zich zo onderdanig opstelde. Ik commandeerde haar om naar mij toe te komen. Ze leek bijna de bambidans van Marijke Helwegen na te bootsen. Ik pakte haar stevig bij haar ene arm en gooide haar over mijn schoot. Je had het kunnen raden. Haar billen waren bloedrood geworden terwijl ik riep: “Who’s your daddy?!” Als brutale aap zei ze: “Jij zeker niet!” Technisch gezien had ze gelijk.  Ik kon nooit haar vader zijn. Ik ben 33 en zij is 50+. Zij had mijn moeder kunnen zijn.

Nogmaals riep ik: “Who’s your DADDY?!” Ze zou mijn schoot niet verlaten totdat de juiste woorden over haar lippen kwamen. Anders bleef ze pijn lijden… haar keuze. Hoe ondeugend is het dat ik een vrouw die ouder is dan ik disciplineer. Ik moet opgesloten worden want tegenwoordig mogen ouders hun etters niet eens zo behandelen. It’s official, ik ben een mishandelaar volgens de wet. Trouwens, het werd door haar niet gezien als mishandeling. Ik heb haar tig keer moeten zeggen om naar huis te gaan. Ze wou me niet met rust laten. Blijkbaar was billenkoek een soort beloning voor haar. Shit, ik pak het weer verkeerd aan! Die verdomme masochisten en hun liefde voor pijn!